Квартира

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Квартира

Мнение от XaMaB » 10 Мар 2008, 18:39

Преди време имаше някакви теми за квартири и няколко човека се издадоха че имат такива неща. :mhihi:

Та да си дойдем на думата:
Търси се спешно квартира (обзаведена/полуобзаведена) 1-2-3 стаен в някой от следните квартали: младост/дървеница/студентски град/мусагеница/дианабад. Да е нова или след сериозен ремонт и цената да не реже глави.

Надявам се да съм понацелил мястото на темата, че ми е спешно :confused:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

ентусиаст
Аватар

Мнение от XaMaB » 12 Мар 2008, 16:18

Няма ли едри земевладелци тука от софийско във форума? :uups:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без книжка :P
Мечтае да кара: Е30 М3

Мнение от mim3 » 12 Мар 2008, 16:47

Колегите saarak и SKISA преди време бяха ми казали, че имат квартири, защото и аз търсех. Предложението на SKISA беше:

имам апартамент-3стаен в Младост-2 за даване под наем.
апартамента е около 100кв с две спални и голям хол-около 40м2 ,трапезария,бокс,голяма тераса пред трите стаи,баня с тоалетна и отделно тоалетна с мокро помещение.
завършвам го след около седмица готов за влизане. може да е с мебелировка-може и без. принципно става за 4ма човека. на спирка на 306 и доста маршрутки...

Ако искаш ги попитай, ако все още предлагат нещо. :roll:
Или ако това ти помогне нещо :mhihi: :mhihi: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 2%E8%F0%E0

Успех! ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от XaMaB » 13 Мар 2008, 12:42

Мерси.
Онази тема я гледах. Пратил съм ЛС на SKISA, да видим какво ще каже. Но като му гледах подписа май само някакъв магазин си търси наемател :confused:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Мар 2008, 20:34

аз ти казах!!
ама ако ме ориентираш по-подробно за какво и колко ти трябва може да измислим и нещо друго. имам един етаж от къща в горубляне -ма не ми се дава на кой да е и д аго поломат....!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 13 Мар 2008, 21:00

има 3 стаен в Хиподрума, ако те интересува

ентусиаст
Аватар

Мнение от XaMaB » 14 Мар 2008, 16:14

Намерих си временно решение на проблема, благодаря за помощта на включилите се. За няколко месеца ще давам повечко пари за нафта и по-малко за наем.

Назад към Извън Темата