Вижте какво има тука
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
то ние си имаме форум споко
аз там си пиша,но просто едно момче отвори тема как да си резне кората на москвича и колата му беше оплюта
но мисля че тази тема е добра защото сега не си говорим за 408 или 412 коли преди 20-30 години произвеждани,а колата която съм постнал както виждате върви повече от М3...
така че мисля че са на едно ниво....вие се дразнете защото като чуете москвич първата картинка която ви изплува в главите е един 412 с изгнили вежди на калниците и клекнала задница...
а всъщност не е така.в бг има доста изоставени,но пък влез в http://www.club.azlk.ru и разгледай какви коли карат колегите руснаци...за красота няма какво да говорим-поддържани идеално...а пък какви двигатели имат някои
нивото им вече е всъсем друго 

но мисля че тази тема е добра защото сега не си говорим за 408 или 412 коли преди 20-30 години произвеждани,а колата която съм постнал както виждате върви повече от М3...

8.32
Честно казано много ми писна. Начетох се на глупости.
Дори при най-малкия опит да се започне някаква тема със смисъл тя се изражда. Тази секция носи името "Извън темата". До тук все извън основната тема е писано, като активните "писачи" по тази тема се стараеха (според мен) да спазват някакъв приличен тон и да не се пишат особено много глупости но пак се намери някой да бъзне радиото и да разпали глупав спор изпълнен с emotions от сорта на
и
.
Е мога да кажа, че аз бях до тук. Ще се опитам да стана ghost-user.
Дори при най-малкия опит да се започне някаква тема със смисъл тя се изражда. Тази секция носи името "Извън темата". До тук все извън основната тема е писано, като активните "писачи" по тази тема се стараеха (според мен) да спазват някакъв приличен тон и да не се пишат особено много глупости но пак се намери някой да бъзне радиото и да разпали глупав спор изпълнен с emotions от сорта на

Е мога да кажа, че аз бях до тук. Ще се опитам да стана ghost-user.

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- PIONEER
- ентусиаст
-
добре де извинявам се...малко се раздразних...ама всеки случай няма на никой да му е хубаво да му наричат колата мохер/за мен това е обидно/ и кокошкарник...все пак тук е бмв форум и съм тук защото съм фен и на немските машини,но мисля че назависимо от мястото трябва да се спазва взаимно уважение
но явно някои хора просто не могат без да кажат някоя глупост по адрес на руската марка...може би са прави-у тях са си...аз съм на друго мнение,но то няма значение...
лок-вайте темата ако смятате че се е прецакала.аз тука исках да покажа нещо интересно...сякаш в началото се получи но нататък се намериха някои пак да напишат нещо което според мен е имало цел пак да се заядат и да провалят темата.....мое си мнение де.може и да не е така,но аз го възприемам по този начин.

лок-вайте темата ако смятате че се е прецакала.аз тука исках да покажа нещо интересно...сякаш в началото се получи но нататък се намериха някои пак да напишат нещо което според мен е имало цел пак да се заядат и да провалят темата.....мое си мнение де.може и да не е така,но аз го възприемам по този начин.

8.32
Точно за това говорех 

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
Gorby написа:TheBossRespect
Сега като прочетох какво съм писал снощи се осещам, че съм бил доста афектиран от разни писаници ...
Хора , хора , приятели . Не съм искал никой да обидя и се извинявам ако някой се е почувствал засегнат . Москвич няма просто как да не бъде традиция и съобразно статута на България ще продължава да се кара . Не казвам ,че не е кола не казвам , че не го уважавам .Та аз дори колело нямам да не говорим за Москвич или дори БМВ . Възмутих се от друго че човек пръска сумати пари и време да "тунингова" "нещо" . Да "нещо" Москвич наистина е нещо , защото говорим за него не като за кола а като за спортна кола . Москвич е кола , Москвич е лимузина , но спортна кола

Най-мразя да съм прав!!!
- PIONEER
- ентусиаст
-
без да се обижда никой
наистина москвич сток не е спортна.но нито бмв,мерцедес,фиат,опел и други са спортни/говоря за сток коли/.какво разбирам аз под "спортна"-кола предназначения за състезания.естествено колите са различни в зависимост от дисциплината в която ще се състезава...та спорни коли според мен няма значение дали е заводска или хоум.москвич не е спортна но показаната от мен конкретна кола е спортна.а за накичване тука вече е оптичен тунинг..верно от него колата спортна не става
но примерно нека поразсъждавам по своемо за бмв.не се сърдете но аз така мисля-бмв не е спорна кола а просто един бърз западен автомобил.комфортен,надежден.но тази кола ей така да я купиш и да кажеш че е спортна просто не е така..това е за обикновени модели.а не за разработки на компаниите..сега 8-ма серия е подготвен спортен автомобил.аз говоря за коли от обикновен клас.та спортна кола за мене е кола с доработки с различни цели-бързина,ускорение,здравина и т.н.

8.32
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Москвич е лимузина

ГОСПОДИ, няма ли кой да спре ВСИЧКО ТОВА!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Последните теми повтарят едно и също с различни думи
обсъди се бързия М3 килър, и другия с оптичния тунинг и мисля, че темата се изчерпи и май смисъл да се пишат нови постове няма 

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- PIONEER
- ентусиаст
-
vicho написа:Москвич е лимузина
![]()
![]()
ГОСПОДИ, няма ли кой да спре ВСИЧКО ТОВА!!!
седан с други думи...що ти за какво го смяташ?ама има и комбита,седани както и купета/ама не са се продвали

8.32
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3