КАРАНЕ НА халогени
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
st.George написа:При намалена видимост под 50м.
Иначе добре че в моя град като си къпя с халогени, единственото предопреждение от куките е с премигване на фаровете....
В ГОРНА МОЖЕ ДА Е ТАКА НО ЕЛА ВЪВ ВТ ПРИ ГУСИН СОКОЛОВ ИЛИ ПО ИЗВЕСТЕН КАТО МАНЕКЕНА...ЛЕЛЕ ТОЯ КАТО МЕ ВИДИ И ЩЕ СИ СТРОШИ КРАКАТА ДА МЕ СПРЕ!!!ТА ЗА ХАЛОГЕНИТЕ...ПРИ ВИДИМОСТ НАД 50 М Е ЗАБРАНЕНО КАРАНЕТО С ВКЛИУЧЕНИ ХАЛОГЕНИ!!!
Каранете с халогенни фарове е забранено освен при намалена видимост. Карането с дневсни светлини е разрешено. Халогените не са дневни светлини - така наречените DRL (Daytime Running Lights). Карането с включени халогени е разрешено само при заплащане на съотвентата сума на всеки контролен орган който ви е спрял.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
аве то си е описано при каква точно намалена видимост "поради мъгла, снеговалеж, дъжд или други подобни условия" тази при здрач явно не важи, щом не е описана в абзаца за условията при които може да се кара на халогени.
П.С. къв е тоя мерак да карате на халогени на мен ми е малко селско "дай колкото лампи има сичките да ги напущаме и да ни видат че имаме - се едно и аварийните да пуснете"
П.С. къв е тоя мерак да карате на халогени на мен ми е малко селско "дай колкото лампи има сичките да ги напущаме и да ни видат че имаме - се едно и аварийните да пуснете"
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
абе мерака е затова-че колкото и да е готин ксенона- и да се вижда с него халогена свети долу ниско и доста по добре се виждат дупките по нашите мили-родни улици 

Последна промяна laviatan на 13 Мар 2008, 16:22, променена общо 1 път
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
laviatan написа:абе мерака е затова-че колкото и да е готин ксенона- и да се вижда с него халогена свети доло ниско и доста по добре се виждат дупките по нашите мили-родни улици

Tux0 Ca !

- robert1975
- младши ентусиаст
-
laviatan написа:абе мерака е затова-че колкото и да е готин ксенона- и да се вижда с него халогена свети долу ниско и доста по добре се виждат дупките по нашите мили-родни улици
и аз това имам в предвид-това е като инвестиция за по малко разходи по ходовата час......
BMW-маниак

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
На мен също ми изглежда доста селско, особено като видя някой с габарити + халогени. Това за виждането на дупките е пълна глупост и е време да си го признаете с ръка на сърцето. Халогените светят ниско, но на късо разстояние. Като видиш дупката обикновенно вече си в нея, освен ако не караш с 20 км/ч.
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
извинявам се че питам тук ама да не пускам друга тема .. карах със 113 при ограничение 50 ( мислех че не съм в града ) някой да знае последствията 

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
laviatan написа:абе мерака е затова-че колкото и да е готин ксенона- и да се вижда с него халогена свети долу ниско и доста по добре се виждат дупките по нашите мили-родни улици
Във възражението на акта писах точно това, че допълнителните светлини са ми били пуснати с цел по добра видимост на разруженото покриетие на асфалтовия път на кръговото в надежда

R.I.P Landikar
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
blackgod написа:Anthony_J написа:..... Халогените светят ниско, но на късо разстояние....
Тогава какво ти пречат на теб? Или ще кажеш, че те заслепяват?

Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
На мен хич не ми пречат. Както не ми пречат и сините диоди в чистачките или фаровете, агнешката кожа върху седалките или зарчетата на огледалото. Даже са много секси
Заради тях ще стана таксиджия някой ден.

- robert1975
- младши ентусиаст
-
Anthony_J написа:На мен хич не ми пречат. Както не ми пречат и сините диоди в чистачките или фаровете, агнешката кожа върху седалките или зарчетата на огледалото. Даже са много сексиЗаради тях ще стана таксиджия някой ден.

относно селянията- братя немци-не слагаите халогени на колите си щото е селско -а за мен е селяния да си накачиш колата с някакви илиенски китаиски боклуци и да ги насвяткаш всичките- каква селяния е да си ползваш халогените-ако са добре регулирани не пречат на насрещно движещите се и не е вярно че вече като попаднеш в дупката виждаш с тях-ама хора различни мнения различни.....

BMW-маниак

48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4