ОКРАДНАТ АВТОМОБИЛ - БМВ х5!!!! - НАМЕРЕН !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 10 Апр 2008, 17:52

Здравей,

Надявам се колата да се появи и нищо да не е пипнато по нея.

Знам какво ти е, в началото на месеца ми взеха моята Е34.

При моята няма развитие, пиши ако нещо притеб излезе.

Поздрави.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 10 Апр 2008, 18:00

izteкла застраховка и сте нямали време да я подновите аз на моите само кражба им направих баси откачената държава сме съжелявам че купих 2 скъпи коли хем застраховка имам хем само платени паркинги и на мтел кихам да ми следят колата по 30 кинта месечно бе станах си роб на колите :roll:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Апр 2008, 18:23

Мишу написа: станах си роб на колите :roll:
Много точен израз,аз дърта коруба карам и пак я мисля,шото просто друга нямам,а ако имах скъпа кола не знам :confused: По темата,наистина кофти колега,дано се намери колата :roll: ,всичко става,а тия дето ги правят тия неща не остаряват така или иначе...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 10 Апр 2008, 19:43

Е тоя паркинг ми е до блока ... немога да повярвам , доколкото знам дерат много с месечните такси а и колега не се ли излизаше с него с някакъв вид карта или нещо от сорта а и винаги охрана е имало там . Този паркинг ми се струваше най- надежния от квартала.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ge6pen4 » 10 Апр 2008, 20:12

Дано да успееш да си върнеш отново колата :confused: ... ужасно е да ти откраднат нещо ....

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 10 Апр 2008, 22:30

Нямам думи просто :roll: всъщност имам, но ще мина само с тези иконки :ranting: :maad:
Дано да я намериш по-скоро :roll:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Апр 2008, 22:50

Ма те паргингите стават да пазят само за лайсни и халогени, евентуално,най-вече далаверата от тях е, че има де да оставиш колата. Щото например пред нас място няма, ако имах паркинг до нас, щях да си оставям колите там. Много кофти случка, дано се намери, ама честно казано се съмнявам, за толкоз кратко време изчезнаха толкоз много коли и една не се намери :confused:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 10 Апр 2008, 23:43

миро едни хора ми казаха 4е срещу саответната сума колата се враща пи4 ;) ,званни утре да се 4уем
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 10 Апр 2008, 23:47

Еееееее! Как не им писнаа ве!?!!
Съжалявам много за колата...
Деба и корупцията не се наядоха прасетата.
Аз, ако съм на твое място ще получа нервна криза като знам, колко трудно се изкарват парички в БГ и някой да ти отнеме колата ей така.
Лично като млад човек почвам се отчайвам от БГ, какъв е смисъла да постигнеш мечтите си и някой да ти ги вземе...
Това за паркинга е изключително глупаво би трябвало да носят отговорност, иначе за какво плащаш?
Дано да си върнеш колата и да ги прегазиш с нея! :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5

Мнение от k4.BX-Ghost » 11 Апр 2008, 0:00

zvezdo88 написа:Е тоя паркинг ми е до блока ... немога да повярвам , доколкото знам дерат много с месечните такси а и колега не се ли излизаше с него с някакъв вид карта или нещо от сорта а и винаги охрана е имало там . Този паркинг ми се струваше най- надежния от квартала.

Колега те там са 3 паркинга един до друг :) да не го бъркаш с подземиня ?

А ти кой си бтв аз съм си местен не би трябвало ако не се познаваме поне да не сме се виждали
==============================
Сделано в СССР

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 11 Апр 2008, 11:48

пич кажи имаше ли каско каде си направил каското.. !
тва е , ако ще и да ти е в гража под леглото същия к*р !
или ти е изтекло каското или си сбъркал компанията в която си правил каското.. !
а вече има и 3ти фактори , ама първо кажи 1 и 2 ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 11 Апр 2008, 11:50

ама ти си толкова потаен че чак и номера не си казваш бе ! само една сива Х5 ли е .. ?
наи важните неща не си ги казал

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 11 Апр 2008, 12:44

Тази снимка е точно на подземниа паркинг до ДАР-а , наистина изглеждаше да е наи-надеждния , ма май само откъм градушка надежден.......

Кофти случка колега , успех с намирането
Карай бързо
Стигни 'пръв

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 11 Апр 2008, 16:55

k4.BX-Ghost написа:
zvezdo88 написа:Е тоя паркинг ми е до блока ... немога да повярвам , доколкото знам дерат много с месечните такси а и колега не се ли излизаше с него с някакъв вид карта или нещо от сорта а и винаги охрана е имало там . Този паркинг ми се струваше най- надежния от квартала.

Колега те там са 3 паркинга един до друг :) да не го бъркаш с подземиня ?

А ти кой си бтв аз съм си местен не би трябвало ако не се познаваме поне да не сме се виждали

Ми на мен ми прилича на подземния до ДАР от снимката която си дал . Аз живея по надолу до автокъща Банишора , нз дали сме се засичали карам сива е39 'СА 3555' и черна е36-ца 'СА 9529' с лепенки на форума, сега съм в Холандия но доста често съм на ОМВ -то когато съм си в БГ :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 11 Апр 2008, 17:44

Гадна работа. И аз държах една от колите до нова година в подземния паркинг, но сега съм от другата страна до автокъщата с бусовете. Иначе в подземния паркинг се влиза и излиза с магнитна карта и може да се провери точния час, а и след полунощ затварят вратите... Пазача може и да не е замесен, но със сигурност всяка карта е с ID и се знае на кой е издадена.

П.С.: Въпросният паркинг се стопанисва от Паркинги и Гаражи. Сами си правете изводите.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата