Една независима анкета
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Една независима анкета
Вижте какво открих на официалния сайт на phpnuke
http://www.phpnuke.org/modules.php?name ... &pollID=88 Имайки предвид изброените марки се класираме на доста престижното 2-ро място по фенове, на 1% след Ферари 

човек се учи докато е жив...
приемай отговорите със известна доза предрасъдък...
повечето фенове на ферари са "теоретични"... мислят че като са такива това ги прави и тях гъзари. не знаят почти нищо за марката освен че повечето ферарита са червени, скъпи и бързи. със същия успех могат да са фенове и на извънземни. много малка част от тези хора ще карат ферари.
докато повечето фенове на бмв "практически" - или са карали бмв, или имат бмв.. те се интересуват и знаят повече за колите... аз мисля че принаделжноста към тази група стои доста по-високо от тази във другата...
мое си мнение
повечето фенове на ферари са "теоретични"... мислят че като са такива това ги прави и тях гъзари. не знаят почти нищо за марката освен че повечето ферарита са червени, скъпи и бързи. със същия успех могат да са фенове и на извънземни. много малка част от тези хора ще карат ферари.
докато повечето фенове на бмв "практически" - или са карали бмв, или имат бмв.. те се интересуват и знаят повече за колите... аз мисля че принаделжноста към тази група стои доста по-високо от тази във другата...
мое си мнение

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Мен лично ме учудиха резултатите, но съм напълно съгласен с alx, който както винаги уцели 10ката
Повечето Ферари собственици, които съм срещнал, си нямат никаква идея какво точно държат в ръцете си. Например на един скорошен трак дей, Ф355 регистрира по-бавна най-добра обиколка от Волво С70... Дали защото името им звучи интересно или си мислят, че всички ферарита са червени (не са!), това им е скимнало да си купят. Повечето Ферари фенове пък се асоциират с марката понеже имат Фиат Уно или нещо от сорта

Повечето Ферари собственици, които съм срещнал, си нямат никаква идея какво точно държат в ръцете си. Например на един скорошен трак дей, Ф355 регистрира по-бавна най-добра обиколка от Волво С70... Дали защото името им звучи интересно или си мислят, че всички ферарита са червени (не са!), това им е скимнало да си купят. Повечето Ферари фенове пък се асоциират с марката понеже имат Фиат Уно или нещо от сорта

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
PIONEER написа:абе то и аз досега не съм се возил или карал семейно бмв....ама съм си фен
Не ти личи.. само за някакви руски купчини желqзо говориш, аватара също е точно за БМВ Форум.. и най-накрая но, не на последно място надписа под "красивото" Алеко

- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
E някой БМВ фенове само са се качвалив БМВ
,но това не ги прави по-малко фенове,нали.
И според мен БМВ феновете знаят повече за марката от клкото надутите сноби дет карат ферари.

И според мен БМВ феновете знаят повече за марката от клкото надутите сноби дет карат ферари.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
абе те Фераритата са хубави коли (много як zвук вадят)ама тая анкета е zа кола на ме4тите а пове4ето хора са 4ували 4е Фераритата са хубави и аиде това ми е лубимата кола...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Повечето хора, които си купуват Ферари го правят само защото това е най-добрия начин да блеснат с възможности и социално положение. Не че сред БМВ-шофьорите няма такива, но все пак говорим за две различни категории хора. Няма човек, който лишава себе си от нещо, за да си купи/поддържа/кара Ферари. Докато с други марки има и то не само в България. А в тази класация марките преди БМВ все пак са CARS OF SO's DREAMS...
Never mistake motion for action...
10 мнения
• Страница 1 от 1