Една независима анкета

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Една независима анкета

Мнение от fortune » 20 Юни 2004, 20:03

Вижте какво открих на официалния сайт на phpnuke :) http://www.phpnuke.org/modules.php?name ... &pollID=88 Имайки предвид изброените марки се класираме на доста престижното 2-ро място по фенове, на 1% след Ферари :)
човек се учи докато е жив...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Юни 2004, 23:04

приемай отговорите със известна доза предрасъдък...

повечето фенове на ферари са "теоретични"... мислят че като са такива това ги прави и тях гъзари. не знаят почти нищо за марката освен че повечето ферарита са червени, скъпи и бързи. със същия успех могат да са фенове и на извънземни. много малка част от тези хора ще карат ферари.

докато повечето фенове на бмв "практически" - или са карали бмв, или имат бмв.. те се интересуват и знаят повече за колите... аз мисля че принаделжноста към тази група стои доста по-високо от тази във другата...

мое си мнение ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 20 Юни 2004, 23:59

Мен лично ме учудиха резултатите, но съм напълно съгласен с alx, който както винаги уцели 10ката :)

Повечето Ферари собственици, които съм срещнал, си нямат никаква идея какво точно държат в ръцете си. Например на един скорошен трак дей, Ф355 регистрира по-бавна най-добра обиколка от Волво С70... Дали защото името им звучи интересно или си мислят, че всички ферарита са червени (не са!), това им е скимнало да си купят. Повечето Ферари фенове пък се асоциират с марката понеже имат Фиат Уно или нещо от сорта ;)

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 21 Юни 2004, 11:45

kay написа:...Повечето Ферари фенове пък се асоциират с марката понеже имат Фиат Уно или нещо от сорта ;)

И то е Турбо и е много бързо :?

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 21 Юни 2004, 11:58

абе то и аз досега не съм се возил или карал семейно бмв....ама съм си фен :)
Изображение
8.32

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 21 Юни 2004, 14:23

PIONEER написа:абе то и аз досега не съм се возил или карал семейно бмв....ама съм си фен :)

Не ти личи.. само за някакви руски купчини желqзо говориш, аватара също е точно за БМВ Форум.. и най-накрая но, не на последно място надписа под "красивото" Алеко :arrow: "Russian Power".., но вярно е, всеки има право на препочитание..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 21 Юни 2004, 16:22

E някой БМВ фенове само са се качвалив БМВ :lol: ,но това не ги прави по-малко фенове,нали.
И според мен БМВ феновете знаят повече за марката от клкото надутите сноби дет карат ферари.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 21 Юни 2004, 16:45

абе те Фераритата са хубави коли (много як zвук вадят)ама тая анкета е zа кола на ме4тите а пове4ето хора са 4ували 4е Фераритата са хубави и аиде това ми е лубимата кола...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 21 Юни 2004, 20:52

Не понаакахте ли малко темата вече? Друга ми беше идеята :roll:
човек се учи докато е жив...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 21 Юни 2004, 23:14

Повечето хора, които си купуват Ферари го правят само защото това е най-добрия начин да блеснат с възможности и социално положение. Не че сред БМВ-шофьорите няма такива, но все пак говорим за две различни категории хора. Няма човек, който лишава себе си от нещо, за да си купи/поддържа/кара Ферари. Докато с други марки има и то не само в България. А в тази класация марките преди БМВ все пак са CARS OF SO's DREAMS...
Never mistake motion for action...

Назад към Извън Темата