Техника и коли от САЩ - супер изгодни
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
evans написа:Брат влезни в някой магазин на адидас,пума или найк в Америка и ако намериш маратонка където пише произведено в уса,обещавам да ти я купя.Те Американците не са тъпи,вместо да дават 10$ на час на някой американец да им шие дрехите,по хубаво да плащат на някой жълтурко 2$ на час и той да се радва.Scouser написа: А за дрехи и обувки, повечето дето ги гледате евтини са тайвански ментета.
Каквити 2$.Маймуните работят на места за 6$ на месец!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- drift2g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i, Nissan Silvia
- Мечтае да кара: Е60 М5, 135tii
Брех и аз си мислех 4е само аз съм се излъгал да ходя до щатите. А за цените то по принцип си е по ефтино там и да докараш нещо от там само4е сега се осети тука като падна долара. За дрехи и маратонки и т.н. няма кво да говорим със 50-100 лева намирам разлика аз при моите дрехи. А тва дали са китайски или индонезийски в друг въпрос. За сега единствено дънките на Energie/Miss Sixty и Diesel съм забелязъл да пише 4е са правени в Италия те и затов са скъпи дори и в Сащ а Армани Верса4е Левайс Адидас Найк..... вси4ки са я индонесиа я китай и т.н. А за мотори коли и т.н. ако иска някой да си купи на ЛС или скайп 

Fuck life before life fucks you!!!
Красота и изящество на материала
http://www.youtube.com/watch?v=zPHuq_QFido Е46 + карач=

Красота и изящество на материала
http://www.youtube.com/watch?v=zPHuq_QFido Е46 + карач=

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Ами то дори и да пише Made in USA кой мислиш, че ги шие или прави? Братът на същият жълтурко, който ги прави в Китай, но сега е горд емигрант в САЩ
Да не мислите, че в заводите на БМВ в Германия работят германци? Само от инженер нагоре. Иначе останалото е турчоля, поляци, българи и тям подобни. Ама ние си мислим, че като пише Made in незнам си кво и има голяма разлика. Ами няма. Просто контролът на големите компании е толкова сериозен, че няма значение страната на производтсво. За кво да дават 5000 евро на швабата, като с тези пари ще вземе 3-ма турци, 1 грък и 2-ма българи 

Тука дори и да пише произведено в Китай,качеството на дрехите и маратонките е 100 пъти по-добро от нашето.Аз си купих миналото лято кецове,носих ги цяло лято и в момента изглеждат като нови.В България за два месеца носене отиват в коша.Тука има закон,ако купиш стока, до три месеца можеш да я върнеш обратно в магазина,срещу представяне на касова бележка.Даже има до нас един хранителен магазин и ако купиш от там месо и след това отидеш и кажеш че не ти харесва,те ти връщат парите,тука просто клиента е номер едно
- Scouser
- младши ентусиаст
-
evans написа:Брат влезни в някой магазин на адидас,пума или найк в Америка и ако намериш маратонка където пише произведено в уса,обещавам да ти я купя.Те Американците не са тъпи,вместо да дават 10$ на час на някой американец да им шие дрехите,по хубаво да плащат на някой жълтурко 2$ на час и той да се радва.Scouser написа: А за дрехи и обувки, повечето дето ги гледате евтини са тайвански ментета.
Някъде да съм писал за магазини и Made in долно нанагорнище? Казвам че тези дрехи на цените които ги гледат по $10-$20 и пище Долче и Габана и тн. са ментаци. Едни оргинални дънки на Д&Г в Nieman Markus или Macy's или Nordstrom са си около $250-$300. Фанелки на армани ексчейндж в магазина им са си по $40-$50. Оригинални пума маратонки в магазина им няма под $90. Има стари модели по моловете по $40-$50 ама са модели от няколко години. Поръчвал съм си бая парцалки от Ебай от таиван и на майка си п...ино и в повечето случеи получавам безобразни ментета(не отговарят на размери, плата е здраво гаден и тн.) Имам един приятел от Сан Франциско, който отвори маназин в Испания при брат си, да продава "маркови" дрехи купени от Индонезия. И познайте от къде го свързаха хората,.... от Димитровградския Пазар. Това е същата стока, само че минава през щатите.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
За тях цените са си едни и същи. Промяната в долара е големия плюс за нас. Дрехи и такива работи се взимат на цената на спанака. За колите съм абсолютно НЕсъгласен. Контейнер за 1000 долара е смехотворно. Никой не е казал, че е задължително да се плаща акциз. Товарните автомобили не плащат акциз...

