M52 диагностика ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
M52 диагностика ?
Колеги кажете каде в София мога да си направа диагностика на колицата ? имам в предвид освен дару и камор някъде където хората си разбират от работата и естествено няма да ми резнат тиквата

jba jbu jbadu jmuc bajuu
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
значи причината е , 4е искам да вида дали има проблем някакъв по двигателя по електрониката дали ще даде некви гре6ки е такива работи
да вида газовете как са щото разхода е некаф странен от порядъка на 19-20 на 100км при положение , 4е я таркалям едвали не по енерция само
и дразни за това искам диагностика да и направа 

jba jbu jbadu jmuc bajuu
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.............
Баце не се шашкай бе-отиди при Никола-SACHS му е ника тук във форума-момчето има софтуеър и всичко необходимо да ти направи диагностика, а предполагам и да отстрани проблема, какъвто и да е той! Моята красавица не давам никой друг да я пипа в това отношение! Цената за диагностиката-ПЪЛНА при това-беше мисля около 30 кинта ако не е и по-малко....Отиди при него-ще останеш доволен! Телефона му е-0878 872 864....и не се отчайвай ако му е изключен-понякога го изключва щото става лудница от клиенти!!!!!!!!
Айде успех и пиши после какво и е било на колата ти!
Айде успех и пиши после какво и е било на колата ти!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
А на Дару и Камор какво им е в тоя ред на мисли?
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
еми ситуацията е следната : изгорял дебитомер прецакани лули и свещи и прецакан camshaft sensor това е сензора за всмукателния разпределителен вал които прави такаче вануса да бачка или поне така аз разбрах , та смених свещите и лулите защото не ми стигнаха кинтите за дебитомера и дат4ика които са на стоиност 870лв сглобиха ми колицата и сега съм я заземил за неопределен период от време докато сабера $$$$ да ги взема тея 4асти а иначе има осезаема разлика дори след смяната само на свещите и лулите колата пали от рас не прекъсва работи равномерно и като и задам гас го няма това замисляне въпреки , че момчето ми каза , че съм много далеч от истината все още....
едва когато смениме дебитомера и сензора за вала ще подкарам читава 320ка
иначе по груби сметки колата е давала в некаф авариен режим разход около 30литра на 100км грубо съдеики по показателите на компа като я закачиха даде 10.5 еденици на co2 газовете маиче така се казваха а ина4е след смяната даде 4,5 еденици и момчето каза , че след отстраняването на прецаканите части ще гониме норма от 0.8 до max 1.1 - което е очевадно много
незнам след като я оправя окончателно ще споделя какъв е резултатът
мерси на всички за мненията по темата 

jba jbu jbadu jmuc bajuu
- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
А ще кожеш ли кое е .....момчето...... и къде се намира?Колко ти струваше диагностиката?Дано вече да си събрал парите и да си стигнал тези норми,които ти е обещало....момчето.....!Успех,колега!
Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
GOGY написа:еми ситуацията е следната : изгорял дебитомер прецакани лули и свещи и прецакан camshaft sensor това е сензора за всмукателния разпределителен вал които прави такаче вануса да бачка или поне така аз разбрах , та смених свещите и лулите защото не ми стигнаха кинтите за дебитомера и дат4ика които са на стоиност 870лв сглобиха ми колицата и сега съм я заземил за неопределен период от време докато сабера $$$$ да ги взема тея 4асти а иначе има осезаема разлика дори след смяната само на свещите и лулите колата пали от рас не прекъсва работи равномерно и като и задам гас го няма това замисляне въпреки , че момчето ми каза , че съм много далеч от истината все още....![]()
едва когато смениме дебитомера и сензора за вала ще подкарам читава 320ка
иначе по груби сметки колата е давала в некаф авариен режим разход около 30литра на 100км грубо съдеики по показателите на компа като я закачиха даде 10.5 еденици на co2 газовете маиче така се казваха а ина4е след смяната даде 4,5 еденици и момчето каза , че след отстраняването на прецаканите части ще гониме норма от 0.8 до max 1.1 - което е очевадно много
незнам след като я оправя окончателно ще споделя какъв е резултатът
мерси на всички за мненията по темата
Дам...и мене така ми бачкаше в аваринен режим,мно дразнещо

- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
Жив и здрав,колега,много и безаварийни км!Къде прави ремонтите и колко ти излязоха,ще споделиш ли?
Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2