Въпрос ?!

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Въпрос ?!

Мнение от M2PR » 31 Мар 2008, 11:28

Имах пререкания с един от модовете в "Извън темата", след което темата за която спорихме (не беше моя), беше изтрита. Очевидно неща, които преди не са били проблем за модераторите на този подфорум, сега са. Вярно - различни хора, различни идели, но не би ли следвало "политиката" на модериране назависимо в кой подфорум да е една и съща, без значение кой е модератор?

Също искам да попитам и по какъв повод темата за честитки за рд-то ми е единствената такава заключена и защо? В никакъв случай не се изживявам като многострадалната Геновева, но някак си не е акуратно, м?

Благодаря предварително за ... евентуалните :idea: отговори.
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 31 Мар 2008, 12:20

И на мен ми стана интересно защо ти локнаха темата за рд-то...за първи път се случва и то след твоя пост,та си помислих,че ти си помолила да я заключат... :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 31 Мар 2008, 12:48

///MapTo написа:И на мен ми стана интересно защо ти локнаха темата за рд-то...за първи път се случва и то след твоя пост,та си помислих,че ти си помолила да я заключат... :roll:

Ами всъщност не съм... :confused:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Новини
Аватар

Re: Въпрос ?!

Мнение от Новини » 31 Мар 2008, 13:25

M2PR написа:Имах пререкания с един от модовете в "Извън темата", след което темата за която спорихме (не беше моя), беше изтрита.

Ако поясниш за коя тема става въпрос, вероятно ще има шанс да ти кажа какъв е проблема. На ден има десетки изтрити или заключени теми. Нямаме кристална топка да гадаем.

M2PR написа:....но не би ли следвало "политиката" на модериране назависимо в кой подфорум да е една и съща, без значение кой е модератор?

Секциите се модерират по различен начин в зависимост от насоченоста им и специфичните проблеми вътре.

M2PR написа:Също искам да попитам и по какъв повод темата за честитки за рд-то ми е единствената такава заключена и защо? В никакъв случай не се изживявам като многострадалната Геновева, но някак си не е акуратно, м?

Тук трябва да ти отговори конкретно модератора, който я е заключил.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 31 Мар 2008, 21:00

!!Asen_X написа:
M2PR написа:Имах пререкания с един от модовете в "Извън темата", след което темата за която спорихме (не беше моя), беше изтрита.

Ако поясниш за коя тема става въпрос, вероятно ще има шанс да ти кажа какъв е проблема. На ден има десетки изтрити или заключени теми. Нямаме кристална топка да гадаем.

В случая и не е необходима, защото няма какво да се гадае, вече е свършен факт и може би не подлежи на коментиране, дадох го просто като пример :)

!!Asen_X написа:
M2PR написа:....но не би ли следвало "политиката" на модериране назависимо в кой подфорум да е една и съща, без значение кой е модератор?

Секциите се модерират по различен начин в зависимост от насоченоста им и специфичните проблеми вътре.

Даа, даа ... това ми е пределно ясно. Идеята беше - не би ли следвало нов модератор на подфорум, да следва това, което е правил предишният? (или всеки си трие, което сметне за добре независимо дали е по лични причини или не ?! )

!!Asen_X написа:
M2PR написа:Също искам да попитам и по какъв повод темата за честитки за рд-то ми е единствената такава заключена и защо? В никакъв случай не се изживявам като многострадалната Геновева, но някак си не е акуратно, м?

Тук трябва да ти отговори конкретно модератора, който я е заключил.

Както вие нямате кристални топки, така и аз нямам боб за хвърляне. Ако знаех кой е директно щях да го питам ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 31 Мар 2008, 22:35

На мене само не ми стана ясно как се дава пример без конкретен пример :shock:

В общи линии модераторите следват указанията на администраторите, прибавяйки и своите лични виждания към цялото уравнение... Доста е субективно цялото нещо, така че бих казал че ти е неправилно зададен въпроса. Ти що правиш квото и да е било по начина, по който ти смяташ за правилен?! :shock:
Отделно аз лично смятах да ти заключа темата за РД-то, защото извинявай, ама не може 4 дена след това да ти продължават да ти го честитят - това според мен е излишен спам. Но... някой от колегите ме е изпреварил. И все пак можеш да смяташ, че аз съм я заключил.
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 31 Мар 2008, 23:25

Azrail написа:Ти що правиш квото и да е било по начина, по който ти смяташ за правилен?! :shock:

Отговарям сама за себе си, защитвам собствените си вижадния, мнения и т.н., но е друго да се опитваш да бъдеш максимално полезен, съобразявайки се със сума ти народ (в случая бидейки модератор).