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
WilliamsF1Team написа:Товарните автомобили не плащат акциз...![]()
Един познат с порше кайен наскоро ми разправяше,че не е плащал акциз...посмях му се малко и като ми извади малкия талон и видях там надписа "TRUCK CAR" паднах...

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
///MapTo написа:WilliamsF1Team написа:Товарните автомобили не плащат акциз...![]()
Един познат с порше кайен наскоро ми разправяше,че не е плащал акциз...посмях му се малко и като ми извади малкия талон и видях там надписа "TRUCK CAR" паднах...![]()
Точно затова говорех, адащ. МЛ500 2006 идва докаран регистриран за около 36000 лева...
- _r3sp3c7_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: модерен ВАЗ

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Anthony_J написа:Ами то дори и да пише Made in USA кой мислиш, че ги шие или прави? Братът на същият жълтурко, който ги прави в Китай, но сега е горд емигрант в САЩДа не мислите, че в заводите на БМВ в Германия работят германци? Само от инженер нагоре. Иначе останалото е турчоля, поляци, българи и тям подобни. Ама ние си мислим, че като пише Made in незнам си кво и има голяма разлика. Ами няма. Просто контролът на големите компании е толкова сериозен, че няма значение страната на производтсво. За кво да дават 5000 евро на швабата, като с тези пари ще вземе 3-ма турци, 1 грък и 2-ма българи

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
WilliamsF1Team написа:///MapTo написа:WilliamsF1Team написа:Товарните автомобили не плащат акциз...![]()
Един познат с порше кайен наскоро ми разправяше,че не е плащал акциз...посмях му се малко и като ми извади малкия талон и видях там надписа "TRUCK CAR" паднах...![]()
Точно затова говорех, адащ. МЛ500 2006 идва докаран регистриран за около 36000 лева...
Ако не ти е проблем даи някви кординати на ЛС на хората които се занимават с целата история.
Реален клиент съм а няма кои да ми свърши работа.
WilliamsF1Team написа:///MapTo написа:WilliamsF1Team написа:Товарните автомобили не плащат акциз...![]()
Пич,давам 40к лв за един МЛ500 2006г. Съвсем съм сериозен,ако говориш истината пиши едно ЛС
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
520i написа:WilliamsF1Team написа:///MapTo написа:WilliamsF1Team написа:Товарните автомобили не плащат акциз...![]()
Пич,давам 40к лв за един МЛ500 2006г. Съвсем съм сериозен,ако говориш истината пиши едно ЛС

It`s party time !
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Да попитам и аз нещо - един приятел си докара кола от САЩ, застрахована е тук, но за да я регистрира му искат няк'ви документи, прегледи и нз. още какво - та въпросът е - може ли да я кара с американските номера и колко време ?!
Знам, че трябва да се излиза на определен период извън ЕС, но какъв е той и колко може да я крета така
?!
Знам, че трябва да се излиза на определен период извън ЕС, но какъв е той и колко може да я крета така

nikyde ne trea da излиза кара си има лепенка на номера която изтича демек прегледа да си прави фалшив и да кара бате колко крадени коли и коли купени на кредит и изнесени от уса се навъдиха не е истина аз друго се чудя сега ги купуват ма тези коли след това са непродаваеми аз се бях залетял за м3е46 и като го разрових се уплаших канадцко беше успех на всички
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4