Косово е Сърбия!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 24 Мар 2008, 21:50

http://zamunda.net/details.php?id=99337

Препоръчвам на всички да гледат и да разберат за демокрацията ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Мар 2008, 21:59

Сега за да не ти отговарям в твой стил,шото и аз мога да го раздавам духовито макар и да не съм се налапал с дебелите кумунистически книги,казах ти да не го раздаваш снизходително,приемам го за признак на емоционална неуравновесеност и духовни непълноти и ще спра да се преча на идеологическия ти нетърпящ възражения смазващ устрем...Иначе по-просто,като за марксисти казано,спирам да пиша,тоя форум се слави с тва че темите не деградират до груби междуличностни заяждания,пожелавам ти гуд лък и не живей в дебелите книги,от живота по дебела книга няма....
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 24 Мар 2008, 22:01

Пич, как, не те ли е срам, да ни занимаваш с конспиративните си теории и да плюеш майката демокрация? Ти си фашист! Ти не носиш сърце, а пречупен кръст!
Баста! Демокрацията е истина! Комунизмът и фашизмът не са!

Bogat-Beden , решението ти е правилно.
Респект, говорил съм с теб и с други теми и имам отлични впечатления.
Сори, ако малко по - саркастичният ми по принцип стил те е обидил, държа да знаеш, нищо лично.
Но надявам се разбра основното и то е, че противопоставяш гола пропаганда на терминология. За съжаление за Белене няма терминология, но поведението ми и начинът ми на писане ясно - поне за мен - изнесоха източникът и обосновката на вашите убеждения.
Двете заедно не вървят. Радвам се ,че си разбрал че съм чел някоя и друга книга. Но не е само това.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 24 Мар 2008, 22:18

Нацист съм ве :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 24 Мар 2008, 22:20

Ае фашист си, щом ти казвам!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Мар 2008, 22:22

явно работата нема да спре...!!!
начи тва че се изказваш завоалирано и завързано не те прави прав,дзверо!!нема такъв филм като комунизма!?
и аз искам всекиму според потребностите и от всекиму според възможнастите ,ма нещо не се полечи тая система. твърде много требва да се завлече от комунистическите велможи и не стига...!! и накрая некой требва да плати масрафа! щото се оказа ,че безплатен обяд няма! кофти работа. и аз искам да взема колкото ми трябва и да дам ,колкото мога ,но просто се оказва ,че самосъзнанието не стига ,за да се получи тая химера!
дори и да си заклет комунист-кажи ми следното!
да кажем,че утре строя и управата се завзема от гадните...империалисти!!! идват те у вас-ти не си дръпнал много ,ма да кажем си имаш една Е39ка,един апартамент ,едно магазинче ,дето си храниш децата и неква недвижима собственост ,дето си си я изкарал...! и идва лошият чичко империалисти ити казва : са сичко е общо!то е и на асана,дето неще да бачка ,и на мемед-дето само се чеше ,и на ванката-пияницата...!!! кво ше е твоята реакция!ше кажеш ли-евала пичове ше строиме живато нов!?!?!? просто питам!?!? баща ти ,дядо ти -изкарали хората некакви кинти,купили някаква собственост и я оставили -след като я умножили на тебе!!! и ти са я притежаваш и идват некакви хора и казват: ма не е честно така,дзвер!!!требва да я вземеме и да имат сички!!!да ,ама сички не са толкова загрижени за собствеността ,щото не са бъхтали за нея и им дреме на калпака!!! и след 50г ти я връщат и ти викат-на ти са една крава-умрела,а са ти взели 20...,на ти са едно лозе,а са ти взели декари и то на най-хубавото място,ама там са се е настанил шефа на поземлената комисия...,на ти ени 200лв ,а са ти взели редосеялка ,дето я е имало в целата околия само една...!!! е мааму стара отговори честно!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 24 Мар 2008, 22:23

Защо спорите за глупости немога да разбера!? :roll: :?: :shock:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Мар 2008, 22:29

aboykov написа:Ако някой тук вика за Събрия да го съдят като национален предател!!! И повечето да научат историята на България и на народите на Балканския п-в.