Azrail написа:Отделно аз лично смятах да ти заключа темата за РД-то, защото извинявай, ама не може 4 дена след това да ти продължават да ти го честитят - това според мен е излишен спам. Но... някой от колегите ме е изпреварил. И все пак можеш да смяташ, че аз съм я заключил.

Не може ли да ми честитят 4 дни след това? Жалко :bcry: :!:
За някои може, за други не.... :roll: ;)
Все тая, каквото искате заключвайте, но това е първата и единствена такава заключена тема, и единствения извод, който човек може да си напррави е, че очевидно нещата са на лична основа. Жалко, че това се случва и допуска. Сега не е нищо важно, но можеше и да бъде и нещо съществено (визирам друг тип/вид тема).

Модератори сте - евала; правите необходимото за да се чувстват потребителите ок, когато влязат, да се разтоварят във форума, но не ви прави чест да поощрявате някой, просто защото е еди-кой-си. Поне не съм чувала тук да се толерира такова нещо, явно нещата да са се попроменили..хм :roll: :winky:

Айде сега заключвай и тая тема...
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

"Баба Яга" Склад
Аватар

Re: Въпрос ?!

Мнение от speedmaster » 01 Апр 2008, 21:16

M2PR написа:Също искам да попитам и по какъв повод темата за честитки за рд-то ми е единствената такава заключена и защо?

заключих я защото ми се видя доста поотминала и разводнена!

съмнявам се да си остаряла по малко от този ФАКТ

също така си мисля че има достатъчно честитки за да не се чувстваш ощетена

колкото за начина на модериране както и за всеки модератор

модерирането е спрямо юзването

а модераторите са едни безкрайно търпеливи юзъри които се опитват

да подредят шитовете на другите юзъри

за да може когато влязат нови и незапознати с шита юзъри да се оправят както и за да могат тези които са запознати да прекарват времето си тук приятно

а не скролвайки между 98 теми "подарявам хвърчило" "чрд на баба ти "
"новините от пресата" и тн

това е криво ляво идеята както аз я разбирам

и в това няма "лични причини"

за сега това е което правим !

ако имаш някакви конкретни идеи моля те ги сподели
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 01 Апр 2008, 21:37

С цялото ми уважение и към двете/трите страни, ви моля да не спорите, няма смисъл, стиснете си ръцете и МИР :), защото

M2PR написа:...но това е първата и единствена такава заключена тема...

това не е 1 такава тема, а и

Azrail написа:....не може 4 дена след това да ти продължават да ти го честитят - това според мен е излишен спам...

speedmaster написа:...заключих я защото ми се видя доста поотминала и разводнена!...

мога да покажа, тема в която се честити рожден ден не 4, а 6 дни /едва ли е по-малко поотминала/ :P

Поздрави!!! ;)
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 03 Апр 2008, 15:18

KIARA_G написа:С цялото ми уважение и към двете/трите страни, ви моля да не спорите, няма смисъл, стиснете си ръцете и МИР :), защото

speedmaster написа:...заключих я защото ми се видя доста поотминала и разводнена!...

мога да покажа, тема в която се честити рожден ден не 4, а 6 дни /едва ли е по-малко поотминала/ :P

Аз лично приемам твоята молба :mhihi: :winky: В крайна сметка за мен не е такъв проблем, какъвто доста хора си мислят, е го изкарвам.
Както и да е де, бях убедена, че спиймастъра ми е заключил темата, даже знам и защо, но и той трябва да знае, че не е това начина. И моля без преращания към розовия форум отново, защото отдавна ме няма по тяхната телевизия :twisted: ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 03 Апр 2008, 18:18

M2PR написа:Както и да е де, бях убедена, че спиймастъра ми е заключил темата, даже знам и защо

би ли обяснила какво си мислиш ?

M2PR написа:но и той трябва да знае, че не е това начина

а кое е начина ?

цялата тая простотия можеше да се реши с 2 л.с.-та

но що пък да не занимаеме няколко човека с кифленските ни глупости

M2PR написа:И моля без преращания към розовия форум отново, защото отдавна ме няма по тяхната телевизия :twisted: ;)

може би е време да си врътнеш канала пак в тая посока

там се вписваш перфектно !

както вече ти бях написал нямам нито време нито желание да си чатя

с теб !

KIARA_G написа:мога да покажа, тема в която се честити рожден ден не 4, а 6 дни /едва ли е по-малко поотминала/ :P

покажи ми ги и ше ги щракна;) ако може не в темата

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 08 Апр 2008, 18:51

Като може да се реши с 2 лс-та, защо не се реши като ми ги писа още преди ;), не знам кво се правиш на Лили Иванова мой човек и защо нещо ти преча? :roll:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 08 Апр 2008, 23:30

може би трябва да отворим нов подфорум -"лична драма"

:mhihi:

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума