Проблем с БТК

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Проблем с БТК

Мнение от Nightmare » 06 Апр 2008, 18:43

Колеги,искам да ви питам за интернета на БТК.
Значи от около 1 седмица започна да ми прекъсва интернета буквално когато си иска,без причина.От начало си мислех че е от уиндоуса,преинсталирах го,но проблема си остана.Обаждал съм се поне 10 пъти на оператор,и все ми казват че уж всичко е наред :evil:
Някой ако е имал такъв проблем да сподели как се е оправил :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 06 Апр 2008, 19:20

Вариантите според мене са два:
1.На мен ми се е случвало така,и аз се обаждах и ми казваха че е наред,проблема си изчезна от само себе си,незнам как....
2.На мой приятел му се прецака модема и постоянно му прекъсваше нета,
обади се на БТК,дойде екип в тях и му смениха модема.Сега всичко е наред.

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 06 Апр 2008, 19:24

С монополисти не се занимавам освен ако няма избор, както е при ЕОН, ВИК и БТК по отношение на стационарен телефон. :mhihi: Всичките са пустиняци!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Апр 2008, 19:31

Незнам за Казанлък, но в Софето това е един от най бавните интернети.
Познавам хора, които ползват услугите им и когато има проблем си е разправия... Винаги първия им отговор е, че проблема не е в тях :)

Опитай тука да видиме каква ти е скороста www.speedtest.net
Ако знаеш как се пуска пинг пусни и виж дали имаш загуба на пакети, но обикновено проблема е в тях да знаеш.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 06 Апр 2008, 19:53

При мен също е сменян модема, чайнаджийски боклуци. Разбира се смени го техник със.....стар но засега работещ. Абе БТК са мудерна фирма, държат си на реномето. :mhihi:
Помня че си го бях вързал аз , техника гледа така :shock: , ..."о ами ти не си имал нет , не се връзва така след телефона"....да де ама аз така година и половина ползвах без грижи. :D

Докато дойде техника, модема го бях обесил на един вентилатор да се охлажда и работеше.. 8)
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 06 Апр 2008, 20:24

тези китайски боклуци които бтк ни задължава да използваме незнам колко памет имат но беше смешно жалко малък и ако се занимаваш с торенти то модема се пренатоварва и почва да прекъсва...в целия свят фирмата ,по поискане от страната на клиента,предлага нейни модеми иначе само ти дават юзърнейм и парола и ти си използваш твой модем какъвто си пожелаеш...един ден се обадих на БТК и им викам дайте ми паролата на модема че искам да сменя нещо в параметрите или да си взема мой си модем... "НЕ НЕ СТАВА!"
"ЕМИ защо не става?искам да си купя хубав модем а не тази китайска помия"
"в условията на договора дъра бъра"
"знам какво пише в договора просто за мое улеснение че нещо торентите не бачкат пълноценно заради тоя модем на 3 долара"
"еми не става и точка по въпроса"

какво да кажеш баце...тоя дсл е пародия на дсл..в гърция колкото знам телефонната компания държи (държеше по-скоро) ДСЛАМ-овете и самите услуги се предлагат от 6-7 различни ДСЛ оператори...откакто освободиха пазара на телекомуникациите преди 4-5 години всичките от частния сектор прекараха оптични кабели и техни си ДСЛАМ...резултатът е че в момента брат ми спрял стационарния телефон на държавната компания и прекарал ДСЛ 24 мбита+стационарен телефон с безплатни градски и извънградски разговори за 20 евро на месец...да не ти кажа че поддържат преносимост на номера и стария номер го прехвърлихме на новата фирма...тук е още пародия както МТЕЛ на времето продаваха сим карти за 200 евро днешни пари..в кипър държавната тел. компания има и свой мобилен оператор и допреди 3-4 години държаха монопол на мобилните комуникации...преди 3-4 години минута разговор там струваше 10 стотинки и 5 лв такса и даже като пуснаха втори и трети оператор там много години не можеха да спечелят клиентела понеже държавният сектор държаха много ниски цени..да не говорим там какъв пакет предлагат ..гледах една промоция за АДСЛ+безплатни телефони+HDTV цифров пакет за 20 евро на месеца или нещо от сорта...и така

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Купе с 2 врати
Мечтае да кара: Купе с 4 врати
Детайли за колата: Седем напред, две назад

Мнение от ARR_ » 06 Апр 2008, 22:24

Аз също имах проблем с модема-постояно изключваше и ми показваше,че има прекъснат кабел или нещо от сорта.Дойдоха и го смениха,засега работи но ще видим до кога.
Проблем имах и с торентите когато ъплоудвах и скороста достигнеше максималната за тарифата с която бях и тогава прекъсваше,програмата беше Bitcomet и се наложи да редуцирам скороста на ъплоуд от настройките на самата програма.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Re: Проблем с БТК

Мнение от ivantchoG » 06 Апр 2008, 22:37

Nightmare написа:...

Ако ползваш торент-програма, ограничи максималния брой връзки под 200. По дефолт са "неограничен".

Горе-долу от седмица са в сила новите скорости, народа се юрна да ги ползва, а техниката на БТК май не е подготвена за такъв напън ...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 06 Апр 2008, 22:37

Пусни си друг нет! ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с БТК

Мнение от Nightmare » 07 Апр 2008, 14:18

ivantchoG написа:
Nightmare написа:...

Ако ползваш торент-програма, ограничи максималния брой връзки под 200. По дефолт са "неограничен".

Горе-долу от седмица са в сила новите скорости, народа се юрна да ги ползва, а техниката на БТК май не е подготвена за такъв напън ...

Не,не съм теглил торнети от нз и аз колко време :confused:
Уж казаха че ще пратят екип ама...ще видим :roll:
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 07 Апр 2008, 14:20

Това се дължи на това, че пускат новите скорости ! Скоро ще ти се оправи. Пусни си заявка за нова скорост от сайта на БТК! :)

12 МЕГА БИТА, нека да ми е зле :!: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 07 Апр 2008, 14:40

Знам паролата.... :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 07 Апр 2008, 15:05

Spit-Fire написа:Това се дължи на това, че пускат новите скорости ! Скоро ще ти се оправи. Пусни си заявка за нова скорост от сайта на БТК! :)

12 МЕГА БИТА, нека да ми е зле :!: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

аз вече съм на новите скорости,ама пак си е същото :confused:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 07 Апр 2008, 16:10

смени доставчика :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Апр 2008, 16:47

СуперЛюбо е гей :gay: и съкс :mhihi: :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Следваща

Назад към Извън Темата