Гаранционно обслужване-помощ
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Гаранционно обслужване-помощ
Здравейте колеги,
От 2 седмици имам проблем с БМВ-то (ново 318i-закупено от Бова кар-гаранционно) и от сервиза твърдят, че нямат никаква представа кога ще дойдат частите - не им отговаряли от Германия и те "не знаели". Това ме навежда на мисълта, че ме мотаят. Искам да разбера мога ли да се обадя в централен сервизен център, където да ми бъде даден конкретен отговор, без да имат намеса нашите дилъри.
Благодаря предварително.

От 2 седмици имам проблем с БМВ-то (ново 318i-закупено от Бова кар-гаранционно) и от сервиза твърдят, че нямат никаква представа кога ще дойдат частите - не им отговаряли от Германия и те "не знаели". Това ме навежда на мисълта, че ме мотаят. Искам да разбера мога ли да се обадя в централен сервизен център, където да ми бъде даден конкретен отговор, без да имат намеса нашите дилъри.
Благодаря предварително.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
.... явно културно няма да стане... в много случаи културните ги мачкат... понякога просто трябва твърдост....
- blackthorn
- Потребител
-
Проверка
Колега, ако ми кажеш номера на части бих могъл да ги проверя като статус в Германия дали са налични или не и да ти кажа дали Бова те мотаят.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
БМВ Груп България!!!
Защото вече всички са дилъри на БМВ груп БГ и са под тяхната шапка. Идеята да я има тази фирма (БМВ Груп БГ) е да има контрол над всички, както и ВЕЧЕ рез.части да идват до 3 раб.дни. Така че, няма какво да те мотят.
Успех!
Защото вече всички са дилъри на БМВ груп БГ и са под тяхната шапка. Идеята да я има тази фирма (БМВ Груп БГ) е да има контрол над всички, както и ВЕЧЕ рез.части да идват до 3 раб.дни. Така че, няма какво да те мотят.
Успех!

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Тези от Бова докога ще бъдат толкова безотговорни, толкова хора пропищяват от тях, и пак същото. 

Нищо лично ,Просто бизнес !
Re: благодаря ви
Mitkui написа:Благодаря ви пичове за ценната информация. 10х
Айде после кажи как си процедирал и резултата, сигурен съм, че на всички ще е интересно.

:)
Колеги,
истинско изпитание е да се открият телефони на БМВ Груп
а от Камор ми дадоха телефон на БМВ груп, които не отговаря. Нямам идея вече към кой да се обърна.
истинско изпитание е да се открият телефони на БМВ Груп
а от Камор ми дадоха телефон на БМВ груп, които не отговаря. Нямам идея вече към кой да се обърна.
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
написъл съм ти по горе към кой да се обърнеш....и по телефона с Андро като говорихме (предполагам, че ти си неговият роднина заради който ми звънна?!)
и на него му казах аз как съм процедирал, така че звънни на Кирил и се надявам да има резултат.
и на него му казах аз как съм процедирал, така че звънни на Кирил и се надявам да има резултат.

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