БОКЛУЦИ С БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

БОКЛУЦИ С БМВ

Мнение от terorero » 03 Апр 2008, 21:43

Нямам думи вече за простащината по нашите улици.Секи се мисли за бог зад волана :evil: Конкретната случка ,която за пореден път ми скапа деня още от сутринта:
Та значи чакам си аз първа кола на светофара на "Чифте баня" в Пловдив и гледам двама гъзари с БМВ-та спират до мен обаче в лявата лента ,която е само за завой на ляво, явно не им се е чакало в средната където имаше колона и решават патроните да карат направо обаче. Както и да е ,и аз съм го правил понякога. И тъй като немогат да продължат направо ако аз не ги пусна да минат си викам: Айде колеги са ,ще ги пусна да минат.И така светва зелено ,аз потеглям съвсем бавно за да минат те пред мен, единия минава а па втория са мотае още,като едва ли не се принудих да спра с риск да ме фраснат отзад само и само тоя педал да не се тресне в разделителната ограда и да мине пред мен. И кво става, двамата шибаняци вътре почват да викат и да ме псуват, все едно съм им препречил пътя. Направо ми причерня и тръгнах да ги гоня през тунела с мисълта за саморазправа, и те се силят некви да бегат въпреки че имаше доста задръстване по пътя. Абе както и да е отказах се да ги гоня пък и брат ми до мен ме разубеди ,че не си струва да се занимавам с глупости. Просто немога да проумея как може да има такива миндили м.... му. Аз гледам да му дам път, нестига че неможе да кара, те педалите ма псуват и се правят на оборотни. Бяха с новата тройка и като са големи батки да дойдат да ми кажат същите обиди в очите, не да бягат като мишки гейовете миризливи :evil: Аз винаги съм бил много коректен шофъор ,но се заричам че повече път няма да дам на никой с БМВ.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 03 Апр 2008, 21:46

Комплексари скапани! :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Апр 2008, 21:47

с Е36 ли беха? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 03 Апр 2008, 21:49

йеби ги.. То пък за такова нещо.. Ако си бяхте спретнали един хубав бой :roll: :roll: :roll:
Няма смисъл да се нервиш за такива глупости.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepo_ood » 03 Апр 2008, 21:59

Не се ядосвай,защото за съжаление малоумниците зад волана се увеличават всеки ден и ако тръгнеш да си пилиш нервите заради тях,няма да спечелиш.Гледай само да стигаш там за където си тругнал без проблеми!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 03 Апр 2008, 22:15

За съжаление и ние - ентусиастите почнахме да съзираме истината - измежду нашите колеги има много, които не стават!!!
Няма перфектен шофьор, най - добрият шофьор е живият, бъди благодарян човеко - човека ти е дал предимството си - все пак това е единствената превилегия, която имаш на пътя ..... !!!
Абе то си е до човека и какво има в главата, за съжаление има и такива хора :roll:
Не се нерви брат, бъди колегиален колкото можеш то това ни остана на пътя. Голям кеф ми доставя, когато дам предимството си на колега и видя супер голяма усмивка после и светкавици, аварийни и кви ли още не светлини .. :D :D :D
Пък тия бързите, лекомислени шофьори им гледаме снимките по стълбовете ... :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 03 Апр 2008, 22:17

споко брат, с такива боклучета е пълно. Ама някой ше изгори някъде, всъщност той Господ сам си ги наказва по един или друг начин ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 03 Апр 2008, 22:56

Ти ако тръгнеш всички такива шофьори да ги биеш ти цял ден само с това ще се занимаваш :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 03 Апр 2008, 22:59

add1cted написа:Ти ако тръгнеш всички такива шофьори да ги биеш ти цял ден само с това ще се занимаваш :mhihi:

Бе не им обръщаш внимание и това е!! Нека ти е зле в удобния салон с всите екстри.
И да се нервиш полза няма. Най-много да съжеляваш после за дето си се водил по гнева.
Чао и умната, или русата :winky:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 03 Апр 2008, 23:03

батзе тва да не беше черна Е36 с тасове и единия стоп не свет?
няква такава цялата е крива?
вчера двама тъпаци в тая 36ца как ме изнервиха... бахти гомната
аз си карам с 60 тия ме минават с около 80
забиват се пред мен и намалят на 40
е птка майна... на къде ?!?

пък ако са колеги и четат... ш извинявате ама... деа знам насрахте се...
4 8 15 16 23 42

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Апр 2008, 23:05

кат им изкривиш зъбите другия път няма да правят така вервай ми ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 03 Апр 2008, 23:09

...абе аз съм нов тук, ама защо оставам с впечатление, че БМВ 3-ка е новия голФФФФ 2-ка :uups:
стига бе хора! кви са тия битки по светофарите, кви са тия гонки?!? това ли е смисъла на ежедневието ви (ни)?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 03 Апр 2008, 23:10

кофти колега .. но и в нашто стадо си имаме мърша .. няма как :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 03 Апр 2008, 23:37

///peter написа:с Е36 ли беха? :mhihi:

:mrgreen:
Изображение
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 03 Апр 2008, 23:40

то да е само нашта мърша.....ми то всеки втори сакътлък с книжка, от известно време гледам и немога да повярвам какво се случва.

Докато проблема беше с малките рейсърчета дето карат лудо и си трошат колите по стълбове и мантинели, сега има нова тенденция, всичко де що има 2 крака и 2 ръце кара, кой с купена книжка, кой с подарена, не се спазват дори най основни правила за движение.
Очаквам всеки момент да срещна някой който кара в насрещното на Цариградско на аварийки за да стигне по бързо и същия да ме напсува че карам срещу него, после вероятно ще паркира на входа на паркинг за 200коли и така ще ги блокра докато не си тръгне от там и накрая че се опита да блъсне поне 2-3 пешеходци за сплашване, друг път да не му се мотат отпред. Общо взето независимо от марката това е образа на новия БГ шофер за съжаление :confused:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата