Косово е Сърбия!
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
http://zamunda.net/details.php?id=99337
Препоръчвам на всички да гледат и да разберат за демокрацията
Препоръчвам на всички да гледат и да разберат за демокрацията

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Сега за да не ти отговарям в твой стил,шото и аз мога да го раздавам духовито макар и да не съм се налапал с дебелите кумунистически книги,казах ти да не го раздаваш снизходително,приемам го за признак на емоционална неуравновесеност и духовни непълноти и ще спра да се преча на идеологическия ти нетърпящ възражения смазващ устрем...Иначе по-просто,като за марксисти казано,спирам да пиша,тоя форум се слави с тва че темите не деградират до груби междуличностни заяждания,пожелавам ти гуд лък и не живей в дебелите книги,от живота по дебела книга няма....
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Пич, как, не те ли е срам, да ни занимаваш с конспиративните си теории и да плюеш майката демокрация? Ти си фашист! Ти не носиш сърце, а пречупен кръст!
Баста! Демокрацията е истина! Комунизмът и фашизмът не са!
Bogat-Beden , решението ти е правилно.
Респект, говорил съм с теб и с други теми и имам отлични впечатления.
Сори, ако малко по - саркастичният ми по принцип стил те е обидил, държа да знаеш, нищо лично.
Но надявам се разбра основното и то е, че противопоставяш гола пропаганда на терминология. За съжаление за Белене няма терминология, но поведението ми и начинът ми на писане ясно - поне за мен - изнесоха източникът и обосновката на вашите убеждения.
Двете заедно не вървят. Радвам се ,че си разбрал че съм чел някоя и друга книга. Но не е само това.
Баста! Демокрацията е истина! Комунизмът и фашизмът не са!
Bogat-Beden , решението ти е правилно.
Респект, говорил съм с теб и с други теми и имам отлични впечатления.
Сори, ако малко по - саркастичният ми по принцип стил те е обидил, държа да знаеш, нищо лично.
Но надявам се разбра основното и то е, че противопоставяш гола пропаганда на терминология. За съжаление за Белене няма терминология, но поведението ми и начинът ми на писане ясно - поне за мен - изнесоха източникът и обосновката на вашите убеждения.
Двете заедно не вървят. Радвам се ,че си разбрал че съм чел някоя и друга книга. Но не е само това.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
явно работата нема да спре...!!!
начи тва че се изказваш завоалирано и завързано не те прави прав,дзверо!!нема такъв филм като комунизма!?
и аз искам всекиму според потребностите и от всекиму според възможнастите ,ма нещо не се полечи тая система. твърде много требва да се завлече от комунистическите велможи и не стига...!! и накрая некой требва да плати масрафа! щото се оказа ,че безплатен обяд няма! кофти работа. и аз искам да взема колкото ми трябва и да дам ,колкото мога ,но просто се оказва ,че самосъзнанието не стига ,за да се получи тая химера!
дори и да си заклет комунист-кажи ми следното!
да кажем,че утре строя и управата се завзема от гадните...империалисти!!! идват те у вас-ти не си дръпнал много ,ма да кажем си имаш една Е39ка,един апартамент ,едно магазинче ,дето си храниш децата и неква недвижима собственост ,дето си си я изкарал...! и идва лошият чичко империалисти ити казва : са сичко е общо!то е и на асана,дето неще да бачка ,и на мемед-дето само се чеше ,и на ванката-пияницата...!!! кво ше е твоята реакция!ше кажеш ли-евала пичове ше строиме живато нов!?!?!? просто питам!?!? баща ти ,дядо ти -изкарали хората некакви кинти,купили някаква собственост и я оставили -след като я умножили на тебе!!! и ти са я притежаваш и идват некакви хора и казват: ма не е честно така,дзвер!!!требва да я вземеме и да имат сички!!!да ,ама сички не са толкова загрижени за собствеността ,щото не са бъхтали за нея и им дреме на калпака!!! и след 50г ти я връщат и ти викат-на ти са една крава-умрела,а са ти взели 20...,на ти са едно лозе,а са ти взели декари и то на най-хубавото място,ама там са се е настанил шефа на поземлената комисия...,на ти ени 200лв ,а са ти взели редосеялка ,дето я е имало в целата околия само една...!!! е мааму стара отговори честно!!!
начи тва че се изказваш завоалирано и завързано не те прави прав,дзверо!!нема такъв филм като комунизма!?
и аз искам всекиму според потребностите и от всекиму според възможнастите ,ма нещо не се полечи тая система. твърде много требва да се завлече от комунистическите велможи и не стига...!! и накрая некой требва да плати масрафа! щото се оказа ,че безплатен обяд няма! кофти работа. и аз искам да взема колкото ми трябва и да дам ,колкото мога ,но просто се оказва ,че самосъзнанието не стига ,за да се получи тая химера!
дори и да си заклет комунист-кажи ми следното!
да кажем,че утре строя и управата се завзема от гадните...империалисти!!! идват те у вас-ти не си дръпнал много ,ма да кажем си имаш една Е39ка,един апартамент ,едно магазинче ,дето си храниш децата и неква недвижима собственост ,дето си си я изкарал...! и идва лошият чичко империалисти ити казва : са сичко е общо!то е и на асана,дето неще да бачка ,и на мемед-дето само се чеше ,и на ванката-пияницата...!!! кво ше е твоята реакция!ше кажеш ли-евала пичове ше строиме живато нов!?!?!? просто питам!?!? баща ти ,дядо ти -изкарали хората некакви кинти,купили някаква собственост и я оставили -след като я умножили на тебе!!! и ти са я притежаваш и идват некакви хора и казват: ма не е честно така,дзвер!!!требва да я вземеме и да имат сички!!!да ,ама сички не са толкова загрижени за собствеността ,щото не са бъхтали за нея и им дреме на калпака!!! и след 50г ти я връщат и ти викат-на ти са една крава-умрела,а са ти взели 20...,на ти са едно лозе,а са ти взели декари и то на най-хубавото място,ама там са се е настанил шефа на поземлената комисия...,на ти ени 200лв ,а са ти взели редосеялка ,дето я е имало в целата околия само една...!!! е мааму стара отговори честно!!!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
aboykov написа:Ако някой тук вика за Събрия да го съдят като национален предател!!! И повечето да научат историята на България и на народите на Балканския п-в.
Това за мен ли се отнесе ?
Георги Пенчев
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе глупости ли са -не знам,ама некои хора целият живот им мина в тия лайна...!!!
и поне като е било -да си траят!! а те пак надигат глас!явно управията е -тури го до стената като в румъния и да не се сещат за власт...!!! без кръв-нема управия!! ебати наглите комунисти скапани...!! ограбили живота на две поколения ,па и акъл дават!!!
не знам колко още примера да дам ,та да млъкнат ,ма явно безочливостта е наследствена!!!
язък ,че дедите ми са ми били толкова меки и че скапаните руснаци са се намесили за зони на влияние -иначе е требвало лъч да нема за тва племе!!!
и поне като е било -да си траят!! а те пак надигат глас!явно управията е -тури го до стената като в румъния и да не се сещат за власт...!!! без кръв-нема управия!! ебати наглите комунисти скапани...!! ограбили живота на две поколения ,па и акъл дават!!!
не знам колко още примера да дам ,та да млъкнат ,ма явно безочливостта е наследствена!!!
язък ,че дедите ми са ми били толкова меки и че скапаните руснаци са се намесили за зони на влияние -иначе е требвало лъч да нема за тва племе!!!
Последна промяна SKISA на 24 Мар 2008, 22:32, променена общо 1 път
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
D3BEP защо като има толкова развити страни с демократични действия се справят добре, ние те 1-ва пак ще развиваме комунизъм, вместо да взимаме пример от германия, чехия, австрия и мн. др. да им вземеме основата и да тръгнем по тяхните стъпки, ние пак ще развиваме комунизъм това трябва да си супер зле. Това са толкова много пари, че ние едва ли ще можем да го направим.
- aboykov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
- Мечтае да кара: Луноход
- Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i
Penchev написа:aboykov написа:Ако някой тук вика за Събрия да го съдят като национален предател!!! И повечето да научат историята на България и на народите на Балканския п-в.
Георги Пенчев
Г-н Пенчев, Вие го написахте не аз. Не съм Ви визирал. Вие сам си определяте възгледите.
Лично отстоявам позицията, че България е с нарушена териториална цялост от страна на Румъния, Турция, Сърбия и Гърция. Така че не храня симпатии за никоя от съседните ни страни. Както и за "Велика България"... славно минало е било, акцентирам на минало!
Поздрави
There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
и аз ви казах Само може да съжеляваме, че българите не са най-голямото малцинство в косово, защото тогава щяхме да празнуваме
между другото българите са там доста преди албанците

