Най-големия в "Тази сутрин"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 11 Апр 2008, 20:44

2advanced написа:ахахахх нито една стотинка не отивала за продуцентската къща на водещите, естествено - те работят за без пари, на свободни начала, само за благото на милият и доверчив български народ..по-голяма простотия не бях слушал. Всички реалити формати в нашата китна родина са били и са поставени и манипулирани, това е обществена тайна. И аз мога да си напечатам извадка от пратените смс-и даже заверени у Мтел и Глобул ще ги извадя...
въобще не се занимавайте да си трошите телефоните за едни съвременни и добре замаскирани медийни пирамиди...

До сега не съм пуснал нито един СМС, нито за Айдъл, нито за Майдъл.
Само за благородни каузи, за хора който имат нужда.
По-добре 1,20 за Мануела, от колкото 1,20 за Иван, Слави, или т.н. "герой"!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 11 Апр 2008, 20:50

Тоа боклук най-големия, да се скрие у некое село и да разпраа на кокошките, че е най-големия, деееее*и и посеркото смотан, кво пее бе, една песен не изкара как треа, паляк

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 11 Апр 2008, 21:09

снощи ми пя на масата в Синатра, много добре пее като не се лигави

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 11 Апр 2008, 21:13

sonny написа:Тоа боклук най-големия, да се скрие у некое село и да разпраа на кокошките, че е най-големия, деееее*и и посеркото смотан, кво пее бе, една песен не изкара как треа, паляк

Сончо, като отидеш на опера ще го чуеш как пее ;)
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 11 Апр 2008, 23:01

sonny е прав, тоя пее фалшиво. А за оперното мога да ви кажа, че е плод на много учене и тренировки и е критерий за воля и труд по скоро. Аз обаче много се съмнявам, че и опера може да пее тоя...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepo_ood » 12 Апр 2008, 12:59

добре де,щом пее добре ,както някои казват ,аз не съм съгласен,защото ако наистина можеше имаше идеалната възможност да го направи,а той показа единствено колко много простотия има в него,и според мен това му е единствения талант!!!
Изображение

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 12 Апр 2008, 13:06

Ама как му се кефят селтаците,нищо чудно да го вземат за водещ на някое фолк предаване ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 12 Апр 2008, 13:17

Най - големия селтак, Айтоският бек пак поражда ожесточени дискусии.
НАличието на такива дава отговор на всички въпроси:
1. Как стигна до там - а как няма да стигне? Явно скандализира обществото и печели СМС-и, а работата на предаването не е развитие на културата, а развитие на търговийката с СМС-и.
2. Нормално ли е такова поведение - вероятно не. Вероятно цялата му мутра е режисирана и изстискана докрай, даже самостоятелно гласуване за него пуснаха. Колко ли милиона печалба е то?
3. Може ли да пее - а нужно ли е? Важното е да може да простее.

Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 12 Апр 2008, 18:45

Ами всъщност аз страшно много се радвам, че не е поредния "айдъл-гъзолизец", кой друг от участниците би си позволил да каже "Ами като не ви харесва сменете на 3та" ...

Отделно Иван (от продуцентите(водещи)) стана смешен като почна да обяснява как нищо не печелели от смс-те ... И като почна да ги смята тея пари как щели да ги разделят на 5 ... Тоя смс да не минава през мрежите на 5те оператора едновременно, че ще го делят на 5. Отделно, на запитване от г-н Никой до М-тел за комисионните, при цена на СМС от 2лв без ДДС те прибират .50 лв ... Сиреч 25% ... Така че да не се праат :) Не им броя парите, да са живи и здрави, само че може би вие не осъзнавате, че още има хора, които се вързват на "ние го правим за Негово Величество Зрителя" и е нужно някой такъв като Иван да им го поднесе по начин, по който те са способни да го асимилират. И да, Иван дава на публиката това, което самата тя изисква от него. И докато го гледат простаци и търсят простащината в него ще виждат именно нея. 'Ма това някои високо ерудирани личности сред вас не могат да го разберат :))
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 12 Апр 2008, 18:59

И да, Иван дава на публиката това, което самата тя изисква от него. И докато го гледат простаци и търсят простащината в него ще виждат именно нея. 'Ма това някои високо ерудирани личности сред вас не могат да го разберат

Не ми казвай, ти виждаш култура и искреност в неговото поведение, разум и представителност....
И нема нищо режисирано. В предаване, коеот ти сам твърдиш че е за много милиони той прави квото си ще... Чакай ве... Ами то май има неща, които могат да му изрежат? Май има начини да го накажат?
Както и да е... Нека всеки вярва в неговата си истина.

