Нови знаци(за София)!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 328i Touring '96

Мнение от georgivar » 04 Мар 2008, 15:09

bum_bum написа:
georgivar написа:Абе кво ревете. ...

др вариант е да се направи един квадрат по Славянска Беседа за да се излезе пак на Гурко ама в тия тесни улици нали се сещаш 10 човека само като решат да го правят кво става...

Ми те затва сигурно са направили 6-ти септември синя зона - да не се паркира от двете страни и да се минава по-спокойно.

Иначе само да се реве по полицаите е безпредметно. Искам да видя акта на тоя дето са го спряли за неправилен ляв завой първо... Сигурен съм, че са му казали какво е направил, смъмрили са го и са го изпратили със "Следващия път внимавайте, колега".

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 04 Мар 2008, 15:15

georgivar написа:
bum_bum написа:
georgivar написа:Абе кво ревете. ...

др вариант е да се направи един квадрат по Славянска Беседа за да се излезе пак на Гурко ама в тия тесни улици нали се сещаш 10 човека само като решат да го правят кво става...

Ми те затва сигурно са направили 6-ти септември синя зона - да не се паркира от двете страни и да се минава по-спокойно.

Иначе само да се реве по полицаите е безпредметно. Искам да видя акта на тоя дето са го спряли за неправилен ляв завой първо... Сигурен съм, че са му казали какво е направил, смъмрили са го и са го изпратили със "Следващия път внимавайте, колега".

6-ти семтември, както и Шишман са улиците които са синя зона поради PR рекламата на общината!
Като ги направиха и разправят ние създадохме нови еди колко си места за паркиране! Е каде ги създадохте да ви е*а майката, паркинг ли построихте на етажи, подземно съоражение ли направихте за паркиране, каде ги направихте тези нови места за паркиране в центъра нали всеки кмет тва обешава?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Мар 2008, 15:25

То синята зона е още по голям чеп като я напрайха, щото все има някой неразбрал и паяка докато го вземе в тая теснотия пак се чака 1 час :mhihi:
Изображение

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 05 Мар 2008, 16:38

Надали ще има паяци по тия малки улички, по скоро ще слагат скоби, както в на Иван Асен.

П.П. Като се идва от Френската наистина е куцо, но ако се идва от НДК по В. Левски, просто още от Левски завой по Шишман и ето ни на Гурко :)
Изображение
Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46

Предишна

Назад към Извън Темата