Нови знаци(за София)!!!
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
bum_bum написа:georgivar написа:Абе кво ревете. ...
др вариант е да се направи един квадрат по Славянска Беседа за да се излезе пак на Гурко ама в тия тесни улици нали се сещаш 10 човека само като решат да го правят кво става...
Ми те затва сигурно са направили 6-ти септември синя зона - да не се паркира от двете страни и да се минава по-спокойно.
Иначе само да се реве по полицаите е безпредметно. Искам да видя акта на тоя дето са го спряли за неправилен ляв завой първо... Сигурен съм, че са му казали какво е направил, смъмрили са го и са го изпратили със "Следващия път внимавайте, колега".
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
georgivar написа:bum_bum написа:georgivar написа:Абе кво ревете. ...
др вариант е да се направи един квадрат по Славянска Беседа за да се излезе пак на Гурко ама в тия тесни улици нали се сещаш 10 човека само като решат да го правят кво става...
Ми те затва сигурно са направили 6-ти септември синя зона - да не се паркира от двете страни и да се минава по-спокойно.
Иначе само да се реве по полицаите е безпредметно. Искам да видя акта на тоя дето са го спряли за неправилен ляв завой първо... Сигурен съм, че са му казали какво е направил, смъмрили са го и са го изпратили със "Следващия път внимавайте, колега".
6-ти семтември, както и Шишман са улиците които са синя зона поради PR рекламата на общината!
Като ги направиха и разправят ние създадохме нови еди колко си места за паркиране! Е каде ги създадохте да ви е*а майката, паркинг ли построихте на етажи, подземно съоражение ли направихте за паркиране, каде ги направихте тези нови места за паркиране в центъра нали всеки кмет тва обешава?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То синята зона е още по голям чеп като я напрайха, щото все има някой неразбрал и паяка докато го вземе в тая теснотия пак се чака 1 час 

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2