Проблем с БТК
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с БТК
Колеги,искам да ви питам за интернета на БТК.
Значи от около 1 седмица започна да ми прекъсва интернета буквално когато си иска,без причина.От начало си мислех че е от уиндоуса,преинсталирах го,но проблема си остана.Обаждал съм се поне 10 пъти на оператор,и все ми казват че уж всичко е наред
Някой ако е имал такъв проблем да сподели как се е оправил
Значи от около 1 седмица започна да ми прекъсва интернета буквално когато си иска,без причина.От начало си мислех че е от уиндоуса,преинсталирах го,но проблема си остана.Обаждал съм се поне 10 пъти на оператор,и все ми казват че уж всичко е наред

Някой ако е имал такъв проблем да сподели как се е оправил

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Вариантите според мене са два:
1.На мен ми се е случвало така,и аз се обаждах и ми казваха че е наред,проблема си изчезна от само себе си,незнам как....
2.На мой приятел му се прецака модема и постоянно му прекъсваше нета,
обади се на БТК,дойде екип в тях и му смениха модема.Сега всичко е наред.
1.На мен ми се е случвало така,и аз се обаждах и ми казваха че е наред,проблема си изчезна от само себе си,незнам как....
2.На мой приятел му се прецака модема и постоянно му прекъсваше нета,
обади се на БТК,дойде екип в тях и му смениха модема.Сега всичко е наред.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
С монополисти не се занимавам освен ако няма избор, както е при ЕОН, ВИК и БТК по отношение на стационарен телефон.
Всичките са пустиняци!

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
Незнам за Казанлък, но в Софето това е един от най бавните интернети.
Познавам хора, които ползват услугите им и когато има проблем си е разправия... Винаги първия им отговор е, че проблема не е в тях
Опитай тука да видиме каква ти е скороста www.speedtest.net
Ако знаеш как се пуска пинг пусни и виж дали имаш загуба на пакети, но обикновено проблема е в тях да знаеш.
Познавам хора, които ползват услугите им и когато има проблем си е разправия... Винаги първия им отговор е, че проблема не е в тях

Опитай тука да видиме каква ти е скороста www.speedtest.net
Ако знаеш как се пуска пинг пусни и виж дали имаш загуба на пакети, но обикновено проблема е в тях да знаеш.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
При мен също е сменян модема, чайнаджийски боклуци. Разбира се смени го техник със.....стар но засега работещ. Абе БТК са мудерна фирма, държат си на реномето.
Помня че си го бях вързал аз , техника гледа така
, ..."о ами ти не си имал нет , не се връзва така след телефона"....да де ама аз така година и половина ползвах без грижи.
Докато дойде техника, модема го бях обесил на един вентилатор да се охлажда и работеше..

