Глава от Ис-ка на 316-ка
Модератор: bum_bum
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Глава от Ис-ка на 316-ка
Глава от Ис-ка на 316-ка лудия по едно време каза че става номера някои да се наема да го пробваме??? Имам едно 316 за опитно заиче
Иска ми се преди да се турбинира да му метна 16в
че ми е любопитно какво ще излезне 

Иска ми се преди да се турбинира да му метна 16в

Re: Глава от Ис-ка на 316-ка
Zaho написа:Глава от Ис-ка на 316-ка лудия по едно време каза че става номера някои да се наема да го пробваме??? Имам едно 316 за опитно заиче![]()
Иска ми се преди да се турбинира да му метна 16вче ми е любопитно какво ще излезне
сори за офтипика ма да не отварям нова тема
на мен пък някои ми каза че глава от С38/М88 ставала на М30 и става 24в

- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
slav4o1 написа:Zaho написа:Глава от Ис-ка на 316-ка лудия по едно време каза че става номера някои да се наема да го пробваме??? Имам едно 316 за опитно заиче![]()
Иска ми се преди да се турбинира да му метна 16вче ми е любопитно какво ще излезне
на мен пък някои ми каза че глава от С38/М88 ставала на М30 и става 24вдали пък наистина всичко си пасва водни съединения и всичко ост.?
има такава тема малко по надолу

tonkata написа:slav4o1 написа:Zaho написа:Глава от Ис-ка на 316-ка лудия по едно време каза че става номера някои да се наема да го пробваме??? Имам едно 316 за опитно заиче![]()
на мен пък някои ми каза че глава от С38/М88 ставала на М30 и става 24вдали пък наистина всичко си пасва водни съединения и всичко ост.?
има такава тема малко по надолу
добре гледах търсех в търсачката не намерих

- Zaho
-
-
дам и аз ги следя горе доло темите и не съм срещал мнение по въпроса освен в темата за лудата 316-ка на ЛудияГСМ 

М40ката, може да стане на М42, ама не ти треа само главата, а дефакто ти трябва абсолютно всичко от М42, картери, капаци, колелета, верига, инсталация и управление, дефакто от твоя мотор май ще остане само съединителната група и блока с вала и буталата. А за М30 Главата от М88 знам, че става директно, а за С38 съм чувал, че някви канали не съвпадали и за да се сложи, трябва да се пообработи малко, но това само съм го чувал от някъде си и не гарантирам за достоверност.
- Zaho
-
-
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Zaho защо се занимаваш с глупости, ами не си метнеш направо един М42. Ще стане много по-лесно и бързо и ще си имаш на всичкото отгоре и 1800 цц двигател.
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- Zaho
-
-
AlibiTu написа:Zaho защо се занимаваш с глупости, ами не си метнеш направо един М42. Ще стане много по-лесно и бързо и ще си имаш на всичкото отгоре и 1800 цц двигател.
Ами знам ли

харесва си ми двигателчето как работи и 1.6 16v ми е по интересно от сток м42 някак си ако е сток мотора не ме кефи толко колкото ако е нещо преправян много се кефя ня тия пичовете дето престъргват ризите сменят буталата и си правят 2и нещо вместо да си сложат направо някои сток такъв
Нещо ме човърка отвътре да го искам тоя си мотор да го правя

немога да го обясня може след време да си променя мнението знам ли

РЕСПЕКТ !!!
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- Zaho
-
-
Cobra написа:Твърде скъпа и безсмилсена операция за мен....
Нямам идея колко ще струва но според мен само цената може да я обезмисли

- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
единствено има смисъл за мен тая операция ако се намери някой М42 без документи евтинжос
щото си запазваш твоя блок и няма се разправяш с КАТ

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Заслужава си наистина, ако намериш евтин М42 - било то без документи или блокирал, ама със здрава глава. Защото перфектен М42 да вземеш и да го разглобиш за да сглобиш 1.6-ката няма смисъл.
КАто се замисля ми е много интересно как ще се получи, 1.6 16в сигурно трябва да изкара нещо средно като коне между 1.8 8в и 1.8 16в
Всеки случай и турбина ако си му планирал разочарованието за рейсърите ще бъде голямо от тоя 1.6 мотор
Доста пъргав се очертава според мен.
КАто се замисля ми е много интересно как ще се получи, 1.6 16в сигурно трябва да изкара нещо средно като коне между 1.8 8в и 1.8 16в

BMW only!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Zaho написа:
Трябва да си наистина голям фен и с бая "странична" пара, че да направиш подобно нещо.... така ми се вижда на мен... щото иначе да не стане така все едно да продадеш твойта и с допълнителните пари да можеш да си купиш 325i/328i (особено ако турбина ше слагаш)... че като се замислиш директно се обезсмисля

Наистина е по-добре да си намериш М42/М44 и да го "освежиш" и да си го търкаляш... не е като да е "пристърган/правен" и т.н., ма... ше върви

- Zaho
-
-
Mollov написа:Zaho написа:
Трябва да си наистина голям фен и с бая "странична" пара, че да направиш подобно нещо.... така ми се вижда на мен... щото иначе да не стане така все едно да продадеш твойта и с допълнителните пари да можеш да си купиш 325i/328i (особено ако турбина ше слагаш)... че като се замислиш директно се обезсмисля
Наистина е по-добре да си намериш М42/М44 и да го "освежиш" и да си го търкаляш... не е като да е "пристърган/правен" и т.н., ма... ше върви
Ами то целта не е да си го търкалям аз за търкаляне събирам за едно кабриолетче което вероятно ще е 328

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2