Помощ с конфигуриране на баса в е36 купе :)
Модератор: Icco
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Помощ с конфигуриране на баса в е36 купе :)
Здравеите тук не бях писал и разглеждал доста отдавна
Да попитам изпаднаха ми един 12" пионер тсв305 и некъв тундер 2025
как да ги наместя в колата да свирят прилично ? ще ми трябва ли кондензатор тея тундери са слаби4ки мисля
Най вече въпроса ми е за говорителя какво да го правя ?
Мисля засега да му сложа една кутия с стената към облегалките под ъгъл и там говорителя а фазоинвертора (Дупката
) отгоре или и тя отпред ? И някак си да я хвана за купето да не мърда с болтове ли с пяна ли несе сещам как ?
Нещо да прави Дум дум докато доиде време да я откарам в авител или R&B да и праснат две 15-ки в кората като на лудиягсм ненормално много ме кефи

Да попитам изпаднаха ми един 12" пионер тсв305 и некъв тундер 2025
как да ги наместя в колата да свирят прилично ? ще ми трябва ли кондензатор тея тундери са слаби4ки мисля

Най вече въпроса ми е за говорителя какво да го правя ?
Мисля засега да му сложа една кутия с стената към облегалките под ъгъл и там говорителя а фазоинвертора (Дупката

Нещо да прави Дум дум докато доиде време да я откарам в авител или R&B да и праснат две 15-ки в кората като на лудиягсм ненормално много ме кефи

- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Аз да ти кажа имам бас каса точно за този бас и седи в нас и само ми събира прахта...ако искаш може да се разходиш до овча купел да си я вземеш,а да ми оставиш 20 лв хем ще ти покажа при мене как е направено и мисля че ще ти хареса...на последните два събора имам първо и второ място в класа си ,като първото е точно с тази баскаса която седи у нас...
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
:)
Колега ако нямаш ски сак/подлакътник/ от заде единствениа вариант да чуеш тоя говорител поне малко вътре в купето е да се понареже малко под кората там има едни ламарини 

- Zaho
-
-
Kashalota написа:Аз да ти кажа имам бас каса точно за този бас и седи в нас и само ми събира прахта...ако искаш може да се разходиш до овча купел да си я вземеш,а да ми оставиш 20 лв хем ще ти покажа при мене как е направено и мисля че ще ти хареса...на последните два събора имам първо и второ място в класа си ,като първото е точно с тази баскаса която седи у нас...
ами колега софия ми е на 4ас - два път и нямам проблеми да доида но съм до късно на работа и трябва да е вечер
Нещо снимки нямаш ли поне да видя за какво става въпрос ?

shengi написа:Колега ако нямаш ски сак/подлакътник/ от заде единствениа вариант да чуеш тоя говорител поне малко вътре в купето е да се понареже малко под кората там има едни ламарини
Няма проблем ще свалям седалката и без това рядко возя някои отзад (по скоро рядко някои се съгласява да се вози отзад

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Аз не нямах ски сак и подлакътник ама виж ми в гакерията как съм поорязъл и се полу4и доста добре,а в облегалката съм отсранил само дунапрена по формата на говортеля и така ни6то не се развали от интериора и си4ката музика си влиза в купето
- Zaho
-
-
PIPERKOV написа:Аз не нямах ски сак и подлакътник ама виж ми в гакерията как съм поорязъл и се полу4и доста добре,а в облегалката съм отсранил само дунапрена по формата на говортеля и така ни6то не се развали от интериора и си4ката музика си влиза в купето
при мен няма нищо като свалиш задната облегалка

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
- suravia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds
Zaho написа:PIPERKOV написа:Аз не нямах ски сак и подлакътник ама виж ми в гакерията как съм поорязъл и се полу4и доста добре,а в облегалката съм отсранил само дунапрена по формата на говортеля и така ни6то не се развали от интериора и си4ката музика си влиза в купето
при мен няма нищо като свалиш задната облегалкаи тя отзад е твърда няма дунапрен
ако ти се свалят облегалките нее нужно нищо да правиш,
вземи си само друг усилвател че този е много слаб

Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)

- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Zaho написа:ами колега софия ми е на 4ас - два път и нямам проблеми да доида но съм до късно на работа и трябва да е вечер
Нещо снимки нямаш ли поне да видя за какво става въпрос
Ами за съжаление снимки нямам...касата е правена от RnB Audio и нбе е облицована,т.к. на мене ми е под една декораивна кора в багажника и няма за какво да ми се облицова...иначе касата е направена точно и много прецизно...няма проблеми и да е вечер

'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
- Zaho
-
-
Kashalota написа:Zaho написа:ами колега софия ми е на 4ас - два път и нямам проблеми да доида но съм до късно на работа и трябва да е вечер
Нещо снимки нямаш ли поне да видя за какво става въпрос
Ами за съжаление снимки нямам...касата е правена от RnB Audio и нбе е облицована,т.к. на мене ми е под една декораивна кора в багажника и няма за какво да ми се облицова...иначе касата е направена точно и много прецизно...няма проблеми и да е вечер
ами перфектно колега значи щом няма проблем да е вечер да се видим утре вечер

11 мнения
• Страница 1 от 1