Въпрос ?!
Модератор: I.Voykov
13 мнения
• Страница 1 от 1
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Въпрос ?!
Имах пререкания с един от модовете в "Извън темата", след което темата за която спорихме (не беше моя), беше изтрита. Очевидно неща, които преди не са били проблем за модераторите на този подфорум, сега са. Вярно - различни хора, различни идели, но не би ли следвало "политиката" на модериране назависимо в кой подфорум да е една и съща, без значение кой е модератор?
Също искам да попитам и по какъв повод темата за честитки за рд-то ми е единствената такава заключена и защо? В никакъв случай не се изживявам като многострадалната Геновева, но някак си не е акуратно, м?
Благодаря предварително за ... евентуалните
отговори.
Също искам да попитам и по какъв повод темата за честитки за рд-то ми е единствената такава заключена и защо? В никакъв случай не се изживявам като многострадалната Геновева, но някак си не е акуратно, м?
Благодаря предварително за ... евентуалните

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
И на мен ми стана интересно защо ти локнаха темата за рд-то...за първи път се случва и то след твоя пост,та си помислих,че ти си помолила да я заключат... 

- M2PR
- старши ентусиаст
-
///MapTo написа:И на мен ми стана интересно защо ти локнаха темата за рд-то...за първи път се случва и то след твоя пост,та си помислих,че ти си помолила да я заключат...
Ами всъщност не съм...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Новини
-
Re: Въпрос ?!
M2PR написа:Имах пререкания с един от модовете в "Извън темата", след което темата за която спорихме (не беше моя), беше изтрита.
Ако поясниш за коя тема става въпрос, вероятно ще има шанс да ти кажа какъв е проблема. На ден има десетки изтрити или заключени теми. Нямаме кристална топка да гадаем.
M2PR написа:....но не би ли следвало "политиката" на модериране назависимо в кой подфорум да е една и съща, без значение кой е модератор?
Секциите се модерират по различен начин в зависимост от насоченоста им и специфичните проблеми вътре.
M2PR написа:Също искам да попитам и по какъв повод темата за честитки за рд-то ми е единствената такава заключена и защо? В никакъв случай не се изживявам като многострадалната Геновева, но някак си не е акуратно, м?
Тук трябва да ти отговори конкретно модератора, който я е заключил.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
!!Asen_X написа:M2PR написа:Имах пререкания с един от модовете в "Извън темата", след което темата за която спорихме (не беше моя), беше изтрита.
Ако поясниш за коя тема става въпрос, вероятно ще има шанс да ти кажа какъв е проблема. На ден има десетки изтрити или заключени теми. Нямаме кристална топка да гадаем.
В случая и не е необходима, защото няма какво да се гадае, вече е свършен факт и може би не подлежи на коментиране, дадох го просто като пример

!!Asen_X написа:M2PR написа:....но не би ли следвало "политиката" на модериране назависимо в кой подфорум да е една и съща, без значение кой е модератор?
Секциите се модерират по различен начин в зависимост от насоченоста им и специфичните проблеми вътре.
Даа, даа ... това ми е пределно ясно. Идеята беше - не би ли следвало нов модератор на подфорум, да следва това, което е правил предишният? (или всеки си трие, което сметне за добре независимо дали е по лични причини или не ?! )
!!Asen_X написа:M2PR написа:Също искам да попитам и по какъв повод темата за честитки за рд-то ми е единствената такава заключена и защо? В никакъв случай не се изживявам като многострадалната Геновева, но някак си не е акуратно, м?
Тук трябва да ти отговори конкретно модератора, който я е заключил.
Както вие нямате кристални топки, така и аз нямам боб за хвърляне. Ако знаех кой е директно щях да го питам

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Azrail
- UFO Pilot
-
На мене само не ми стана ясно как се дава пример без конкретен пример
В общи линии модераторите следват указанията на администраторите, прибавяйки и своите лични виждания към цялото уравнение... Доста е субективно цялото нещо, така че бих казал че ти е неправилно зададен въпроса. Ти що правиш квото и да е било по начина, по който ти смяташ за правилен?!
Отделно аз лично смятах да ти заключа темата за РД-то, защото извинявай, ама не може 4 дена след това да ти продължават да ти го честитят - това според мен е излишен спам. Но... някой от колегите ме е изпреварил. И все пак можеш да смяташ, че аз съм я заключил.

В общи линии модераторите следват указанията на администраторите, прибавяйки и своите лични виждания към цялото уравнение... Доста е субективно цялото нещо, така че бих казал че ти е неправилно зададен въпроса. Ти що правиш квото и да е било по начина, по който ти смяташ за правилен?!

