Предлагат ми Е30 320,Заключване,Колата е моя

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 26 Фев 2008, 20:53

проблема си е чисто финансов-щот ако си бяхме нормална държава,такива брутални 30-ки щяха да ревът по улиците,че барабанлийските офроуд Е36-ци място нямаха да си намерят,а кита по пластмасовия им мтех,щеше да е редовно напукан
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Потребител
Аватар
Кара: Е53 3.0Д

Мнение от assos » 26 Фев 2008, 22:41

pavlin_e30 написа:проблема си е чисто финансов-щот ако си бяхме нормална държава,такива брутални 30-ки щяха да ревът по улиците,че барабанлийските офроуд Е36-ци място нямаха да си намерят,а кита по пластмасовия им мтех,щеше да е редовно напукан

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

Евала!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 28 Фев 2008, 14:36

ивчо3 написа:
dopestar написа:
ивчо3 написа:Грешка!!! Купе Е36

аве смешник аз имах е36 купе иска и никога не съм я карал с повече от 140, тя излъчва нестабилност дискомфорт и ебем ти още кво докато с е30 и то м10 имаше единствено страх да не се преебе мотора, капка не разбираш от тва дето пишеш, е36 е по афектиран елемент и от феновете му, се ненаебали се путкопоклоници

.................

Опитай с малко по мек и технически тон ;)
Ge_a

Ge_a , или Ге_я, може и да е правописна грешка :mhihi: Когато ми триеш мнението в този постинг, а оставяш другото, което копирам, се замисли какво техническо има в него, освен арогантност, неграмотност, използване на жаргони, които дразнят и безподобна обида. Но аз не се засягам от нея, защото тя касае основно автора си, който с този постинг показва истинската си същност. :mhihi:

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 28 Фев 2008, 15:05

ивчо3 написа:Ge_a , или Ге_я, може и да е правописна грешка :mhihi: Когато ми триеш мнението в този постинг, а оставяш другото, което копирам, се замисли какво техническо има в него, освен арогантност, неграмотност, използване на жаргони, които дразнят и безподобна обида. Но аз не се засягам от нея, защото тя касае основно автора си, който с този постинг показва истинската си същност. :mhihi:

До някъде си прав, но го оставих нарочно зада видят и другите, че на простотия не се орговаря с друга такава, а иначе след време ще ги затрия тия мнения ;)

Съгласен ли си с мен ;)
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 28 Фев 2008, 15:16

ge_a написа:
ивчо3 написа:Ge_a , или Ге_я, може и да е правописна грешка :mhihi: Когато ми триеш мнението в този постинг, а оставяш другото, което копирам, се замисли какво техническо има в него, освен арогантност, неграмотност, използване на жаргони, които дразнят и безподобна обида. Но аз не се засягам от нея, защото тя касае основно автора си, който с този постинг показва истинската си същност. :mhihi:

До някъде си прав, но го оставих нарочно зада видят и другите, че на простотия не се орговаря с друга такава, а иначе след време ще ги затрия тия мнения ;)

Съгласен ли си с мен ;)

Напълно съм съгласен с теб. Само бих желал да се извиня на теб, или на някой друг, който съм обидил несъзнателно, или в пристъп на гняв. Избягвам да влизам в конфронтация и предпочитам добрия и аргументиран тон. Рядко влизам в подфорума Е30. Прави ми впечатление, че в този подфорум участват предимно хора, които са на мнение "моето е най-добро", а всичко останало е боклук, с извинение. Но дотук с коментара, пожелавам на всички безаварийно каране, обичайте си автомобилите, които управлявате и вярвайте в тях. Все пак BMW е кола с характер.

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 28 Фев 2008, 17:58

ивчо3 написа:Напълно съм съгласен с теб. Само бих желал да се извиня на теб, или на някой друг, който съм обидил несъзнателно, или в пристъп на гняв. Избягвам да влизам в конфронтация и предпочитам добрия и аргументиран тон. Рядко влизам в подфорума Е30. Прави ми впечатление, че в този подфорум участват предимно хора, които са на мнение "моето е най-добро", а всичко останало е боклук, с извинение. Но дотук с коментара, пожелавам на всички безаварийно каране, обичайте си автомобилите, които управлявате и вярвайте в тях. Все пак BMW е кола с характер.

:bchug:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34

Мнение от small » 29 Фев 2008, 17:03

тва Е36 ми е кат Москвич Алеко в муцуната па нека 30-ките да са грозни :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kozanostra » 29 Фев 2008, 19:57

АБЕ ТИ МИ ДАЙ ЕДНО КАТО ЛИЛАВОТО НА БОЯНА
НЕКА Е КАТО МОХЕР

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 29 Фев 2008, 20:42

Има разлика между лилавото на Бояна и 316и М40 (тва на лудиагсм май бива :lol: ). Както има разлика и между М3 Е30 и Е30 316
BMW only!

Предишна

Назад към E30