Какви фарове ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Какви фарове ?
Искам да си запазя заводския външен вид и си търся нови сток(или почти) фарчета. В момента съм с Bosch с пластмаси (пожълтяли ужасно). Та какви да си взема Bosch, Depo, Hella, ZWK ... Търся впечатления от светене, външен вид. И евентуално магазини в Пловдив, където мога да ги погледна. Колата е Е36 седан.
Нещо такова търся - примерче за ZWK сравнени със истинските сток.

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
Лично мнение : по-добре с лупа на ин-про или хела .. другите не ги знам лично аз
а и като гледам повечето колеги с ин-про жулят :] ( или поне с такова впечатление съм останал ) тея с рефлекторите с ксенон ... някак си не е красиво ( лично мнение )
А и от Ин-Про и хела печелиш ангелски очи ( е зависи от коя хела де
)
Колега само един съвет от мен МЕНТАЦИ не си купувай!... аз си купих и сгреших... вземай си марки ин-про,хела,Фк ... достатачно са се доказали..

Колега само един съвет от мен МЕНТАЦИ не си купувай!... аз си купих и сгреших... вземай си марки ин-про,хела,Фк ... достатачно са се доказали..
Последна промяна snooperchi на 27 Фев 2008, 13:21, променена общо 1 път
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
виж ми в галерията ---> http://bmwpower-bg.net/forums/album_per ... r_id=13498 FK фарове за кво стааа въпрос ако авентуално решиш да зарежеш сток-овете ....
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Най-красиво ще стане като направиш следното: Взимаш едни оригинални фарове(примерно БОШ) с лупи, взимаш кит CCFL, слагаш ксенон и няма по-красива предница. 

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
BMW_F1Team написа:Най-красиво ще стане като направиш следното: Взимаш едни оригинални фарове(примерно БОШ) с лупи, взимаш кит CCFL, слагаш ксенон и няма по-красива предница.

За кои по-точно говорим, като казвате "ментаци" ? За 316-ка някак си не върви да слагам изгъзени фарове. Ще погледна с лупите на Ин-про, Хела и Бош, както предложи колегата.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Най-красиво ще стане като направиш следното: Взимаш едни оригинални фарове(примерно БОШ) с лупи, взимаш кит CCFL, слагаш ксенон и няма по-красива предница.
Много си прав отново колега,аз съм така и скоро ще кача снимки
!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Добре де. Кои с лупи са най-готини, щото ми се струва че имат доста разлики. Примерно Depo-то ми се струват странни - на късите бялата хава е по-различна, дългите са странни и като цяло фара изглежда пъти по-грозен от Боша.
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Re: Какви фарове ?
[quote="alexand"]Искам да си запазя заводския външен вид и си търся нови сток(или почти) фарчета. В момента съм с Bosch с пластмаси (пожълтяли ужасно). Та какви да си взема Bosch, Depo, Hella, ZWK ... Търся впечатления от светене, външен вид. И евентуално магазини в Пловдив, където мога да ги погледна. Колата е Е36 седан.
Земай Ин-Про и едно ксенонче и ше бръснеш...
Ин-Про-то според мен най си запазва стойката на е36...
И както каза и колегата печелиш и ангелчета 
Земай Ин-Про и едно ксенонче и ше бръснеш...

Антивирус, братле, ако имах толкова излишни пари, щях да обикалям по магазините вместо да чета форумите.
До 300 давам. 600 с мигачи или без - си е лудост.

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Колега и аз имах същият проблем преди 2 дена. Взех си IN-PRO заедно с мигачите ми излезна 582лв .Взех го от магазин намиращ се на ул.Нишава до бул.Дойран в София.Магазина е на едно момче което много добре обяснява и да ти кажа мислих да взимам FK,но сега не съжелявам
За съжаление вместо мигачи за седан са объркали поръчката и са сложили за купе -та има малко несъвпадение.Както и да е утре ще ми ги подменят.Ето ти снимки :
с крушки ФИЛИПС КРИСТАЛ ВИЖЪН H1 свети в бяло
А ето пълният комплект - IN-PRO заедно с мигачите :

с крушки ФИЛИПС КРИСТАЛ ВИЖЪН H1 свети в бяло

А ето пълният комплект - IN-PRO заедно с мигачите :

Последна промяна blackrider на 29 Фев 2008, 15:12, променена общо 3 пъти
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Според мен пич си земи CCFL + нови стъкла за твойте фарове + ксенон ... Много як тунинг става на тея оригинални фарове
Но ако не ти се занимава с тунинг земи направо готовото In-Pro

I'm slowly drifting

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Имам фар десен бош за продан със забележка, която се оправя с външното стъкло на единя ти непродаваем жълт фар 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4