заключ...
Модератор: bum_bum
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa писна ми бе джуже
вземи намери крика и иди да ти срагнат маховика после махни тоия дебитомер и си слойи един мап след това иди при пръшката и купи изпускателния колектор от Ис-а дето е при тях вземи си ония мотор дето ти е в двора свали му буталата оликотиги а тая глава не я пипаи при зъба има дросели от GSX-R 750 4 на брои вари ги слагаи и тях и една Мега си готов да полети6 с тоия компот с колкото си искаш
ама тия 40 коня няма как да ги направи6 без вси4ко това + 1 вал с спящи полицаи и таканататака абе несе занимаваи с глупости ми даи дати намерим един Ис и там ве4е се побаркваи от силов тунинг с тоия мотор няма смисал ти поне шпер имаш
и хвани почети из нета и по точно по далбоко в архива на тоия форум може и да намериш много интересно инфо
апак ако искаш ми звани да ти покарам колата да видиш 4е може много без тия глупости
вземи намери крика и иди да ти срагнат маховика после махни тоия дебитомер и си слойи един мап след това иди при пръшката и купи изпускателния колектор от Ис-а дето е при тях вземи си ония мотор дето ти е в двора свали му буталата оликотиги а тая глава не я пипаи при зъба има дросели от GSX-R 750 4 на брои вари ги слагаи и тях и една Мега си готов да полети6 с тоия компот с колкото си искаш
ама тия 40 коня няма как да ги направи6 без вси4ко това + 1 вал с спящи полицаи и таканататака абе несе занимаваи с глупости ми даи дати намерим един Ис и там ве4е се побаркваи от силов тунинг с тоия мотор няма смисал ти поне шпер имаш
и хвани почети из нета и по точно по далбоко в архива на тоия форум може и да намериш много интересно инфо
апак ако искаш ми звани да ти покарам колата да видиш 4е може много без тия глупости

само най-добрите умират млади
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
biko написа:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa писна ми бе джуже
абе 1.6 е моя клас нагоре не се качвам аз че там много бият

иначе днес главата заминава при майстора и по късно ще пиша какво точно ще се ремонтира по тоя двигател

- Ogi
-
Плевен тийм
-
понеже има много песимисти ще вземя да си засеча едно време някъде и след това да опитам да го подобря
а ако на някой му е интересно по главата ще се прави...
част 1-ва:
пилене полиране на глава клапани и бутала... полиране на колекторите
част 2-ра:
ще се сложи шрифован вал ( не съм сигурен дали така се пише ) както и дюзи които да впръскват повече и слагане на чип който да контролира това ( а това ще се прави в ПроСпиид ) и предполагам че това ще я позасили поне малко...
а другата седмица ще пиша дали има осезаема разлика от "част 1-ва"

а ако на някой му е интересно по главата ще се прави...
част 1-ва:
пилене полиране на глава клапани и бутала... полиране на колекторите
част 2-ра:
ще се сложи шрифован вал ( не съм сигурен дали така се пише ) както и дюзи които да впръскват повече и слагане на чип който да контролира това ( а това ще се прави в ПроСпиид ) и предполагам че това ще я позасили поне малко...
а другата седмица ще пиша дали има осезаема разлика от "част 1-ва"
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
колега ама ти взе ли си друга кола ?
За дюзи и допълнителна електроника примерно смт6 (препоръчвам ти и едбитометъра да махнеш) лудиягсм е твоя човек в проспеед ще ти е доста по скъпо предполагам.

За дюзи и допълнителна електроника примерно смт6 (препоръчвам ти и едбитометъра да махнеш) лудиягсм е твоя човек в проспеед ще ти е доста по скъпо предполагам.
- Zaho
-
-
Nightmare написа:И защо са ти по големи инжектори?
Предполагам заради вала (ако е някои доста изгърбен

- Ogi
-
Плевен тийм
-
Zaho написа:Nightmare написа:И защо са ти по големи инжектори?
Предполагам заради вала (ако е някои доста изгърбен)

Според мен ще са достатъчни и сток инжекторите.Имаш ли инфо колко цц са ти сток инжекторите и с какви ще ги сменяш?
А за главата гледайте да направите хубави смукателни портове,и сложете хубави водачи на клапаните.Ако водачите влизат в смукателния порт ги подравнете да са на едно със стената на порта.
А за главата гледайте да направите хубави смукателни портове,и сложете хубави водачи на клапаните.Ако водачите влизат в смукателния порт ги подравнете да са на едно със стената на порта.

- Ogi
-
Плевен тийм
-
Nightmare написа:Според мен ще са достатъчни и сток инжекторите.Имаш ли инфо колко цц са ти сток инжекторите и с какви ще ги сменяш?
това е една от идеите

- Ogi
-
Плевен тийм
-
споменах ли и олекотяване на маховика
П.С. ЗаХо другата седмица ще ти кажа имало ли е смисъл от всичкото това...

- Zaho
-
-
Ogi написа:споменах ли и олекотяване на маховика![]()
Евала за ентусиазма човече

Чакам с нетърпение да кажеш как е след модификацииките
А аз се отказах за момента да правя 316-ката и си търся 325 мотор или кола цяла ако продам моита нещо съм се побъркал вече и не ме интересува разхода

- Ogi
-
Плевен тийм
-
Zaho написа:Ogi написа:споменах ли и олекотяване на маховика![]()
Евала за ентусиазма човече![]()
А аз се отказах за момента да правя 316-ката и си търся 325 мотор или кола цяла ако продам моита нещо съм се побъркал вече и не ме интересува разходатребва да е ДЗВЕР
ааа ти лесния вариант си избрал

- Zaho
-
-
Ogi написа:Zaho написа:Ogi написа:споменах ли и олекотяване на маховика![]()
Евала за ентусиазма човече![]()
А аз се отказах за момента да правя 316-ката и си търся 325 мотор или кола цяла ако продам моита нещо съм се побъркал вече и не ме интересува разходатребва да е ДЗВЕР
ааа ти лесния вариант си избрал... друго си е да ти е трудно и да се опитваш да правиш от нищо нещо
Ами като видях аккво прави една 325-ца и после се качих в моита направо се депресирах (може и от пролетната умора да е

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2