Гръцко такси - винетка?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Гръцко такси - винетка?
Имам едно въпросче.В събота имах гости от Гърция и бяха дошли с такси до тук та по пътя ги спрели и им искали винетка, трябва ли чужда кола да плаща винетка? Дали нещо не са ментили чичковците... 

Beautiful Mechanical Wonder
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Естествено, че трябва... ти ако отидеш по аутобаните в Сърбия или Унгария не плащаш ли винетката - плащаш... кво като си чужденец... искаш да ползваш - плащаш
то затва долу на границата има директно да си купиш винетка като влизаш в BG... тва за чуждите коли, за нашите е ясно (уж вече трябва да имат) 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Гръцко такси - винетка?
k1k0 написа:.В събота имах гости от Гърция и бяха дошли с такси до тук...
Да не бяха с един мерцедес .... защото и аз събота бях по Гръцко и мернах едно такси на границата което влизаше ... До колкото за винетката е задължително ... на влизане в гарция ми взеха 30 евро такса на границата само дето им влизам в държавата ... трябва си винетка
evrobom написа:k1k0 написа:.В събота имах гости от Гърция и бяха дошли с такси до тук...
Да не бяха с един мерцедес .... защото и аз събота бях по Гръцко и мернах едно такси на границата което влизаше ... До колкото за винетката е задължително ... на влизане в гарция ми взеха 30 евро такса на границата само дето им влизам в държавата ... трябва си винетка
Батко,на кой ги разправяш тия бе.Да не ходиш в Гърция в интернет.

- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
защотото ходиш в по близка 4аст на Гарция,ако трагнеш за Атина има 5 диода на отиване и 6 на вращане,на които си плащаш по 2евро.
няма безплатни работи ве4е бате. 

bobi 318 is написа:защотото ходиш в по близка 4аст на Гарция,ако трагнеш за Атина има 5 диода на отиване и 6 на вращане,на които си плащаш по 2евро.няма безплатни работи ве4е бате.
А ти случайно да четеш по-горе какво е написано?Или така на изуст да отговорим.Къде на границата ти зимат такса ,особено па 30 евра.

GVT написа:evrobom написа:k1k0 написа:.В събота имах гости от Гърция и бяха дошли с такси до тук...
Батко,на кой ги разправяш тия бе.Да не ходиш в Гърция в интернет.Аман от разбирачи,и кой ти взе 30 евро?Маляките и личните карти не проверяват вече.Единственото плащане е от Солун до Атина,на всяка патерина си плащаш,и то ако искаш по магистралата,иначе обходните пътища се без пари.
някой те е метнал бате и то здраво..пазиш ли касова бележка за какво ставаше въпрос?трябваше да извикаш управителя там или да се обадиш на полицията...
grnka написа:не познавам такъв![]()
ама иначе ако нямаше нужда да плащат винетка нямаше да слагат една будка огромна с ей на букви на английски и на български че там се плаща винетка..ако за пръв път идва ай добре не е знаел ама ако постоянно идва еми...
ОК,

Ми аз на 18 февруари запоследно флизах в Гърция и никои не ми взе 30 евро сега като ходя пак незнам как ще е но ми гледаха навсякъде по жапката, по багажника, вътре караха ме да вдигам капака незнам какво беше станало и другите коли ги яко проверяваха иначе до сега не съм имал проблем нито веднъж за първи път така да ме проверяват 

Beautiful Mechanical Wonder
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2