Отделно аз лично смятах да ти заключа темата за РД-то, защото извинявай, ама не може 4 дена след това да ти продължават да ти го честитят - това според мен е излишен спам. Но... някой от колегите ме е изпреварил. И все пак можеш да смяташ, че аз съм я заключил.
MORE BEER!
- M2PR
- старши ентусиаст
-
Azrail написа:Ти що правиш квото и да е било по начина, по който ти смяташ за правилен?!![]()
Отговарям сама за себе си, защитвам собствените си вижадния, мнения и т.н., но е друго да се опитваш да бъдеш максимално полезен, съобразявайки се със сума ти народ (в случая бидейки модератор).
Azrail написа:Отделно аз лично смятах да ти заключа темата за РД-то, защото извинявай, ама не може 4 дена след това да ти продължават да ти го честитят - това според мен е излишен спам. Но... някой от колегите ме е изпреварил. И все пак можеш да смяташ, че аз съм я заключил.
Не може ли да ми честитят 4 дни след това? Жалко

За някои може, за други не....

Все тая, каквото искате заключвайте, но това е първата и единствена такава заключена тема, и единствения извод, който човек може да си напррави е, че очевидно нещата са на лична основа. Жалко, че това се случва и допуска. Сега не е нищо важно, но можеше и да бъде и нещо съществено (визирам друг тип/вид тема).
Модератори сте - евала; правите необходимото за да се чувстват потребителите ок, когато влязат, да се разтоварят във форума, но не ви прави чест да поощрявате някой, просто защото е еди-кой-си. Поне не съм чувала тук да се толерира такова нещо, явно нещата да са се попроменили..хм

Айде сега заключвай и тая тема...
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
Re: Въпрос ?!
M2PR написа:Също искам да попитам и по какъв повод темата за честитки за рд-то ми е единствената такава заключена и защо?
заключих я защото ми се видя доста поотминала и разводнена!
съмнявам се да си остаряла по малко от този ФАКТ
също така си мисля че има достатъчно честитки за да не се чувстваш ощетена
колкото за начина на модериране както и за всеки модератор
модерирането е спрямо юзването
а модераторите са едни безкрайно търпеливи юзъри които се опитват
да подредят шитовете на другите юзъри
за да може когато влязат нови и незапознати с шита юзъри да се оправят както и за да могат тези които са запознати да прекарват времето си тук приятно
а не скролвайки между 98 теми "подарявам хвърчило" "чрд на баба ти "
"новините от пресата" и тн
това е криво ляво идеята както аз я разбирам
и в това няма "лични причини"
за сега това е което правим !
ако имаш някакви конкретни идеи моля те ги сподели
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
С цялото ми уважение и към двете/трите страни, ви моля да не спорите, няма смисъл, стиснете си ръцете и МИР
, защото
това не е 1 такава тема, а и
мога да покажа, тема в която се честити рожден ден не 4, а 6 дни /едва ли е по-малко поотминала/
Поздрави!!!

M2PR написа:...но това е първата и единствена такава заключена тема...
това не е 1 такава тема, а и
Azrail написа:....не може 4 дена след това да ти продължават да ти го честитят - това според мен е излишен спам...
speedmaster написа:...заключих я защото ми се видя доста поотминала и разводнена!...
мога да покажа, тема в която се честити рожден ден не 4, а 6 дни /едва ли е по-малко поотминала/

Поздрави!!!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- M2PR
- старши ентусиаст
-
KIARA_G написа:С цялото ми уважение и към двете/трите страни, ви моля да не спорите, няма смисъл, стиснете си ръцете и МИР, защото
speedmaster написа:...заключих я защото ми се видя доста поотминала и разводнена!...
мога да покажа, тема в която се честити рожден ден не 4, а 6 дни /едва ли е по-малко поотминала/![]()
Аз лично приемам твоята молба

Както и да е де, бях убедена, че спиймастъра ми е заключил темата, даже знам и защо, но и той трябва да знае, че не е това начина. И моля без преращания към розовия форум отново, защото отдавна ме няма по тяхната телевизия

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
M2PR написа:Както и да е де, бях убедена, че спиймастъра ми е заключил темата, даже знам и защо
би ли обяснила какво си мислиш ?
M2PR написа:но и той трябва да знае, че не е това начина
а кое е начина ?
цялата тая простотия можеше да се реши с 2 л.с.-та
но що пък да не занимаеме няколко човека с кифленските ни глупости
M2PR написа:И моля без преращания към розовия форум отново, защото отдавна ме няма по тяхната телевизия![]()
може би е време да си врътнеш канала пак в тая посока
там се вписваш перфектно !
както вече ти бях написал нямам нито време нито желание да си чатя
с теб !
KIARA_G написа:мога да покажа, тема в която се честити рожден ден не 4, а 6 дни /едва ли е по-малко поотминала/![]()
покажи ми ги и ше ги щракна;) ако може не в темата
- M2PR
- старши ентусиаст
-
Като може да се реши с 2 лс-та, защо не се реши като ми ги писа още преди
, не знам кво се правиш на Лили Иванова мой човек и защо нещо ти преча? 

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
13 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума