ОКРАДНАТ АВТОМОБИЛ - БМВ х5!!!! - НАМЕРЕН !!!
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Здравей,
Надявам се колата да се появи и нищо да не е пипнато по нея.
Знам какво ти е, в началото на месеца ми взеха моята Е34.
При моята няма развитие, пиши ако нещо притеб излезе.
Поздрави.
Надявам се колата да се появи и нищо да не е пипнато по нея.
Знам какво ти е, в началото на месеца ми взеха моята Е34.
При моята няма развитие, пиши ако нещо притеб излезе.
Поздрави.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Много точен израз,аз дърта коруба карам и пак я мисля,шото просто друга нямам,а ако имах скъпа кола не знамМишу написа: станах си роб на колите

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Ма те паргингите стават да пазят само за лайсни и халогени, евентуално,най-вече далаверата от тях е, че има де да оставиш колата. Щото например пред нас място няма, ако имах паркинг до нас, щях да си оставям колите там. Много кофти случка, дано се намери, ама честно казано се съмнявам, за толкоз кратко време изчезнаха толкоз много коли и една не се намери 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
миро едни хора ми казаха 4е срещу саответната сума колата се враща пи4
,званни утре да се 4уем

Еееееее! Как не им писнаа ве!?!!
Съжалявам много за колата...
Деба и корупцията не се наядоха прасетата.
Аз, ако съм на твое място ще получа нервна криза като знам, колко трудно се изкарват парички в БГ и някой да ти отнеме колата ей така.
Лично като млад човек почвам се отчайвам от БГ, какъв е смисъла да постигнеш мечтите си и някой да ти ги вземе...
Това за паркинга е изключително глупаво би трябвало да носят отговорност, иначе за какво плащаш?
Дано да си върнеш колата и да ги прегазиш с нея!
Съжалявам много за колата...
Деба и корупцията не се наядоха прасетата.
Аз, ако съм на твое място ще получа нервна криза като знам, колко трудно се изкарват парички в БГ и някой да ти отнеме колата ей така.
Лично като млад човек почвам се отчайвам от БГ, какъв е смисъла да постигнеш мечтите си и някой да ти ги вземе...
Това за паркинга е изключително глупаво би трябвало да носят отговорност, иначе за какво плащаш?
Дано да си върнеш колата и да ги прегазиш с нея!

- k4.BX-Ghost
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5
zvezdo88 написа:Е тоя паркинг ми е до блока ... немога да повярвам , доколкото знам дерат много с месечните такси а и колега не се ли излизаше с него с някакъв вид карта или нещо от сорта а и винаги охрана е имало там . Този паркинг ми се струваше най- надежния от квартала.
Колега те там са 3 паркинга един до друг

А ти кой си бтв аз съм си местен не би трябвало ако не се познаваме поне да не сме се виждали
==============================
Сделано в СССР
Сделано в СССР
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
пич кажи имаше ли каско каде си направил каското.. !
тва е , ако ще и да ти е в гража под леглото същия к*р !
или ти е изтекло каското или си сбъркал компанията в която си правил каското.. !
а вече има и 3ти фактори , ама първо кажи 1 и 2 ?
тва е , ако ще и да ти е в гража под леглото същия к*р !
или ти е изтекло каското или си сбъркал компанията в която си правил каското.. !
а вече има и 3ти фактори , ама първо кажи 1 и 2 ?
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
ама ти си толкова потаен че чак и номера не си казваш бе ! само една сива Х5 ли е .. ?
наи важните неща не си ги казал
наи важните неща не си ги казал
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Тази снимка е точно на подземниа паркинг до ДАР-а , наистина изглеждаше да е наи-надеждния , ма май само откъм градушка надежден.......
Кофти случка колега , успех с намирането
Кофти случка колега , успех с намирането
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
k4.BX-Ghost написа:zvezdo88 написа:Е тоя паркинг ми е до блока ... немога да повярвам , доколкото знам дерат много с месечните такси а и колега не се ли излизаше с него с някакъв вид карта или нещо от сорта а и винаги охрана е имало там . Този паркинг ми се струваше най- надежния от квартала.
Колега те там са 3 паркинга един до другда не го бъркаш с подземиня ?
А ти кой си бтв аз съм си местен не би трябвало ако не се познаваме поне да не сме се виждали
Ми на мен ми прилича на подземния до ДАР от снимката която си дал . Аз живея по надолу до автокъща Банишора , нз дали сме се засичали карам сива е39 'СА 3555' и черна е36-ца 'СА 9529' с лепенки на форума, сега съм в Холандия но доста често съм на ОМВ -то когато съм си в БГ

Гадна работа. И аз държах една от колите до нова година в подземния паркинг, но сега съм от другата страна до автокъщата с бусовете. Иначе в подземния паркинг се влиза и излиза с магнитна карта и може да се провери точния час, а и след полунощ затварят вратите... Пазача може и да не е замесен, но със сигурност всяка карта е с ID и се знае на кой е издадена.
П.С.: Въпросният паркинг се стопанисва от Паркинги и Гаражи. Сами си правете изводите.
П.С.: Въпросният паркинг се стопанисва от Паркинги и Гаражи. Сами си правете изводите.
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4