БОКЛУЦИ С БМВ
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
БОКЛУЦИ С БМВ
Нямам думи вече за простащината по нашите улици.Секи се мисли за бог зад волана
Конкретната случка ,която за пореден път ми скапа деня още от сутринта:
Та значи чакам си аз първа кола на светофара на "Чифте баня" в Пловдив и гледам двама гъзари с БМВ-та спират до мен обаче в лявата лента ,която е само за завой на ляво, явно не им се е чакало в средната където имаше колона и решават патроните да карат направо обаче. Както и да е ,и аз съм го правил понякога. И тъй като немогат да продължат направо ако аз не ги пусна да минат си викам: Айде колеги са ,ще ги пусна да минат.И така светва зелено ,аз потеглям съвсем бавно за да минат те пред мен, единия минава а па втория са мотае още,като едва ли не се принудих да спра с риск да ме фраснат отзад само и само тоя педал да не се тресне в разделителната ограда и да мине пред мен. И кво става, двамата шибаняци вътре почват да викат и да ме псуват, все едно съм им препречил пътя. Направо ми причерня и тръгнах да ги гоня през тунела с мисълта за саморазправа, и те се силят некви да бегат въпреки че имаше доста задръстване по пътя. Абе както и да е отказах се да ги гоня пък и брат ми до мен ме разубеди ,че не си струва да се занимавам с глупости. Просто немога да проумея как може да има такива миндили м.... му. Аз гледам да му дам път, нестига че неможе да кара, те педалите ма псуват и се правят на оборотни. Бяха с новата тройка и като са големи батки да дойдат да ми кажат същите обиди в очите, не да бягат като мишки гейовете миризливи
Аз винаги съм бил много коректен шофъор ,но се заричам че повече път няма да дам на никой с БМВ.

Та значи чакам си аз първа кола на светофара на "Чифте баня" в Пловдив и гледам двама гъзари с БМВ-та спират до мен обаче в лявата лента ,която е само за завой на ляво, явно не им се е чакало в средната където имаше колона и решават патроните да карат направо обаче. Както и да е ,и аз съм го правил понякога. И тъй като немогат да продължат направо ако аз не ги пусна да минат си викам: Айде колеги са ,ще ги пусна да минат.И така светва зелено ,аз потеглям съвсем бавно за да минат те пред мен, единия минава а па втория са мотае още,като едва ли не се принудих да спра с риск да ме фраснат отзад само и само тоя педал да не се тресне в разделителната ограда и да мине пред мен. И кво става, двамата шибаняци вътре почват да викат и да ме псуват, все едно съм им препречил пътя. Направо ми причерня и тръгнах да ги гоня през тунела с мисълта за саморазправа, и те се силят некви да бегат въпреки че имаше доста задръстване по пътя. Абе както и да е отказах се да ги гоня пък и брат ми до мен ме разубеди ,че не си струва да се занимавам с глупости. Просто немога да проумея как може да има такива миндили м.... му. Аз гледам да му дам път, нестига че неможе да кара, те педалите ма псуват и се правят на оборотни. Бяха с новата тройка и като са големи батки да дойдат да ми кажат същите обиди в очите, не да бягат като мишки гейовете миризливи

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
йеби ги.. То пък за такова нещо.. Ако си бяхте спретнали един хубав бой
Няма смисъл да се нервиш за такива глупости.

Няма смисъл да се нервиш за такива глупости.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
За съжаление и ние - ентусиастите почнахме да съзираме истината - измежду нашите колеги има много, които не стават!!!
Няма перфектен шофьор, най - добрият шофьор е живият, бъди благодарян човеко - човека ти е дал предимството си - все пак това е единствената превилегия, която имаш на пътя ..... !!!
Абе то си е до човека и какво има в главата, за съжаление има и такива хора
Не се нерви брат, бъди колегиален колкото можеш то това ни остана на пътя. Голям кеф ми доставя, когато дам предимството си на колега и видя супер голяма усмивка после и светкавици, аварийни и кви ли още не светлини ..
Пък тия бързите, лекомислени шофьори им гледаме снимките по стълбовете ...
Няма перфектен шофьор, най - добрият шофьор е живият, бъди благодарян човеко - човека ти е дал предимството си - все пак това е единствената превилегия, която имаш на пътя ..... !!!
Абе то си е до човека и какво има в главата, за съжаление има и такива хора

