каква жена седи до вас ?
Модератор: Общи модератори
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
При мен пък навигаторката от страх дума не обелва....
Иначе е русолява
(реших да се придържам към умната мисъл на един познат "Как му ходи русно на БМВ-то")

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ем до мен стои жена която от 3 години си я возя в Е30 ката и все повече й харесва. Случвало се е понякога да я хвашам на терасата как я гледа, то и аз тъй правя. Обича да цапаме страничните стъкла с мушички, и да ми разправя за шперове и М20 (за повече няя пари
). Па за навигацията грешка няма, ориентира се като капитан на кораб в Бермудския триъгълник. Сега се учи да кара, после ше я уча да кара извън дупките , няква страст са й, нещо се я влече натам.

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
До мен,въпреки че не карам BMW,седи цял бордови компютър+нав. система,мп3 плеър,аларма за превишена скорост,економайзер ....
Абе сложна работа,но без тези създания сме за никъде!
Поздрави
Абе сложна работа,но без тези създания сме за никъде!

Поздрави
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
мойта много мърмореше в началото но като видя че и с мърморене и без мърморене нестава и се отказа... сега само се вози и се наслаждава... и се оглежда за патрулки 

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Аз докато карах Е30 си имах жена - много хубава и предана
като даже я карах 3-4месеца без гърнета
, и като минах на пичеловка Е36 купе ме заряза, даже и Е39-тката сега не помага.
Извод Е30 е истината жените се лепат като мухи

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
porostorm написа:Кратко, точно, ясно и на всичкото отгоре изчерпателноTintinmin написа:Мойта като се качи направо ми идва да и извия връта само пищи. намали , недей да правиш така по завоите, леко тука леко там направо ми скъсва нервите и гледам да не я возя мноо мноо в Е30-ката иначе е добро момичето

- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
за туй ли кат ти зех колата жената се опитваше да избяга,и накрая успя деb2 написа:Аз докато карах Е30 си имах жена - много хубава и преданакато даже я карах 3-4месеца без гърнета
, и като минах на пичеловка Е36 купе ме заряза, даже и Е39-тката сега не помага.
![]()

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
грешка малкоbavareca_86 написа:за туй ли кат ти зех колата жената се опитваше да избяга,и накрая успя деb2 написа:Аз докато карах Е30 си имах жена - много хубава и преданакато даже я карах 3-4месеца без гърнета
![]()
Извод Е30 е истината жените се лепат като мухи![]()
ина4е сега нищо не се вози щот не я карам
![]()
Последна промяна Sharo на 02 Апр 2008, 12:15, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Sharo написа:az pa kato mu q vzeh(kolata) jenata ne bqga6ebavareca_86 написа:за туй ли кат ти зех колата жената се опитваше да избяга,и накрая успя деb2 написа:Аз докато карах Е30 си имах жена - много хубава и преданакато даже я карах 3-4месеца без гърнета
![]()
Извод Е30 е истината жените се лепат като мухи![]()
ина4е сега нищо не се вози щот не я карам
![]()
офф:ти коя кола си зел

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
b2 написа:Аз докато карах Е30 си имах жена - много хубава и преданакато даже я карах 3-4месеца без гърнета
![]()
Абе я си карай Е39-ката и да не ти дреме, ше ги ...у пр....ите, ей, жените са като торнадото , идват с духане и си тръгват с къщата....
а по темата, моята е свикнала и много рядко пищи ....обаче маа-му едно Еко кат хората не съм напраил ... а е взела и да чете тук ко пиша ...
П.С. " Миличка довечера ще се забавя, имам урок по френски"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
мойта в Е30ката много се коркаше..!!! а като я тотализирах колицата-жената беше вътре-така си треснахме главите една в друга,че имаше цицина колкото топка за хандбал!! иначе-здрави,ма явно не и с акъла си ,щото ние смазахме колата и докато я питам има ли и нещо-тя вика: край!нема да успея за изпита в благоевград...!!!дорева ми се!! иначе са в Е60ката ич не пита ,щото и на 220 не се усеща скоростта и ако не погледне в километража си мисли ,че още пълзиме!!!
а за навигатор не става,щото бърка посоките!!! у турция счупих ароматизатора от яд,че ме обърка! 

Аз жена нямам за обаче съм возил разни жени, приятелки, не до там приятелки и т.н. в Е34-то и общо взето всички са вкарвали някакви супер странни реакции . Возил съм такива дето само като чуят звука на двигателя и се стряскат и постоянно ми казват да карам по-леко (а аз си карам леко обикновено), возил съм и такива, с които съм се лъзгал по завоите и въобще никаква реакция
. Имаше едно момиче, мацката на която най-много съм държал, обаче съм я возил само веднъж в Е34-то и след един много як завой с вратите напред ми каза спокойно "Ти искаш да ни убиеш ли" , при което аз -
.