просто за да споделя..
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
приятелю, нещо ми се струва , че не си много ентусиазиран, а по скоро тук хората те надъхват. Аз мисля , че момичето ще ти прости --но пък помисли ти дали я искаш като преди . Да не стане така ,че само да я подведеш и след 1-2 месеца да и се нарадваш, и после пак да я нараниш. Категорично заявявам, че по пътя на голямата любов има много пречки но не непредолими. Ако тя е голямата ти любов нищо не би трябвало да те спре.....какво ти казва шестото чувство---казват ,че това бил Божия глас--чуй го внимателно.
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Колега повярваи ми като прочетох темата цялата (а сега съм на работа и колегите ме гледат със сълзи на очи) незнам може и да греша и да съм сбъркъл но аз съм го испитвал на няколко пъти това което изпитваш ти и по моя вина и по вина на момичето и даже мисля това е нормално нещо което се случва на нормалните скромни и тихи момчета почти винаги !
Аз също се опитвах да си я върна не успях болеше ме после се запознах с друго още по страхотно момиче което обичах лудо 7години
и миналата ме заряза после искаше да се върна после аз вече осъзнах че не е същото и се разделихме макар че пак си мисля за нея доста често и се чудя какво сторих но пак съвсем случаино се запознах с трето момиче което промени света и мирогледа ми коренно и сега съм по щастлив от всякога !
Затова малко ми е гадно да ти го кажа но колегата ALX е напълно прав !!!
Живота е жесток но не трябва да му се предаваме !
Гарантирам ти че ако опиташ да не мислиш за нея и да се усмихваш повече дори и на сила понякога да излизаш по често да се забавляваш повече ще се почувстваш по добре Ще намериш друго момиче което ще е страхотно и ще си по щастлив от всякога
Дам гадно е но е истина, че щом тъка си се държал докато сте били заедно значи нещо в нея ти е липсвало и ти всъщност не я искаш !!!
А пък и гарантирам ти никое момиче не харесва депресирани тъжни плачещи и самообвиняващи се момченца (освен някои депресирани металистки
) Ако си върнеш самочувствието и настроението дори и приятелката ти ще поиска сама да се върне при теб при наи лекия жест от твоя страна
Ако не си се осъзнал дотогава
Друго съветче започни някакъв спорт оправя доста химията в кръвта отговорна за гадните настроения
и послушаи съвета на колегата ALX успех !!!
РЕСПЕКТ !!!
Аз също се опитвах да си я върна не успях болеше ме после се запознах с друго още по страхотно момиче което обичах лудо 7години
и миналата ме заряза после искаше да се върна после аз вече осъзнах че не е същото и се разделихме макар че пак си мисля за нея доста често и се чудя какво сторих но пак съвсем случаино се запознах с трето момиче което промени света и мирогледа ми коренно и сега съм по щастлив от всякога !
Затова малко ми е гадно да ти го кажа но колегата ALX е напълно прав !!!
alx написа:maniaka81 написа:здравейте колеги...върнах се от варна...
тирада....
аз пък бих те посъветвал да се вземеш във ръце и да го броиш това като вода минала под моста... а не да подсмърчаш като влюбен и безпомощен тийнейджър.
приятелски съвет...
Живота е жесток но не трябва да му се предаваме !
Гарантирам ти че ако опиташ да не мислиш за нея и да се усмихваш повече дори и на сила понякога да излизаш по често да се забавляваш повече ще се почувстваш по добре Ще намериш друго момиче което ще е страхотно и ще си по щастлив от всякога

Дам гадно е но е истина, че щом тъка си се държал докато сте били заедно значи нещо в нея ти е липсвало и ти всъщност не я искаш !!!
А пък и гарантирам ти никое момиче не харесва депресирани тъжни плачещи и самообвиняващи се момченца (освен някои депресирани металистки

Друго съветче започни някакъв спорт оправя доста химията в кръвта отговорна за гадните настроения

и послушаи съвета на колегата ALX успех !!!
РЕСПЕКТ !!!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
maniaka81 написа:не нищо в нея не ми е липсвало просто се повлиях от хората около мен тогава и не не съм се отказал просто нямах много време да пиша.Мисля че ще се оправят нещатата даже има напредък
Начи братле живота е за тези имащи сили да го живеят.Жените най-много се плашат от това да не им изневериш,а ти почнеш ли да не и обръщаш внимание 1000000% си виновен за нея.Незнам докъде са ти стигнали опитите,но разбери че няма смисъл да се правиш на луд.Ако тя знае,че си живееш добре без нея направи направи така,че да разбере,че ти е гадно и не е била права.При мен беше точно обратното тя си мислеше,че без нея съм нищо,но много бързо разбра че един вид тя ми е била тапата на живота.Стана и кофти и осъзна грешката си но вече беше късно.Бъди пич докрай направи това което ти казва сърцето,но не се излагай прекалено много.Затова че 90% са гладни щайги спор няма,но има и истински жени готови на всичко.Незнам колко си патил,но се стегни всяко начало рано или късно има своя край.Аз бях 1 година без сериозна приятелка,защото ме беше страх,само кифли и боклуци минаваха през леглото.Вече от 6 месеца съм с още по-страхотно и красиво същество и този път няма да си позволя да го изгубя.Пък и фенка на марката и спорта и споделя идеята.Когато ми се обадиха в 11 вечерта с предложение за простотий тя стана и каза няма ли да ходим?Тогава се почувствах страхотно,че може би съм намерил най-сетне сродната си душа.Направи го и ти и продължавай да търсиш рано или късно ще я откриеш

Ако оправиш нещата направи нещо романтично за нея.За някого може да е тъпо но аз направих следното.На 4-тия месец от както съм със сегашната си приятелка и подарих около 20м. канап в една много яка кутийка с панделка.Естествено като го отвори и имаше

п.п Ето такива теми като тази и на ktv където всички си изливаме душите ме карат да се чувствам щаслив от това,че съм част от общата идея.Нека ни мислят за гамени и боклуци,но ние сме хора със сърца и чувства и нека говорят за нас каквото си искат...Защото завиждат,че сме по-добри от тях
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ся мойто момче по случай събирането,да запазиш една маса в Шок-а за петък... 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
maniaka81 написа:ооо и аз пак съм с моята женичка събрахме се повече не я изпускам![]()
ееееее

- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
maniaka81 написа:ооо и аз пак съм с моята женичка събрахме се повече не я изпускам![]()
Ехааа, чудесна новина!!!

"... _ _ _ ..."
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5