Не се нерви брат, бъди колегиален колкото можеш то това ни остана на пътя. Голям кеф ми доставя, когато дам предимството си на колега и видя супер голяма усмивка после и светкавици, аварийни и кви ли още не светлини ..

Пък тия бързите, лекомислени шофьори им гледаме снимките по стълбовете ...

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
споко брат, с такива боклучета е пълно. Ама някой ше изгори някъде, всъщност той Господ сам си ги наказва по един или друг начин ...
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
add1cted написа:Ти ако тръгнеш всички такива шофьори да ги биеш ти цял ден само с това ще се занимаваш
Бе не им обръщаш внимание и това е!! Нека ти е зле в удобния салон с всите екстри.
И да се нервиш полза няма. Най-много да съжеляваш после за дето си се водил по гнева.
Чао и умната, или русата

От тогава русото не е на мода.
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
батзе тва да не беше черна Е36 с тасове и единия стоп не свет?
няква такава цялата е крива?
вчера двама тъпаци в тая 36ца как ме изнервиха... бахти гомната
аз си карам с 60 тия ме минават с около 80
забиват се пред мен и намалят на 40
е птка майна... на къде ?!?
пък ако са колеги и четат... ш извинявате ама... деа знам насрахте се...
няква такава цялата е крива?
вчера двама тъпаци в тая 36ца как ме изнервиха... бахти гомната
аз си карам с 60 тия ме минават с около 80
забиват се пред мен и намалят на 40
е птка майна... на къде ?!?
пък ако са колеги и четат... ш извинявате ама... деа знам насрахте се...
4 8 15 16 23 42
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...абе аз съм нов тук, ама защо оставам с впечатление, че БМВ 3-ка е новия голФФФФ 2-ка
стига бе хора! кви са тия битки по светофарите, кви са тия гонки?!? това ли е смисъла на ежедневието ви (ни)?

стига бе хора! кви са тия битки по светофарите, кви са тия гонки?!? това ли е смисъла на ежедневието ви (ни)?
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
то да е само нашта мърша.....ми то всеки втори сакътлък с книжка, от известно време гледам и немога да повярвам какво се случва.
Докато проблема беше с малките рейсърчета дето карат лудо и си трошат колите по стълбове и мантинели, сега има нова тенденция, всичко де що има 2 крака и 2 ръце кара, кой с купена книжка, кой с подарена, не се спазват дори най основни правила за движение.
Очаквам всеки момент да срещна някой който кара в насрещното на Цариградско на аварийки за да стигне по бързо и същия да ме напсува че карам срещу него, после вероятно ще паркира на входа на паркинг за 200коли и така ще ги блокра докато не си тръгне от там и накрая че се опита да блъсне поне 2-3 пешеходци за сплашване, друг път да не му се мотат отпред. Общо взето независимо от марката това е образа на новия БГ шофер за съжаление
Докато проблема беше с малките рейсърчета дето карат лудо и си трошат колите по стълбове и мантинели, сега има нова тенденция, всичко де що има 2 крака и 2 ръце кара, кой с купена книжка, кой с подарена, не се спазват дори най основни правила за движение.
Очаквам всеки момент да срещна някой който кара в насрещното на Цариградско на аварийки за да стигне по бързо и същия да ме напсува че карам срещу него, после вероятно ще паркира на входа на паркинг за 200коли и така ще ги блокра докато не си тръгне от там и накрая че се опита да блъсне поне 2-3 пешеходци за сплашване, друг път да не му се мотат отпред. Общо взето независимо от марката това е образа на новия БГ шофер за съжаление

40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3