Това за мен ли се отнесе ?

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Мар 2008, 22:29

бе глупости ли са -не знам,ама некои хора целият живот им мина в тия лайна...!!!
и поне като е било -да си траят!! а те пак надигат глас!явно управията е -тури го до стената като в румъния и да не се сещат за власт...!!! без кръв-нема управия!! ебати наглите комунисти скапани...!! ограбили живота на две поколения ,па и акъл дават!!!
не знам колко още примера да дам ,та да млъкнат ,ма явно безочливостта е наследствена!!!
язък ,че дедите ми са ми били толкова меки и че скапаните руснаци са се намесили за зони на влияние -иначе е требвало лъч да нема за тва племе!!!
Последна промяна SKISA на 24 Мар 2008, 22:32, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 24 Мар 2008, 22:30

D3BEP защо като има толкова развити страни с демократични действия се справят добре, ние те 1-ва пак ще развиваме комунизъм, вместо да взимаме пример от германия, чехия, австрия и мн. др. да им вземеме основата и да тръгнем по тяхните стъпки, ние пак ще развиваме комунизъм това трябва да си супер зле. Това са толкова много пари, че ние едва ли ще можем да го направим.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
Мечтае да кара: Луноход
Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i

Мнение от aboykov » 24 Мар 2008, 22:36

Penchev написа:
aboykov написа:Ако някой тук вика за Събрия да го съдят като национален предател!!! И повечето да научат историята на България и на народите на Балканския п-в.

Георги Пенчев

Г-н Пенчев, Вие го написахте не аз. Не съм Ви визирал. Вие сам си определяте възгледите.

Лично отстоявам позицията, че България е с нарушена териториална цялост от страна на Румъния, Турция, Сърбия и Гърция. Така че не храня симпатии за никоя от съседните ни страни. Както и за "Велика България"... славно минало е било, акцентирам на минало!

Поздрави
There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 24 Мар 2008, 22:40

и аз ви казах Само може да съжеляваме, че българите не са най-голямото малцинство в косово, защото тогава щяхме да празнуваме :mhihi:
между другото българите са там доста преди албанците :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 24 Мар 2008, 22:42

Да бе и аз искам ревизия на мирните договори ама нъцки :(
П.С. а впрочем защо приписахте на дзвера, че иска да гради комунизъма?
Последна промяна ///peter на 24 Мар 2008, 22:48, променена общо 1 път

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Мар 2008, 22:45

http://youtube.com/watch?v=tsN0lA-I2_g

Aз поддържам идеята на темата жива,че малко се изкривиха нещата :confused:

Обърнете внимание кои са изпълнителите :smoke:
Мен ме е яд ,че зад всичко това стоят Американските интереси , ние сме съседи със Сърбия в крайна сметка :help: Където да е стъпила проклетата американска маймуна нищо хубаво не се е случило :evil:
И сега в родопите е пълно с джамии и хора дето трудно говорят Български ... Па ние нека си тачим Родопската фолкорна област ...
Страх ме е че не е далеч времето ,когато ще стане същото и тук - тогава ще изровя темата и ще я ъпна за да напомня това :roll:

Георги Пенчев
Изображение

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 24 Мар 2008, 22:47

Penchev написа:

Георги Пенчев

Георги как не те е срам да защитаваш Сърбия? Само Белене за тебе! :lol:

Остави ги хората... Някои още живеят в миналото чрез книгите.

Незнам тези дето са за Косово и Сърбия ни е била виновна, че видиш ли еди кво си станало преди 8734585443698 пр.н.е, какво ще кажат за Турция. Защото може и да си правзнуваме Освобождението на България, но все още ни управляват.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата