Вижте какво има тука

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 12 Юни 2004, 8:19

то ние си имаме форум споко :wink: аз там си пиша,но просто едно момче отвори тема как да си резне кората на москвича и колата му беше оплюта :( :evil:
но мисля че тази тема е добра защото сега не си говорим за 408 или 412 коли преди 20-30 години произвеждани,а колата която съм постнал както виждате върви повече от М3... :roll: така че мисля че са на едно ниво....вие се дразнете защото като чуете москвич първата картинка която ви изплува в главите е един 412 с изгнили вежди на калниците и клекнала задница... :roll: а всъщност не е така.в бг има доста изоставени,но пък влез в http://www.club.azlk.ru и разгледай какви коли карат колегите руснаци...за красота няма какво да говорим-поддържани идеално...а пък какви двигатели имат някои :twisted: нивото им вече е всъсем друго :!:
Изображение
8.32

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 12 Юни 2004, 21:06

Честно казано много ми писна. Начетох се на глупости.
Дори при най-малкия опит да се започне някаква тема със смисъл тя се изражда. Тази секция носи името "Извън темата". До тук все извън основната тема е писано, като активните "писачи" по тази тема се стараеха (според мен) да спазват някакъв приличен тон и да не се пишат особено много глупости но пак се намери някой да бъзне радиото и да разпали глупав спор изпълнен с emotions от сорта на :twisted: и :evil: .
Е мога да кажа, че аз бях до тук. Ще се опитам да стана ghost-user.
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 12 Юни 2004, 22:11

добре де извинявам се...малко се раздразних...ама всеки случай няма на никой да му е хубаво да му наричат колата мохер/за мен това е обидно/ и кокошкарник...все пак тук е бмв форум и съм тук защото съм фен и на немските машини,но мисля че назависимо от мястото трябва да се спазва взаимно уважение :!: но явно някои хора просто не могат без да кажат някоя глупост по адрес на руската марка...може би са прави-у тях са си...аз съм на друго мнение,но то няма значение...
лок-вайте темата ако смятате че се е прецакала.аз тука исках да покажа нещо интересно...сякаш в началото се получи но нататък се намериха някои пак да напишат нещо което според мен е имало цел пак да се заядат и да провалят темата.....мое си мнение де.може и да не е така,но аз го възприемам по този начин.
Изображение
8.32

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 13 Юни 2004, 1:55

Точно за това говорех :!:
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 13 Юни 2004, 11:44

Gorby написа:TheBoss :arrow: Respect

Сега като прочетох какво съм писал снощи се осещам, че съм бил доста афектиран от разни писаници ...

Хора , хора , приятели . Не съм искал никой да обидя и се извинявам ако някой се е почувствал засегнат . Москвич няма просто как да не бъде традиция и съобразно статута на България ще продължава да се кара . Не казвам ,че не е кола не казвам , че не го уважавам .Та аз дори колело нямам да не говорим за Москвич или дори БМВ . Възмутих се от друго че човек пръска сумати пари и време да "тунингова" "нещо" . Да "нещо" Москвич наистина е нещо , защото говорим за него не като за кола а като за спортна кола . Москвич е кола , Москвич е лимузина , но спортна кола :nono: Колкото и да го "накичат" е все тая . Няма да обсъждаме купе , шаси и прочие . Според мен каквото и да му промениш (подобриш) си остава вече едно "нещо" защтото вече е извън дифиницията за кола , но е извън дифиницията и на спортна кола така че какво е аджеба :driving: ?
Най-мразя да съм прав!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 13 Юни 2004, 14:29

без да се обижда никой :!: наистина москвич сток не е спортна.но нито бмв,мерцедес,фиат,опел и други са спортни/говоря за сток коли/.какво разбирам аз под "спортна"-кола предназначения за състезания.естествено колите са различни в зависимост от дисциплината в която ще се състезава...та спорни коли според мен няма значение дали е заводска или хоум.москвич не е спортна но показаната от мен конкретна кола е спортна.а за накичване тука вече е оптичен тунинг..верно от него колата спортна не става :wink: но примерно нека поразсъждавам по своемо за бмв.не се сърдете но аз така мисля-бмв не е спорна кола а просто един бърз западен автомобил.комфортен,надежден.но тази кола ей така да я купиш и да кажеш че е спортна просто не е така..това е за обикновени модели.а не за разработки на компаниите..сега 8-ма серия е подготвен спортен автомобил.аз говоря за коли от обикновен клас.та спортна кола за мене е кола с доработки с различни цели-бързина,ускорение,здравина и т.н.
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Юни 2004, 17:09

Москвич е лимузина

:++ :wtf:

ГОСПОДИ, няма ли кой да спре ВСИЧКО ТОВА!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 13 Юни 2004, 18:43

Последните теми повтарят едно и също с различни думи :roll: обсъди се бързия М3 килър, и другия с оптичния тунинг и мисля, че темата се изчерпи и май смисъл да се пишат нови постове няма :!:
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 13 Юни 2004, 22:02

vicho написа:
Москвич е лимузина

:++ :wtf:

ГОСПОДИ, няма ли кой да спре ВСИЧКО ТОВА!!!

седан с други думи...що ти за какво го смяташ?ама има и комбита,седани както и купета/ама не са се продвали :( /
Изображение
8.32

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 14 Юни 2004, 16:32

Достатъчно глупости се изписаха

Предишна

Назад към Извън Темата