Предлагат ми Е30 320,Заключване,Колата е моя
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
проблема си е чисто финансов-щот ако си бяхме нормална държава,такива брутални 30-ки щяха да ревът по улиците,че барабанлийските офроуд Е36-ци място нямаха да си намерят,а кита по пластмасовия им мтех,щеше да е редовно напукан
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- assos
- Потребител
-
- Кара: Е53 3.0Д
pavlin_e30 написа:проблема си е чисто финансов-щот ако си бяхме нормална държава,такива брутални 30-ки щяха да ревът по улиците,че барабанлийските офроуд Е36-ци място нямаха да си намерят,а кита по пластмасовия им мтех,щеше да е редовно напукан

Евала!
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
ивчо3 написа:dopestar написа:ивчо3 написа:Грешка!!! Купе Е36
аве смешник аз имах е36 купе иска и никога не съм я карал с повече от 140, тя излъчва нестабилност дискомфорт и ебем ти още кво докато с е30 и то м10 имаше единствено страх да не се преебе мотора, капка не разбираш от тва дето пишеш, е36 е по афектиран елемент и от феновете му, се ненаебали се путкопоклоници
.................
Опитай с малко по мек и технически тон![]()
Ge_a
Ge_a , или Ге_я, може и да е правописна грешка

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
ивчо3 написа:Ge_a , или Ге_я, може и да е правописна грешкаКогато ми триеш мнението в този постинг, а оставяш другото, което копирам, се замисли какво техническо има в него, освен арогантност, неграмотност, използване на жаргони, които дразнят и безподобна обида. Но аз не се засягам от нея, защото тя касае основно автора си, който с този постинг показва истинската си същност.
До някъде си прав, но го оставих нарочно зада видят и другите, че на простотия не се орговаря с друга такава, а иначе след време ще ги затрия тия мнения

Съгласен ли си с мен

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
ge_a написа:ивчо3 написа:Ge_a , или Ге_я, може и да е правописна грешкаКогато ми триеш мнението в този постинг, а оставяш другото, което копирам, се замисли какво техническо има в него, освен арогантност, неграмотност, използване на жаргони, които дразнят и безподобна обида. Но аз не се засягам от нея, защото тя касае основно автора си, който с този постинг показва истинската си същност.
До някъде си прав, но го оставих нарочно зада видят и другите, че на простотия не се орговаря с друга такава, а иначе след време ще ги затрия тия мнения
Съгласен ли си с мен
Напълно съм съгласен с теб. Само бих желал да се извиня на теб, или на някой друг, който съм обидил несъзнателно, или в пристъп на гняв. Избягвам да влизам в конфронтация и предпочитам добрия и аргументиран тон. Рядко влизам в подфорума Е30. Прави ми впечатление, че в този подфорум участват предимно хора, които са на мнение "моето е най-добро", а всичко останало е боклук, с извинение. Но дотук с коментара, пожелавам на всички безаварийно каране, обичайте си автомобилите, които управлявате и вярвайте в тях. Все пак BMW е кола с характер.
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
ивчо3 написа:Напълно съм съгласен с теб. Само бих желал да се извиня на теб, или на някой друг, който съм обидил несъзнателно, или в пристъп на гняв. Избягвам да влизам в конфронтация и предпочитам добрия и аргументиран тон. Рядко влизам в подфорума Е30. Прави ми впечатление, че в този подфорум участват предимно хора, които са на мнение "моето е най-добро", а всичко останало е боклук, с извинение. Но дотук с коментара, пожелавам на всички безаварийно каране, обичайте си автомобилите, които управлявате и вярвайте в тях. Все пак BMW е кола с характер.

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Има разлика между лилавото на Бояна и 316и М40 (тва на лудиагсм май бива
). Както има разлика и между М3 Е30 и Е30 316

BMW only!