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 12 Апр 2008, 19:00

Сони , ама въобще не си прав
Аз тая помиищина Музик Аидъл я гледах само заради шоуто което Иван правеше , нека да е селски БЕК. Много са малко хората които могат да си позволят така да говорят в Ефира в наи гледаното време. Ся ади гледаи онея лиглиовци , ботове и тн ко шоу ще праят ами точно никакво ! Оня Денислав ли да гледам ,дет мога само заради симпатичната му мутра да го насиля някъде , или Тома металъ - толкоз ми е противен ади хуу изпя Азис ама толкоз. Или оная дебелана , превзетата, недеи се излага. Гледаи ся най големия как ще го викат всички наи големи заведения в страната и АКО е умен ще си изиграе КОЗОВЕТЕ много правилно ! Нека аз да съм сега на негово място .
Веднага един дует с Деси Т. И гледаи хита веднага !
;)
ИзображениеИзображение

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 12 Апр 2008, 19:03

D3BEP написа:
И да, Иван дава на публиката това, което самата тя изисква от него. И докато го гледат простаци и търсят простащината в него ще виждат именно нея. 'Ма това някои високо ерудирани личности сред вас не могат да го разберат

Не ми казвай, ти виждаш култура и искреност в неговото поведение, разум и представителност....
И нема нищо режисирано. В предаване, коеот ти сам твърдиш че е за много милиони той прави квото си ще... Чакай ве... Ами то май има неща, които могат да му изрежат? Май има начини да го накажат?

Както ще изрежат нещо което е НА ЖИВО ??? :mhihi:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Апр 2008, 19:08

:mhihi: От СМС-и не печелят, сигурно и от рекламите не печелят...
А и всичко си беше сценарии, "никой" не знае къде е Иван и хоооооп цял екип го снима в градинката.... Последната изцепка за тъпаци беше в сутрешния блок, нали в 8часа, ще си намери от някъде стъклена чашка с "алкохол" и ще се разхожда по София с нея... айде бе ;)
Мен лично това ме кефеше в него - непокист селтак.
Не виждам коя от безхарактерните "звезди" там трябва да спечели... Просто всичките бяха под неговата сянка...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 12 Апр 2008, 19:19

D3BEP написа:

Да, режисирано е, вероятно е режисирано още от миналата година, когато са се видели с водещите, когато е подкрепял Теодор Койчинов в миналото издание. Не се шегувам ;) Леко се поизложиха с "никой не знае къде е Иван" и кадрите с кучето, 'щото преди това като че не беше чак толкова очебийно, но все пак доста добре смятам изигра "непринуденото си поведение" ... Но, ако не си забелязал, аз не съм коментирал поведението му по време на участието му в "Мюзик Айдъл", а на деня след изгонването, когато вече нещата са стояли по малко по-различен начин според мен, а може би бъркам ...

Т'ва е малко като с Азис ... Пе*ераст, боклук, ман*ал, не знам си к'во, но няма по-успешна звезда на родната сцена от него, не смятате ли :) Изкуството да вземеш на хората парите, при това да ти ги дадат с радост и от сърце е за мен не по-малко изкуство от всяко едно друго, още повече в наши дни :) Затова и свалям шапка на тези, които са създали този му образ. Та в общи линии според мене Азис е педе*аст и Иван е простак, защото това се очаква от тях... При други обстоятелства, вярвам, нещата биха стояли по друг начин :)

И е крайно време да се научите да четете м/у редовете :)
Последна промяна eraziel на 12 Апр 2008, 19:33, променена общо 1 път
In Ban We Trust!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 12 Апр 2008, 19:21

Тоя ако го видя... БОЙ БОЙ БОЙ :dummy: Докато не се оправи...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата