Техника и коли от САЩ - супер изгодни

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 19 Мар 2008, 22:03

evans написа:
Scouser написа: А за дрехи и обувки, повечето дето ги гледате евтини са тайвански ментета.
Брат влезни в някой магазин на адидас,пума или найк в Америка и ако намериш маратонка където пише произведено в уса,обещавам да ти я купя.Те Американците не са тъпи,вместо да дават 10$ на час на някой американец да им шие дрехите,по хубаво да плащат на някой жълтурко 2$ на час и той да се радва.

Каквити 2$.Маймуните работят на места за 6$ на месец!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320i, Nissan Silvia
Мечтае да кара: Е60 М5, 135tii

Мнение от drift2g » 20 Мар 2008, 17:44

Брех и аз си мислех 4е само аз съм се излъгал да ходя до щатите. А за цените то по принцип си е по ефтино там и да докараш нещо от там само4е сега се осети тука като падна долара. За дрехи и маратонки и т.н. няма кво да говорим със 50-100 лева намирам разлика аз при моите дрехи. А тва дали са китайски или индонезийски в друг въпрос. За сега единствено дънките на Energie/Miss Sixty и Diesel съм забелязъл да пише 4е са правени в Италия те и затов са скъпи дори и в Сащ а Армани Верса4е Левайс Адидас Найк..... вси4ки са я индонесиа я китай и т.н. А за мотори коли и т.н. ако иска някой да си купи на ЛС или скайп ;)
Fuck life before life fucks you!!!
Изображение
Красота и изящество на материала

http://www.youtube.com/watch?v=zPHuq_QFido Е46 + карач= :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 20 Мар 2008, 18:10

Ами то дори и да пише Made in USA кой мислиш, че ги шие или прави? Братът на същият жълтурко, който ги прави в Китай, но сега е горд емигрант в САЩ :) Да не мислите, че в заводите на БМВ в Германия работят германци? Само от инженер нагоре. Иначе останалото е турчоля, поляци, българи и тям подобни. Ама ние си мислим, че като пише Made in незнам си кво и има голяма разлика. Ами няма. Просто контролът на големите компании е толкова сериозен, че няма значение страната на производтсво. За кво да дават 5000 евро на швабата, като с тези пари ще вземе 3-ма турци, 1 грък и 2-ма българи :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 20 Мар 2008, 20:42

Тука дори и да пише произведено в Китай,качеството на дрехите и маратонките е 100 пъти по-добро от нашето.Аз си купих миналото лято кецове,носих ги цяло лято и в момента изглеждат като нови.В България за два месеца носене отиват в коша.Тука има закон,ако купиш стока, до три месеца можеш да я върнеш обратно в магазина,срещу представяне на касова бележка.Даже има до нас един хранителен магазин и ако купиш от там месо и след това отидеш и кажеш че не ти харесва,те ти връщат парите,тука просто клиента е номер едно

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Scouser » 20 Мар 2008, 22:43

evans написа:
Scouser написа: А за дрехи и обувки, повечето дето ги гледате евтини са тайвански ментета.
Брат влезни в някой магазин на адидас,пума или найк в Америка и ако намериш маратонка където пише произведено в уса,обещавам да ти я купя.Те Американците не са тъпи,вместо да дават 10$ на час на някой американец да им шие дрехите,по хубаво да плащат на някой жълтурко 2$ на час и той да се радва.

Някъде да съм писал за магазини и Made in долно нанагорнище? Казвам че тези дрехи на цените които ги гледат по $10-$20 и пище Долче и Габана и тн. са ментаци. Едни оргинални дънки на Д&Г в Nieman Markus или Macy's или Nordstrom са си около $250-$300. Фанелки на армани ексчейндж в магазина им са си по $40-$50. Оригинални пума маратонки в магазина им няма под $90. Има стари модели по моловете по $40-$50 ама са модели от няколко години. Поръчвал съм си бая парцалки от Ебай от таиван и на майка си п...ино и в повечето случеи получавам безобразни ментета(не отговарят на размери, плата е здраво гаден и тн.) Имам един приятел от Сан Франциско, който отвори маназин в Испания при брат си, да продава "маркови" дрехи купени от Индонезия. И познайте от къде го свързаха хората,.... от Димитровградския Пазар. Това е същата стока, само че минава през щатите.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Мар 2008, 22:55