между другото българите са там доста преди албанците

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Да бе и аз искам ревизия на мирните договори ама нъцки
П.С. а впрочем защо приписахте на дзвера, че иска да гради комунизъма?

П.С. а впрочем защо приписахте на дзвера, че иска да гради комунизъма?
Последна промяна ///peter на 24 Мар 2008, 22:48, променена общо 1 път
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
http://youtube.com/watch?v=tsN0lA-I2_g
Aз поддържам идеята на темата жива,че малко се изкривиха нещата
Обърнете внимание кои са изпълнителите
Мен ме е яд ,че зад всичко това стоят Американските интереси , ние сме съседи със Сърбия в крайна сметка
Където да е стъпила проклетата американска маймуна нищо хубаво не се е случило
И сега в родопите е пълно с джамии и хора дето трудно говорят Български ... Па ние нека си тачим Родопската фолкорна област ...
Страх ме е че не е далеч времето ,когато ще стане същото и тук - тогава ще изровя темата и ще я ъпна за да напомня това
Георги Пенчев
Aз поддържам идеята на темата жива,че малко се изкривиха нещата

Обърнете внимание кои са изпълнителите

Мен ме е яд ,че зад всичко това стоят Американските интереси , ние сме съседи със Сърбия в крайна сметка

И сега в родопите е пълно с джамии и хора дето трудно говорят Български ... Па ние нека си тачим Родопската фолкорна област ...
Страх ме е че не е далеч времето ,когато ще стане същото и тук - тогава ще изровя темата и ще я ъпна за да напомня това

Георги Пенчев
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Penchev написа:aboykov написа:Ако някой тук вика за Събрия да го съдят като национален предател!!! И повечето да научат историята на България и на народите на Балканския п-в.
Георги Пенчев
Георги как не те е срам да защитаваш Сърбия? Само Белене за тебе!

Остави ги хората... Някои още живеят в миналото чрез книгите.
Незнам тези дето са за Косово и Сърбия ни е била виновна, че видиш ли еди кво си станало преди 8734585443698 пр.н.е, какво ще кажат за Турция. Защото може и да си правзнуваме Освобождението на България, но все още ни управляват.