Какви фарове ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Какви фарове ?

Мнение от alexand » 27 Фев 2008, 12:25

Искам да си запазя заводския външен вид и си търся нови сток(или почти) фарчета. В момента съм с Bosch с пластмаси (пожълтяли ужасно). Та какви да си взема Bosch, Depo, Hella, ZWK ... Търся впечатления от светене, външен вид. И евентуално магазини в Пловдив, където мога да ги погледна. Колата е Е36 седан.
Нещо такова търся - примерче за ZWK сравнени със истинските сток.
Изображение
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Мнение от snooperchi » 27 Фев 2008, 13:13

Лично мнение : по-добре с лупа на ин-про или хела .. другите не ги знам лично аз :) а и като гледам повечето колеги с ин-про жулят :] ( или поне с такова впечатление съм останал ) тея с рефлекторите с ксенон ... някак си не е красиво ( лично мнение ) :roll: А и от Ин-Про и хела печелиш ангелски очи ( е зависи от коя хела де :P )

Колега само един съвет от мен МЕНТАЦИ не си купувай!... аз си купих и сгреших... вземай си марки ин-про,хела,Фк ... достатачно са се доказали..
Последна промяна snooperchi на 27 Фев 2008, 13:21, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 320I
Мечтае да кара: BMW e92 M3

Мнение от Herman » 27 Фев 2008, 13:17

виж ми в галерията ---> http://bmwpower-bg.net/forums/album_per ... r_id=13498 FK фарове за кво стааа въпрос ако авентуално решиш да зарежеш сток-овете ....
Изображение
Изображение
///М - The Most Powerfull Letter In The World
Аз не карам бързо, просто летя бавно ....

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 27 Фев 2008, 13:34

Най-красиво ще стане като направиш следното: Взимаш едни оригинални фарове(примерно БОШ) с лупи, взимаш кит CCFL, слагаш ксенон и няма по-красива предница. :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: много синя и много черна

Мнение от Hristo » 27 Фев 2008, 13:41

BMW_F1Team написа:Най-красиво ще стане като направиш следното: Взимаш едни оригинални фарове(примерно БОШ) с лупи, взимаш кит CCFL, слагаш ксенон и няма по-красива предница. :)
:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 27 Фев 2008, 13:48

За кои по-точно говорим, като казвате "ментаци" ? За 316-ка някак си не върви да слагам изгъзени фарове. Ще погледна с лупите на Ин-про, Хела и Бош, както предложи колегата.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 27 Фев 2008, 13:53

Най-красиво ще стане като направиш следното: Взимаш едни оригинални фарове(примерно БОШ) с лупи, взимаш кит CCFL, слагаш ксенон и няма по-красива предница.

Много си прав отново колега,аз съм така и скоро ще кача снимки
! :D
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 27 Фев 2008, 14:45

Добре де. Кои с лупи са най-готини, щото ми се струва че имат доста разлики. Примерно Depo-то ми се струват странни - на късите бялата хава е по-различна, дългите са странни и като цяло фара изглежда пъти по-грозен от Боша.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 27 Фев 2008, 15:53

bmw

младши ентусиаст
Аватар
Кара: докато има!
Мечтае да кара: Steptronic
Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)

Re: Какви фарове ?

Мнение от inseCT » 27 Фев 2008, 16:32

[quote="alexand"]Искам да си запазя заводския външен вид и си търся нови сток(или почти) фарчета. В момента съм с Bosch с пластмаси (пожълтяли ужасно). Та какви да си взема Bosch, Depo, Hella, ZWK ... Търся впечатления от светене, външен вид. И евентуално магазини в Пловдив, където мога да ги погледна. Колата е Е36 седан.
Нещо такова търся - примерче за ZWK сравнени със истинските сток.

Земай Ин-Про и едно ксенонче и ше бръснеш...
8) Ин-Про-то според мен най си запазва стойката на е36... ;) И както каза и колегата печелиш и ангелчета :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 27 Фев 2008, 16:32

Антивирус, братле, ако имах толкова излишни пари, щях да обикалям по магазините вместо да чета форумите. :lol: До 300 давам. 600 с мигачи или без - си е лудост.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 27 Фев 2008, 17:07

Колега и аз имах същият проблем преди 2 дена. Взех си IN-PRO заедно с мигачите ми излезна 582лв .Взех го от магазин намиращ се на ул.Нишава до бул.Дойран в София.Магазина е на едно момче което много добре обяснява и да ти кажа мислих да взимам FK,но сега не съжелявам :D За съжаление вместо мигачи за седан са объркали поръчката и са сложили за купе -та има малко несъвпадение.Както и да е утре ще ми ги подменят.Ето ти снимки :
с крушки ФИЛИПС КРИСТАЛ ВИЖЪН H1 свети в бяло

Изображение
Изображение
Изображение

А ето пълният комплект - IN-PRO заедно с мигачите :
Изображение
Последна промяна blackrider на 29 Фев 2008, 15:12, променена общо 3 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 27 Фев 2008, 18:09

Според мен пич си земи CCFL + нови стъкла за твойте фарове + ксенон ... Много як тунинг става на тея оригинални фарове ;) Но ако не ти се занимава с тунинг земи направо готовото In-Pro
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 27 Фев 2008, 18:19

Имам фар десен бош за продан със забележка, която се оправя с външното стъкло на единя ти непродаваем жълт фар :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 27 Фев 2008, 18:21

blackrider айде са чак като ксенон :mhihi:
I'm slowly drifting
Изображение

Следваща

Назад към E36