просто за да споделя..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 04 Фев 2008, 17:15

приятелю, нещо ми се струва , че не си много ентусиазиран, а по скоро тук хората те надъхват. Аз мисля , че момичето ще ти прости --но пък помисли ти дали я искаш като преди . Да не стане така ,че само да я подведеш и след 1-2 месеца да и се нарадваш, и после пак да я нараниш. Категорично заявявам, че по пътя на голямата любов има много пречки но не непредолими. Ако тя е голямата ти любов нищо не би трябвало да те спре.....какво ти казва шестото чувство---казват ,че това бил Божия глас--чуй го внимателно.

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 07 Фев 2008, 16:45

Колега повярваи ми като прочетох темата цялата (а сега съм на работа и колегите ме гледат със сълзи на очи) незнам може и да греша и да съм сбъркъл но аз съм го испитвал на няколко пъти това което изпитваш ти и по моя вина и по вина на момичето и даже мисля това е нормално нещо което се случва на нормалните скромни и тихи момчета почти винаги !
Аз също се опитвах да си я върна не успях болеше ме после се запознах с друго още по страхотно момиче което обичах лудо 7години
и миналата ме заряза после искаше да се върна после аз вече осъзнах че не е същото и се разделихме макар че пак си мисля за нея доста често и се чудя какво сторих но пак съвсем случаино се запознах с трето момиче което промени света и мирогледа ми коренно и сега съм по щастлив от всякога !

Затова малко ми е гадно да ти го кажа но колегата ALX е напълно прав !!!

alx написа:
maniaka81 написа:здравейте колеги...върнах се от варна...

тирада....

аз пък бих те посъветвал да се вземеш във ръце и да го броиш това като вода минала под моста... а не да подсмърчаш като влюбен и безпомощен тийнейджър.

приятелски съвет...

Живота е жесток но не трябва да му се предаваме !
Гарантирам ти че ако опиташ да не мислиш за нея и да се усмихваш повече дори и на сила понякога да излизаш по често да се забавляваш повече ще се почувстваш по добре Ще намериш друго момиче което ще е страхотно и ще си по щастлив от всякога ;)

Дам гадно е но е истина, че щом тъка си се държал докато сте били заедно значи нещо в нея ти е липсвало и ти всъщност не я искаш !!!
А пък и гарантирам ти никое момиче не харесва депресирани тъжни плачещи и самообвиняващи се момченца (освен някои депресирани металистки :mhihi: ) Ако си върнеш самочувствието и настроението дори и приятелката ти ще поиска сама да се върне при теб при наи лекия жест от твоя страна ;) Ако не си се осъзнал дотогава ;)

Друго съветче започни някакъв спорт оправя доста химията в кръвта отговорна за гадните настроения ;)

и послушаи съвета на колегата ALX успех !!!

РЕСПЕКТ !!!

Потребител
Аватар

Мнение от maniaka81 » 09 Фев 2008, 1:43

не нищо в нея не ми е липсвало просто се повлиях от хората около мен тогава и не не съм се отказал просто нямах много време да пиша.Мисля че ще се оправят нещатата даже има напредък :P
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 09 Фев 2008, 13:32

maniaka81 написа:не нищо в нея не ми е липсвало просто се повлиях от хората около мен тогава и не не съм се отказал просто нямах много време да пиша.Мисля че ще се оправят нещатата даже има напредък :P

Начи братле живота е за тези имащи сили да го живеят.Жените най-много се плашат от това да не им изневериш,а ти почнеш ли да не и обръщаш внимание 1000000% си виновен за нея.Незнам докъде са ти стигнали опитите,но разбери че няма смисъл да се правиш на луд.Ако тя знае,че си живееш добре без нея направи направи така,че да разбере,че ти е гадно и не е била права.При мен беше точно обратното тя си мислеше,че без нея съм нищо,но много бързо разбра че един вид тя ми е била тапата на живота.Стана и кофти и осъзна грешката си но вече беше късно.Бъди пич докрай направи това което ти казва сърцето,но не се излагай прекалено много.Затова че 90% са гладни щайги спор няма,но има и истински жени готови на всичко.Незнам колко си патил,но се стегни всяко начало рано или късно има своя край.Аз бях 1 година без сериозна приятелка,защото ме беше страх,само кифли и боклуци минаваха през леглото.Вече от 6 месеца съм с още по-страхотно и красиво същество и този път няма да си позволя да го изгубя.Пък и фенка на марката и спорта и споделя идеята.Когато ми се обадиха в 11 вечерта с предложение за простотий тя стана и каза няма ли да ходим?Тогава се почувствах страхотно,че може би съм намерил най-сетне сродната си душа.Направи го и ти и продължавай да търсиш рано или късно ще я откриеш :)

Ако оправиш нещата направи нещо романтично за нея.За някого може да е тъпо но аз направих следното.На 4-тия месец от както съм със сегашната си приятелка и подарих около 20м. канап в една много яка кутийка с панделка.Естествено като го отвори и имаше :shock: (за какво е това),на 5-тия месец и звъннах да ми спусне единия край на канапа от балкона (живее на 2-рия етаж и 20м бяха много но един месец се чудеше за какво е).Помня че беше страшна тъмница (около 02:30) и след като и завързах 5-те най-красиви рози съществуващи в Русе си тръгнах и и се обадих да изтегли канапа.На 3-тата минута тя звънеше от щастие.Такива малки неща ги карат да се побъркват измисли нещо и ти.Правил съм и сърчице от сняг точно под балкона и и когато се събуди и го видя беше очарована.Направи нещо подобно и ти и ще бъдеш възнаграден със сигурност.

п.п Ето такива теми като тази и на ktv където всички си изливаме душите ме карат да се чувствам щаслив от това,че съм част от общата идея.Нека ни мислят за гамени и боклуци,но ние сме хора със сърца и чувства и нека говорят за нас каквото си искат...Защото завиждат,че сме по-добри от тях
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от maniaka81 » 24 Фев 2008, 23:11

почти се сдобрихме ... този път съм сигурен че върна ли си я няма да позволя да я изгубя отново
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

ас

Мнение от nigh7lif3 » 25 Фев 2008, 17:47

За БМВ-то и жената-умирам.... :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от maniaka81 » 04 Мар 2008, 22:23

ооо и аз пак съм с моята женичка събрахме се повече не я изпускам :lol: :uups:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 04 Мар 2008, 23:41

ся мойто момче по случай събирането,да запазиш една маса в Шок-а за петък... :mhihi:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 05 Мар 2008, 1:31

maniaka81 написа:ооо и аз пак съм с моята женичка събрахме се повече не я изпускам :lol: :uups:

ееееее :angel: супер много се радвам :) време беше :) айде брат, много се радвам за тебе и ... да си я пазиш, както аз си пазя колата :mhihi:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 05 Мар 2008, 3:43

maniaka81 написа:ооо и аз пак съм с моята женичка събрахме се повече не я изпускам :lol: :uups:

Ехааа, чудесна новина!!! :D :D :D
"... _ _ _ ..."

Предишна

Назад към Извън Темата