Най-големия в "Тази сутрин"
Модератор: Общи модератори
2advanced написа:ахахахх нито една стотинка не отивала за продуцентската къща на водещите, естествено - те работят за без пари, на свободни начала, само за благото на милият и доверчив български народ..по-голяма простотия не бях слушал. Всички реалити формати в нашата китна родина са били и са поставени и манипулирани, това е обществена тайна. И аз мога да си напечатам извадка от пратените смс-и даже заверени у Мтел и Глобул ще ги извадя...
въобще не се занимавайте да си трошите телефоните за едни съвременни и добре замаскирани медийни пирамиди...
До сега не съм пуснал нито един СМС, нито за Айдъл, нито за Майдъл.
Само за благородни каузи, за хора който имат нужда.
По-добре 1,20 за Мануела, от колкото 1,20 за Иван, Слави, или т.н. "герой"!
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Най - големия селтак, Айтоският бек пак поражда ожесточени дискусии.
НАличието на такива дава отговор на всички въпроси:
1. Как стигна до там - а как няма да стигне? Явно скандализира обществото и печели СМС-и, а работата на предаването не е развитие на културата, а развитие на търговийката с СМС-и.
2. Нормално ли е такова поведение - вероятно не. Вероятно цялата му мутра е режисирана и изстискана докрай, даже самостоятелно гласуване за него пуснаха. Колко ли милиона печалба е то?
3. Може ли да пее - а нужно ли е? Важното е да може да простее.
Поздрави!
НАличието на такива дава отговор на всички въпроси:
1. Как стигна до там - а как няма да стигне? Явно скандализира обществото и печели СМС-и, а работата на предаването не е развитие на културата, а развитие на търговийката с СМС-и.
2. Нормално ли е такова поведение - вероятно не. Вероятно цялата му мутра е режисирана и изстискана докрай, даже самостоятелно гласуване за него пуснаха. Колко ли милиона печалба е то?
3. Може ли да пее - а нужно ли е? Важното е да може да простее.
Поздрави!
Ами всъщност аз страшно много се радвам, че не е поредния "айдъл-гъзолизец", кой друг от участниците би си позволил да каже "Ами като не ви харесва сменете на 3та" ...
Отделно Иван (от продуцентите(водещи)) стана смешен като почна да обяснява как нищо не печелели от смс-те ... И като почна да ги смята тея пари как щели да ги разделят на 5 ... Тоя смс да не минава през мрежите на 5те оператора едновременно, че ще го делят на 5. Отделно, на запитване от г-н Никой до М-тел за комисионните, при цена на СМС от 2лв без ДДС те прибират .50 лв ... Сиреч 25% ... Така че да не се праат
Не им броя парите, да са живи и здрави, само че може би вие не осъзнавате, че още има хора, които се вързват на "ние го правим за Негово Величество Зрителя" и е нужно някой такъв като Иван да им го поднесе по начин, по който те са способни да го асимилират. И да, Иван дава на публиката това, което самата тя изисква от него. И докато го гледат простаци и търсят простащината в него ще виждат именно нея. 'Ма това някои високо ерудирани личности сред вас не могат да го разберат
)
Отделно Иван (от продуцентите(водещи)) стана смешен като почна да обяснява как нищо не печелели от смс-те ... И като почна да ги смята тея пари как щели да ги разделят на 5 ... Тоя смс да не минава през мрежите на 5те оператора едновременно, че ще го делят на 5. Отделно, на запитване от г-н Никой до М-тел за комисионните, при цена на СМС от 2лв без ДДС те прибират .50 лв ... Сиреч 25% ... Така че да не се праат

In Ban We Trust!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
И да, Иван дава на публиката това, което самата тя изисква от него. И докато го гледат простаци и търсят простащината в него ще виждат именно нея. 'Ма това някои високо ерудирани личности сред вас не могат да го разберат
Не ми казвай, ти виждаш култура и искреност в неговото поведение, разум и представителност....
И нема нищо режисирано. В предаване, коеот ти сам твърдиш че е за много милиони той прави квото си ще... Чакай ве... Ами то май има неща, които могат да му изрежат? Май има начини да го накажат?
Както и да е... Нека всеки вярва в неговата си истина.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Сони , ама въобще не си прав
Аз тая помиищина Музик Аидъл я гледах само заради шоуто което Иван правеше , нека да е селски БЕК. Много са малко хората които могат да си позволят така да говорят в Ефира в наи гледаното време. Ся ади гледаи онея лиглиовци , ботове и тн ко шоу ще праят ами точно никакво ! Оня Денислав ли да гледам ,дет мога само заради симпатичната му мутра да го насиля някъде , или Тома металъ - толкоз ми е противен ади хуу изпя Азис ама толкоз. Или оная дебелана , превзетата, недеи се излага. Гледаи ся най големия как ще го викат всички наи големи заведения в страната и АКО е умен ще си изиграе КОЗОВЕТЕ много правилно ! Нека аз да съм сега на негово място .
Веднага един дует с Деси Т. И гледаи хита веднага !

Аз тая помиищина Музик Аидъл я гледах само заради шоуто което Иван правеше , нека да е селски БЕК. Много са малко хората които могат да си позволят така да говорят в Ефира в наи гледаното време. Ся ади гледаи онея лиглиовци , ботове и тн ко шоу ще праят ами точно никакво ! Оня Денислав ли да гледам ,дет мога само заради симпатичната му мутра да го насиля някъде , или Тома металъ - толкоз ми е противен ади хуу изпя Азис ама толкоз. Или оная дебелана , превзетата, недеи се излага. Гледаи ся най големия как ще го викат всички наи големи заведения в страната и АКО е умен ще си изиграе КОЗОВЕТЕ много правилно ! Нека аз да съм сега на негово място .
Веднага един дует с Деси Т. И гледаи хита веднага !

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
D3BEP написа:И да, Иван дава на публиката това, което самата тя изисква от него. И докато го гледат простаци и търсят простащината в него ще виждат именно нея. 'Ма това някои високо ерудирани личности сред вас не могат да го разберат
Не ми казвай, ти виждаш култура и искреност в неговото поведение, разум и представителност....
И нема нищо режисирано. В предаване, коеот ти сам твърдиш че е за много милиони той прави квото си ще... Чакай ве... Ами то май има неща, които могат да му изрежат? Май има начини да го накажат?
Както ще изрежат нещо което е НА ЖИВО ???

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

А и всичко си беше сценарии, "никой" не знае къде е Иван и хоооооп цял екип го снима в градинката.... Последната изцепка за тъпаци беше в сутрешния блок, нали в 8часа, ще си намери от някъде стъклена чашка с "алкохол" и ще се разхожда по София с нея... айде бе

Мен лично това ме кефеше в него - непокист селтак.
Не виждам коя от безхарактерните "звезди" там трябва да спечели... Просто всичките бяха под неговата сянка...
D3BEP написа:И да, Иван дава на публиката това, което самата тя изисква от него. И докато го гледат простаци и търсят простащината в него ще виждат именно нея. 'Ма това някои високо ерудирани личности сред вас не могат да го разберат
Да, режисирано е, вероятно е режисирано още от миналата година, когато са се видели с водещите, когато е подкрепял Теодор Койчинов в миналото издание. Не се шегувам

Т'ва е малко като с Азис ... Пе*ераст, боклук, ман*ал, не знам си к'во, но няма по-успешна звезда на родната сцена от него, не смятате ли

И е крайно време да се научите да четете м/у редовете

Последна промяна eraziel на 12 Апр 2008, 19:33, променена общо 1 път
In Ban We Trust!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..