Помня че си го бях вързал аз , техника гледа така

Докато дойде техника, модема го бях обесил на един вентилатор да се охлажда и работеше..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
тези китайски боклуци които бтк ни задължава да използваме незнам колко памет имат но беше смешно жалко малък и ако се занимаваш с торенти то модема се пренатоварва и почва да прекъсва...в целия свят фирмата ,по поискане от страната на клиента,предлага нейни модеми иначе само ти дават юзърнейм и парола и ти си използваш твой модем какъвто си пожелаеш...един ден се обадих на БТК и им викам дайте ми паролата на модема че искам да сменя нещо в параметрите или да си взема мой си модем... "НЕ НЕ СТАВА!"
"ЕМИ защо не става?искам да си купя хубав модем а не тази китайска помия"
"в условията на договора дъра бъра"
"знам какво пише в договора просто за мое улеснение че нещо торентите не бачкат пълноценно заради тоя модем на 3 долара"
"еми не става и точка по въпроса"
какво да кажеш баце...тоя дсл е пародия на дсл..в гърция колкото знам телефонната компания държи (държеше по-скоро) ДСЛАМ-овете и самите услуги се предлагат от 6-7 различни ДСЛ оператори...откакто освободиха пазара на телекомуникациите преди 4-5 години всичките от частния сектор прекараха оптични кабели и техни си ДСЛАМ...резултатът е че в момента брат ми спрял стационарния телефон на държавната компания и прекарал ДСЛ 24 мбита+стационарен телефон с безплатни градски и извънградски разговори за 20 евро на месец...да не ти кажа че поддържат преносимост на номера и стария номер го прехвърлихме на новата фирма...тук е още пародия както МТЕЛ на времето продаваха сим карти за 200 евро днешни пари..в кипър държавната тел. компания има и свой мобилен оператор и допреди 3-4 години държаха монопол на мобилните комуникации...преди 3-4 години минута разговор там струваше 10 стотинки и 5 лв такса и даже като пуснаха втори и трети оператор там много години не можеха да спечелят клиентела понеже държавният сектор държаха много ниски цени..да не говорим там какъв пакет предлагат ..гледах една промоция за АДСЛ+безплатни телефони+HDTV цифров пакет за 20 евро на месеца или нещо от сорта...и така
"ЕМИ защо не става?искам да си купя хубав модем а не тази китайска помия"
"в условията на договора дъра бъра"
"знам какво пише в договора просто за мое улеснение че нещо торентите не бачкат пълноценно заради тоя модем на 3 долара"
"еми не става и точка по въпроса"
какво да кажеш баце...тоя дсл е пародия на дсл..в гърция колкото знам телефонната компания държи (държеше по-скоро) ДСЛАМ-овете и самите услуги се предлагат от 6-7 различни ДСЛ оператори...откакто освободиха пазара на телекомуникациите преди 4-5 години всичките от частния сектор прекараха оптични кабели и техни си ДСЛАМ...резултатът е че в момента брат ми спрял стационарния телефон на държавната компания и прекарал ДСЛ 24 мбита+стационарен телефон с безплатни градски и извънградски разговори за 20 евро на месец...да не ти кажа че поддържат преносимост на номера и стария номер го прехвърлихме на новата фирма...тук е още пародия както МТЕЛ на времето продаваха сим карти за 200 евро днешни пари..в кипър държавната тел. компания има и свой мобилен оператор и допреди 3-4 години държаха монопол на мобилните комуникации...преди 3-4 години минута разговор там струваше 10 стотинки и 5 лв такса и даже като пуснаха втори и трети оператор там много години не можеха да спечелят клиентела понеже държавният сектор държаха много ниски цени..да не говорим там какъв пакет предлагат ..гледах една промоция за АДСЛ+безплатни телефони+HDTV цифров пакет за 20 евро на месеца или нещо от сорта...и така
- ARR_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Купе с 2 врати
- Мечтае да кара: Купе с 4 врати
- Детайли за колата: Седем напред, две назад
Аз също имах проблем с модема-постояно изключваше и ми показваше,че има прекъснат кабел или нещо от сорта.Дойдоха и го смениха,засега работи но ще видим до кога.
Проблем имах и с торентите когато ъплоудвах и скороста достигнеше максималната за тарифата с която бях и тогава прекъсваше,програмата беше Bitcomet и се наложи да редуцирам скороста на ъплоуд от настройките на самата програма.
Проблем имах и с торентите когато ъплоудвах и скороста достигнеше максималната за тарифата с която бях и тогава прекъсваше,програмата беше Bitcomet и се наложи да редуцирам скороста на ъплоуд от настройките на самата програма.
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Re: Проблем с БТК
Nightmare написа:...
Ако ползваш торент-програма, ограничи максималния брой връзки под 200. По дефолт са "неограничен".
Горе-долу от седмица са в сила новите скорости, народа се юрна да ги ползва, а техниката на БТК май не е подготвена за такъв напън ...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Re: Проблем с БТК
ivantchoG написа:Nightmare написа:...
Ако ползваш торент-програма, ограничи максималния брой връзки под 200. По дефолт са "неограничен".
Горе-долу от седмица са в сила новите скорости, народа се юрна да ги ползва, а техниката на БТК май не е подготвена за такъв напън ...
Не,не съм теглил торнети от нз и аз колко време

Уж казаха че ще пратят екип ама...ще видим

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Това се дължи на това, че пускат новите скорости ! Скоро ще ти се оправи. Пусни си заявка за нова скорост от сайта на БТК!
12 МЕГА БИТА, нека да ми е зле

12 МЕГА БИТА, нека да ми е зле

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
СуперЛюбо е гей
и съкс

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2