Квартира
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Квартира
Преди време имаше някакви теми за квартири и няколко човека се издадоха че имат такива неща.
Та да си дойдем на думата:
Търси се спешно квартира (обзаведена/полуобзаведена) 1-2-3 стаен в някой от следните квартали: младост/дървеница/студентски град/мусагеница/дианабад. Да е нова или след сериозен ремонт и цената да не реже глави.
Надявам се да съм понацелил мястото на темата, че ми е спешно

Та да си дойдем на думата:
Търси се спешно квартира (обзаведена/полуобзаведена) 1-2-3 стаен в някой от следните квартали: младост/дървеница/студентски град/мусагеница/дианабад. Да е нова или след сериозен ремонт и цената да не реже глави.
Надявам се да съм понацелил мястото на темата, че ми е спешно

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- XaMaB
- ентусиаст
-
Няма ли едри земевладелци тука от софийско във форума? 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- mim3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без книжка :P
- Мечтае да кара: Е30 М3
Колегите saarak и SKISA преди време бяха ми казали, че имат квартири, защото и аз търсех. Предложението на SKISA беше:
имам апартамент-3стаен в Младост-2 за даване под наем.
апартамента е около 100кв с две спални и голям хол-около 40м2 ,трапезария,бокс,голяма тераса пред трите стаи,баня с тоалетна и отделно тоалетна с мокро помещение.
завършвам го след около седмица готов за влизане. може да е с мебелировка-може и без. принципно става за 4ма човека. на спирка на 306 и доста маршрутки...
Ако искаш ги попитай, ако все още предлагат нещо.
Или ако това ти помогне нещо
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 2%E8%F0%E0
Успех!
имам апартамент-3стаен в Младост-2 за даване под наем.
апартамента е около 100кв с две спални и голям хол-около 40м2 ,трапезария,бокс,голяма тераса пред трите стаи,баня с тоалетна и отделно тоалетна с мокро помещение.
завършвам го след около седмица готов за влизане. може да е с мебелировка-може и без. принципно става за 4ма човека. на спирка на 306 и доста маршрутки...
Ако искаш ги попитай, ако все още предлагат нещо.

Или ако това ти помогне нещо

Успех!

- XaMaB
- ентусиаст
-
Мерси.
Онази тема я гледах. Пратил съм ЛС на SKISA, да видим какво ще каже. Но като му гледах подписа май само някакъв магазин си търси наемател
Онази тема я гледах. Пратил съм ЛС на SKISA, да видим какво ще каже. Но като му гледах подписа май само някакъв магазин си търси наемател

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз ти казах!!
ама ако ме ориентираш по-подробно за какво и колко ти трябва може да измислим и нещо друго. имам един етаж от къща в горубляне -ма не ми се дава на кой да е и д аго поломат....!!
ама ако ме ориентираш по-подробно за какво и колко ти трябва може да измислим и нещо друго. имам един етаж от къща в горубляне -ма не ми се дава на кой да е и д аго поломат....!!
- XaMaB
- ентусиаст
-
Намерих си временно решение на проблема, благодаря за помощта на включилите се. За няколко месеца ще давам повечко пари за нафта и по-малко за наем.
7 мнения
• Страница 1 от 1