M52 диагностика ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

M52 диагностика ?

Мнение от GOGY » 09 Мар 2008, 21:51

Колеги кажете каде в София мога да си направа диагностика на колицата ? имам в предвид освен дару и камор някъде където хората си разбират от работата и естествено няма да ми резнат тиквата :roll: :?:
jba jbu jbadu jmuc bajuu

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 09 Мар 2008, 22:01

ако става въпрос за компютърна търси Зафи - 0889678244

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GOGY » 09 Мар 2008, 22:23

значи причината е , 4е искам да вида дали има проблем някакъв по двигателя по електрониката дали ще даде некви гре6ки е такива работи :roll: да вида газовете как са щото разхода е некаф странен от порядъка на 19-20 на 100км при положение , 4е я таркалям едвали не по енерция само :confused: и дразни за това искам диагностика да и направа :idea:
jba jbu jbadu jmuc bajuu

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GOGY » 10 Мар 2008, 22:53

ебати само аз ли съм с прецакана бима и незнам каде да я закарам дами направят диагностика бе де..а :shock: и от 90 човека видяли темата само един се отзова :evil: пак добре де поне един се е смилил :confused: мерси колега ще го имам в предвид момчето . тая тема я ЗАКЛЮЧВАИТЕ .
jba jbu jbadu jmuc bajuu

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 11 Мар 2008, 0:19

Ходи в някои сервиз а не при някои гаражен маистор които да ти се учи на колата и ги попитаи за диагностика повечето модерни сервизи вече са оборудвани с нужната техника поне за една диагностика :)
Beautiful Mechanical Wonder

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.............

Мнение от Тоо Cool » 11 Мар 2008, 10:15

Баце не се шашкай бе-отиди при Никола-SACHS му е ника тук във форума-момчето има софтуеър и всичко необходимо да ти направи диагностика, а предполагам и да отстрани проблема, какъвто и да е той! Моята красавица не давам никой друг да я пипа в това отношение! Цената за диагностиката-ПЪЛНА при това-беше мисля около 30 кинта ако не е и по-малко....Отиди при него-ще останеш доволен! Телефона му е-0878 872 864....и не се отчайвай ако му е изключен-понякога го изключва щото става лудница от клиенти!!!!!!!!
Айде успех и пиши после какво и е било на колата ти! ;)
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GOGY » 11 Мар 2008, 10:15

това и направих :) записах си час в сервиз юве маи се казва6е на симеоновско шусе един колега ми го препоръча дано са читави и си разбират от работата :roll:
jba jbu jbadu jmuc bajuu

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 11 Мар 2008, 11:42

А на Дару и Камор какво им е в тоя ред на мисли?
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 11 Мар 2008, 12:02

като слушам отзивите, по-добре отпиши ювето и послушай Too Cool ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GOGY » 11 Мар 2008, 17:29

еми ситуацията е следната : изгорял дебитомер прецакани лули и свещи и прецакан camshaft sensor това е сензора за всмукателния разпределителен вал които прави такаче вануса да бачка или поне така аз разбрах , та смених свещите и лулите защото не ми стигнаха кинтите за дебитомера и дат4ика които са на стоиност 870лв сглобиха ми колицата и сега съм я заземил за неопределен период от време докато сабера $$$$ да ги взема тея 4асти а иначе има осезаема разлика дори след смяната само на свещите и лулите колата пали от рас не прекъсва работи равномерно и като и задам гас го няма това замисляне въпреки , че момчето ми каза , че съм много далеч от истината все още.... :roll: :( едва когато смениме дебитомера и сензора за вала ще подкарам читава 320ка :roll: иначе по груби сметки колата е давала в некаф авариен режим разход около 30литра на 100км грубо съдеики по показателите на компа като я закачиха даде 10.5 еденици на co2 газовете маиче така се казваха а ина4е след смяната даде 4,5 еденици и момчето каза , че след отстраняването на прецаканите части ще гониме норма от 0.8 до max 1.1 - което е очевадно много :shock: незнам след като я оправя окончателно ще споделя какъв е резултатът :idea: мерси на всички за мненията по темата :D
jba jbu jbadu jmuc bajuu

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 320 купе , 94

Мнение от Батька Махно » 27 Май 2008, 0:05

А ще кожеш ли кое е .....момчето...... и къде се намира?Колко ти струваше диагностиката?Дано вече да си събрал парите и да си стигнал тези норми,които ти е обещало....момчето.....!Успех,колега!
Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: докато има!
Мечтае да кара: Steptronic
Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)

Мнение от inseCT » 27 Май 2008, 0:21

GOGY написа:еми ситуацията е следната : изгорял дебитомер прецакани лули и свещи и прецакан camshaft sensor това е сензора за всмукателния разпределителен вал които прави такаче вануса да бачка или поне така аз разбрах , та смених свещите и лулите защото не ми стигнаха кинтите за дебитомера и дат4ика които са на стоиност 870лв сглобиха ми колицата и сега съм я заземил за неопределен период от време докато сабера $$$$ да ги взема тея 4асти а иначе има осезаема разлика дори след смяната само на свещите и лулите колата пали от рас не прекъсва работи равномерно и като и задам гас го няма това замисляне въпреки , че момчето ми каза , че съм много далеч от истината все още.... :roll: :( едва когато смениме дебитомера и сензора за вала ще подкарам читава 320ка :roll: иначе по груби сметки колата е давала в некаф авариен режим разход около 30литра на 100км грубо съдеики по показателите на компа като я закачиха даде 10.5 еденици на co2 газовете маиче така се казваха а ина4е след смяната даде 4,5 еденици и момчето каза , че след отстраняването на прецаканите части ще гониме норма от 0.8 до max 1.1 - което е очевадно много :shock: незнам след като я оправя окончателно ще споделя какъв е резултатът :idea: мерси на всички за мненията по темата :D

Дам...и мене така ми бачкаше в аваринен режим,мно дразнещо :confused: Ама при мене се оказа ламбда сонда ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GOGY » 28 Май 2008, 15:21

еми колеги ефектът е на лице след смяната на дебитомера , сензора на вала , свещите , лулите и бенз. филтер колицата е доста по динамична и разхода е 13-14 градско при нормално каране :D
jba jbu jbadu jmuc bajuu

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 320 купе , 94

Мнение от Батька Махно » 28 Май 2008, 21:45

Жив и здрав,колега,много и безаварийни км!Къде прави ремонтите и колко ти излязоха,ще споделиш ли?
Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GOGY » 30 Май 2008, 8:57

сичко излезе малко под 600лв. иначе диагностиката в сервиз юве на симеоновско шосе точто до А2 се намира а частите сам си ги смених
jba jbu jbadu jmuc bajuu

Следваща

Назад към E36