За тях цените са си едни и същи. Промяната в долара е големия плюс за нас. Дрехи и такива работи се взимат на цената на спанака. За колите съм абсолютно НЕсъгласен. Контейнер за 1000 долара е смехотворно. Никой не е казал, че е задължително да се плаща акциз. Товарните автомобили не плащат акциз... :idea: :idea:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 21 Мар 2008, 2:35

WilliamsF1Team написа:Товарните автомобили не плащат акциз... :idea: :idea:

Един познат с порше кайен наскоро ми разправяше,че не е плащал акциз...посмях му се малко и като ми извади малкия талон и видях там надписа "TRUCK CAR" паднах... :lol: :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 21 Мар 2008, 8:28

///MapTo написа:

Един познат с порше кайен наскоро ми разправяше,че не е плащал акциз...посмях му се малко и като ми извади малкия талон и видях там надписа "TRUCK CAR" паднах... :lol: :lol:

Точно затова говорех, адащ. МЛ500 2006 идва докаран регистриран за около 36000 лева...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: модерен ВАЗ

Мнение от _r3sp3c7_ » 21 Мар 2008, 11:36

evans написа:
:OT: само да те поправя лекичко и да вкарам светлина в тунела , че не говорим за 2$ а за заплата от 8-10 цента ;) която даже напоследък разбрах че е даже и редуцирана

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Мар 2008, 12:13

Anthony_J написа:Ами то дори и да пише Made in USA кой мислиш, че ги шие или прави? Братът на същият жълтурко, който ги прави в Китай, но сега е горд емигрант в САЩ :) Да не мислите, че в заводите на БМВ в Германия работят германци? Само от инженер нагоре. Иначе останалото е турчоля, поляци, българи и тям подобни. Ама ние си мислим, че като пише Made in незнам си кво и има голяма разлика. Ами няма. Просто контролът на големите компании е толкова сериозен, че няма значение страната на производтсво. За кво да дават 5000 евро на швабата, като с тези пари ще вземе 3-ма турци, 1 грък и 2-ма българи :)
;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 270 cdi & E63

Мнение от svetko » 21 Мар 2008, 20:27

WilliamsF1Team написа:
///MapTo написа:

Точно затова говорех, адащ. МЛ500 2006 идва докаран регистриран за около 36000 лева...

Ако не ти е проблем даи някви кординати на ЛС на хората които се занимават с целата история.
Реален клиент съм а няма кои да ми свърши работа.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 22 Мар 2008, 0:45

WilliamsF1Team написа:
///MapTo написа:

Пич,давам 40к лв за един МЛ500 2006г. Съвсем съм сериозен,ако говориш истината пиши едно ЛС

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 22 Мар 2008, 19:44

520i написа:
WilliamsF1Team написа:
///MapTo написа:

Пич,давам 40к лв за един МЛ500 2006г. Съвсем съм сериозен,ако говориш истината пиши едно ЛС

:mhihi: :mhihi: ако мл-а е обръщан по таван може :mhihi:
It`s party time !

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 02 Апр 2008, 20:07

Да попитам и аз нещо - един приятел си докара кола от САЩ, застрахована е тук, но за да я регистрира му искат няк'ви документи, прегледи и нз. още какво - та въпросът е - може ли да я кара с американските номера и колко време ?!
Знам, че трябва да се излиза на определен период извън ЕС, но какъв е той и колко може да я крета така :roll: ?!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 02 Апр 2008, 20:44

nikyde ne trea da излиза кара си има лепенка на номера която изтича демек прегледа да си прави фалшив и да кара бате колко крадени коли и коли купени на кредит и изнесени от уса се навъдиха не е истина аз друго се чудя сега ги купуват ма тези коли след това са непродаваеми аз се бях залетял за м3е46 и като го разрових се уплаших канадцко беше успех на всички

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата