Помощ с конфигуриране на баса в е36 купе :)

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Помощ с конфигуриране на баса в е36 купе :)

Мнение от Zaho » 01 Апр 2008, 16:19

Здравеите тук не бях писал и разглеждал доста отдавна :mhihi:
Да попитам изпаднаха ми един 12" пионер тсв305 и некъв тундер 2025

как да ги наместя в колата да свирят прилично ? ще ми трябва ли кондензатор тея тундери са слаби4ки мисля :roll:

Най вече въпроса ми е за говорителя какво да го правя ?
Мисля засега да му сложа една кутия с стената към облегалките под ъгъл и там говорителя а фазоинвертора (Дупката :mhihi: ) отгоре или и тя отпред ? И някак си да я хвана за купето да не мърда с болтове ли с пяна ли несе сещам как ?
Нещо да прави Дум дум докато доиде време да я откарам в авител или R&B да и праснат две 15-ки в кората като на лудиягсм ненормално много ме кефи :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325tds

Мнение от suravia » 01 Апр 2008, 19:47

:mhihi:
Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)
Изображение Изображение

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 01 Апр 2008, 23:43

Аз да ти кажа имам бас каса точно за този бас и седи в нас и само ми събира прахта...ако искаш може да се разходиш до овча купел да си я вземеш,а да ми оставиш 20 лв хем ще ти покажа при мене как е направено и мисля че ще ти хареса...на последните два събора имам първо и второ място в класа си ,като първото е точно с тази баскаса която седи у нас...
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

:)

Мнение от shengi » 02 Апр 2008, 0:52

Колега ако нямаш ски сак/подлакътник/ от заде единствениа вариант да чуеш тоя говорител поне малко вътре в купето е да се понареже малко под кората там има едни ламарини :)

Аватар

Мнение от Zaho » 02 Апр 2008, 8:27

Kashalota написа:Аз да ти кажа имам бас каса точно за този бас и седи в нас и само ми събира прахта...ако искаш може да се разходиш до овча купел да си я вземеш,а да ми оставиш 20 лв хем ще ти покажа при мене как е направено и мисля че ще ти хареса...на последните два събора имам първо и второ място в класа си ,като първото е точно с тази баскаса която седи у нас...

ами колега софия ми е на 4ас - два път и нямам проблеми да доида но съм до късно на работа и трябва да е вечер
Нещо снимки нямаш ли поне да видя за какво става въпрос ? :)

shengi написа:Колега ако нямаш ски сак/подлакътник/ от заде единствениа вариант да чуеш тоя говорител поне малко вътре в купето е да се понареже малко под кората там има едни ламарини :)

Няма проблем ще свалям седалката и без това рядко возя някои отзад (по скоро рядко някои се съгласява да се вози отзад :mhihi: )

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 530i SMG

Мнение от PIPERKOV » 02 Апр 2008, 8:45

Аз не нямах ски сак и подлакътник ама виж ми в гакерията как съм поорязъл и се полу4и доста добре,а в облегалката съм отсранил само дунапрена по формата на говортеля и така ни6то не се развали от интериора и си4ката музика си влиза в купето

Аватар

Мнение от Zaho » 02 Апр 2008, 8:53

PIPERKOV написа:Аз не нямах ски сак и подлакътник ама виж ми в гакерията как съм поорязъл и се полу4и доста добре,а в облегалката съм отсранил само дунапрена по формата на говортеля и така ни6то не се развали от интериора и си4ката музика си влиза в купето

при мен няма нищо като свалиш задната облегалка :) и тя отзад е твърда няма дунапрен ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 530i SMG

Мнение от PIPERKOV » 02 Апр 2008, 9:57

мммм да аз пък не погледнах 4е ти си със купе

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325tds

Мнение от suravia » 02 Апр 2008, 10:26

Zaho написа:
PIPERKOV написа:Аз не нямах ски сак и подлакътник ама виж ми в гакерията как съм поорязъл и се полу4и доста добре,а в облегалката съм отсранил само дунапрена по формата на говортеля и така ни6то не се развали от интериора и си4ката музика си влиза в купето

при мен няма нищо като свалиш задната облегалка :) и тя отзад е твърда няма дунапрен ;)

ако ти се свалят облегалките нее нужно нищо да правиш,
вземи си само друг усилвател че този е много слаб :)
Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)
Изображение Изображение

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 02 Апр 2008, 10:48

Zaho написа:ами колега софия ми е на 4ас - два път и нямам проблеми да доида но съм до късно на работа и трябва да е вечер
Нещо снимки нямаш ли поне да видя за какво става въпрос

Ами за съжаление снимки нямам...касата е правена от RnB Audio и нбе е облицована,т.к. на мене ми е под една декораивна кора в багажника и няма за какво да ми се облицова...иначе касата е направена точно и много прецизно...няма проблеми и да е вечер :)
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

Аватар

Мнение от Zaho » 02 Апр 2008, 10:57

Kashalota написа:
Zaho написа:ами колега софия ми е на 4ас - два път и нямам проблеми да доида но съм до късно на работа и трябва да е вечер
Нещо снимки нямаш ли поне да видя за какво става въпрос

Ами за съжаление снимки нямам...касата е правена от RnB Audio и нбе е облицована,т.к. на мене ми е под една декораивна кора в багажника и няма за какво да ми се облицова...иначе касата е направена точно и много прецизно...няма проблеми и да е вечер :)

ами перфектно колега значи щом няма проблем да е вечер да се видим утре вечер :) :roll:

Назад към Car аудио и видео