каква жена седи до вас ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 01 Апр 2008, 4:48

При мен пък навигаторката от страх дума не обелва.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Иначе е русолява :mhihi: (реших да се придържам към умната мисъл на един познат "Как му ходи русно на БМВ-то")
Изображение

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 01 Апр 2008, 6:52

Мойта пък изобщо не ще и да се качи в Е30-ката :mhihi: :mhihi:
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 01 Апр 2008, 8:19

Ем до мен стои жена която от 3 години си я возя в Е30 ката и все повече й харесва. Случвало се е понякога да я хвашам на терасата как я гледа, то и аз тъй правя. Обича да цапаме страничните стъкла с мушички, и да ми разправя за шперове и М20 (за повече няя пари :mhihi: ). Па за навигацията грешка няма, ориентира се като капитан на кораб в Бермудския триъгълник. Сега се учи да кара, после ше я уча да кара извън дупките , няква страст са й, нещо се я влече натам.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 01 Апр 2008, 8:56

До мен,въпреки че не карам BMW,седи цял бордови компютър+нав. система,мп3 плеър,аларма за превишена скорост,економайзер ....
Абе сложна работа,но без тези създания сме за никъде! :)
Поздрави

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 01 Апр 2008, 9:37

мойта много мърмореше в началото но като видя че и с мърморене и без мърморене нестава и се отказа... сега само се вози и се наслаждава... и се оглежда за патрулки :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 01 Апр 2008, 9:43

Аз докато карах Е30 си имах жена - много хубава и предана :) като даже я карах 3-4месеца без гърнета :mhihi: , и като минах на пичеловка Е36 купе ме заряза, даже и Е39-тката сега не помага. :mhihi:

Извод Е30 е истината жените се лепат като мухи :mhihi:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 01 Апр 2008, 9:44

porostorm написа:
Tintinmin написа:Мойта като се качи направо ми идва да и извия връта само пищи. намали , недей да правиш така по завоите, леко тука леко там направо ми скъсва нервите и гледам да не я возя мноо мноо в Е30-ката иначе е добро момичето 8)
Кратко, точно, ясно и на всичкото отгоре изчерпателно :)

:yes: Остана да добавим и дебелоглава :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 01 Апр 2008, 10:06

xaxa бахти темата яка
и аз искам е30 кабрио ма нямаа :help:
за ся сам с е36 и се вози русо :mhihi:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 01 Апр 2008, 10:07

b2 написа:Аз докато карах Е30 си имах жена - много хубава и предана :) като даже я карах 3-4месеца без гърнета :mhihi: , и като минах на пичеловка Е36 купе ме заряза, даже и Е39-тката сега не помага. :mhihi:

за туй ли кат ти зех колата жената се опитваше да избяга,и накрая успя де :mhihi: :mhihi: ина4е сега нищо не се вози щот не я карам :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 01 Апр 2008, 10:39

bavareca_86 написа:
b2 написа:Аз докато карах Е30 си имах жена - много хубава и предана :) като даже я карах 3-4месеца без гърнета :mhihi: , и като минах на пичеловка Е36 купе ме заряза, даже и Е39-тката сега не помага. :mhihi:

за туй ли кат ти зех колата жената се опитваше да избяга,и накрая успя де :mhihi: :mhihi: ина4е сега нищо не се вози щот не я карам :mhihi: :mhihi:
грешка малко
Последна промяна Sharo на 02 Апр 2008, 12:15, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 01 Апр 2008, 10:45

Sharo написа:
bavareca_86 написа:

az pa kato mu q vzeh(kolata) jenata ne bqga6e

офф:ти коя кола си зел :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 01 Апр 2008, 11:34

Абе я си карай Е39-ката и да не ти дреме, ше ги ...у пр....ите, ей, жените са като торнадото , идват с духане и си тръгват с къщата....

а по темата, моята е свикнала и много рядко пищи ....обаче маа-му едно Еко кат хората не съм напраил ... а е взела и да чете тук ко пиша ...

П.С. " Миличка довечера ще се забавя, имам урок по френски"

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 01 Апр 2008, 11:37

мойта в Е30ката много се коркаше..!!! а като я тотализирах колицата-жената беше вътре-така си треснахме главите една в друга,че имаше цицина колкото топка за хандбал!! иначе-здрави,ма явно не и с акъла си ,щото ние смазахме колата и докато я питам има ли и нещо-тя вика: край!нема да успея за изпита в благоевград...!!!дорева ми се!! иначе са в Е60ката ич не пита ,щото и на 220 не се усеща скоростта и ако не погледне в километража си мисли ,че още пълзиме!!! :mhihi: а за навигатор не става,щото бърка посоките!!! у турция счупих ароматизатора от яд,че ме обърка! :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 01 Апр 2008, 11:59

Аз жена нямам за обаче съм возил разни жени, приятелки, не до там приятелки и т.н. в Е34-то и общо взето всички са вкарвали някакви супер странни реакции . Возил съм такива дето само като чуят звука на двигателя и се стряскат и постоянно ми казват да карам по-леко (а аз си карам леко обикновено), возил съм и такива, с които съм се лъзгал по завоите и въобще никаква реакция :shock: . Имаше едно момиче, мацката на която най-много съм държал, обаче съм я возил само веднъж в Е34-то и след един много як завой с вратите напред ми каза спокойно "Ти искаш да ни убиеш ли" , при което аз - :mhihi: :mhihi: .
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 01 Апр 2008, 12:09

всичко е нормално докато не тръгнем да изпреварвам и не се залепим зад некои :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата