един чуден работен ден...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

един чуден работен ден...

Мнение от SKISA » 26 Фев 2008, 20:19

Днес!!! 26.02.08!!!!
241 телефонни обаждания/малко посмалих-току що ги преброих-точно 122 обаждания за деня/!! по двата мобилни за деня...като деня още не е свършил!! един оправен компресор за камион-винтов! компресора струва 15000лв! спестени на боса-14800лв!!! нерви-4ч!
един аварирал камион на изкачването от Княжево за Владая! ако е пречил на някой колега-сори!!! камиона е блокирал въпреки че е на година и половина и не мое да мръдне!!! и е ивеко!!!кво да напрааа...
пазене на стоката нощес и караул от шофера и на телефона ако ми звънне да паля да го спасявам!!!
договаряне на база във Враца - 30мин нерви!!!
смяна на гуми -летни на "убавицата"!!! 4 летни -смяна за 4часа!!!! щото през целото време говоря по телефона и държа джанта в зъбите и отверка у гъзъ!!!
един натоварен камион в италия*ма не с цялата стока и остава за утре да дотоваря с друг*!!! 2ч нерви!!!
всички възможни роднини се обадиха за неква работа-кой за карта от метро,кой за пари....! 1ч нерви!!!
слагане на ламинат в три стаи.... повечето свършено от жена ми ,но въпреки това трябваше да открия къде да купи первази,да и дам телефон на братчеда ,за да се намери с майсторите и кинти -щот не стигнали!!!
зареждане на магазина със стока....!!! 1ч.
реглаж на предница на служебната-неспособна да се регулира!!! висях 1ч в най-добрият сервиз в дружба за реглаж и хората казаха да я застрелям тая кола!!! сичко и е в норми и дърпа на дясно!!! Форд!!!! отказах се и карам така-по цариградско лееееко завивам на дясно като се заблея!!!! 1ч-нреви!!!
каране на Форд по магистрала-няма как да оценя загубените нерви...!!!!
качване на дърва до 4тия етаж-един чувал=15кг...!!!

прибрах се-няма топла вода!!! нанайси вана!!! чакам да сгрее!!! и пиша тема в "....историите"....!!! 45мин.!!!
изпити 3чаши червено Телиш....!не е нещо добро !! трябваше да си кача домашното от мазето,ма немах празна ръка..!!
денят още не е свършил-може и да допълня....!!!
всичко това се случи днес - за един ден на един човек!!!!!!
Последна промяна SKISA на 26 Фев 2008, 20:52, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 26 Фев 2008, 20:45

поне имаш какво да разкажеш...

п.с. искам да работя при теб, явно е интересно :bowdown:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар

Мнение от SKISA » 26 Фев 2008, 20:46

vicho написа:поне имаш какво да разкажеш...

п.с. искам да работя при теб, явно е интересно :bowdown:

е ми дай да те праим отговорник за базата у враца и готоо...!!!
а и тука ше ми треат помощници ,щото още един такъв ден и ше ми носите портокали у 4ти км...!!!! :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Фев 2008, 21:03

това е батка защото бориш битки дето не са твой.

избирай си ги- и деня ти ще е далеч по симбиозен..

това тъченето на 20 стана е комунистическа измислица ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар

Мнение от SKISA » 26 Фев 2008, 22:00

батка, многофункционалният мъж е капиталистическа реклама,а не ком.-измислица...!!! :mhihi: а битките се водят,щот ги има ,а не щото искам или не искам...!!! не може да се хванеш на хорото и по средата да се пуснеш и да кажеш-уморих се...!!! няма кой след тва да те покани на "танц"!!!! налага се ,въпреки че е адски натоварващо!!! не се оплаквам-просто споделям с приятели...!!! понякога битките избират теб,а не ти тях!!!
след 4 чаши вино и две по 200 с уиски вече на мога да дискутирам..........................................................! :winky: :winky: :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 26 Фев 2008, 22:09

и как става-на работа,на гумаджийно,своите гуми,ремонт вкъщи,зареждане на личен магазин..а работата ти,май е отговорна-нещо спедиция,много камиони....и така падаш физически,психически и стават бели..а заслужава ли си накрая
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар

Мнение от SKISA » 26 Фев 2008, 22:14

pavlin_e30 написа:и как става-на работа,на гумаджийно,своите гуми,ремонт вкъщи,зареждане на личен магазин..а работата ти,май е отговорна-нещо спедиция,много камиони....и така падаш физически,психически и стават бели..а заслужава ли си накрая

ми.....!май да!!! :lol: засега....
ремонта не е в къщи ,а ве един апартамент ,дето давам под наем!
гумаджийното е в гаража ми и си ги сменям сам...!
работата е дотолкова отговорна,че трябва да се свърши-вече е рутина.
магазина е още нерзаработен-20 дни...!
:!:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 26 Фев 2008, 23:43

Ехеее, а аз се оплаклавм от моето ежедневие :mhihi: :mhihi:
Честно да ти кажа, аз ако имах такъв ден вече да съм психясала на мах. :mhihi: , но работата си е работа, няма спиране 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: един чуден работен ден...

Мнение от Leon » 26 Фев 2008, 23:53

SKISA написа:Днес!!! 26.02.08!!!!
241 телефонни обаждания/малко посмалих-току що ги преброих-точно 122 обаждания за деня/!! по двата мобилни за деня...като деня още не е свършил!! един оправен компресор за камион-винтов! компресора струва 15000лв! спестени на боса-14800лв!!! нерви-4ч!
един аварирал камион на изкачването от Княжево за Владая! ако е пречил на някой колега-сори!!! камиона е блокирал въпреки че е на година и половина и не мое да мръдне!!! и е ивеко!!!кво да напрааа...
пазене на стоката нощес и караул от шофера и на телефона ако ми звънне да паля да го спасявам!!!
договаряне на база във Враца - 30мин нерви!!!
смяна на гуми -летни на "убавицата"!!! 4 летни -смяна за 4часа!!!! щото през целото време говоря по телефона и държа джанта в зъбите и отверка у гъзъ!!!
един натоварен камион в италия*ма не с цялата стока и остава за утре да дотоваря с друг*!!! 2ч нерви!!!
всички възможни роднини се обадиха за неква работа-кой за карта от метро,кой за пари....! 1ч нерви!!!
слагане на ламинат в три стаи.... повечето свършено от жена ми ,но въпреки това трябваше да открия къде да купи первази,да и дам телефон на братчеда ,за да се намери с майсторите и кинти -щот не стигнали!!!
зареждане на магазина със стока....!!! 1ч.
реглаж на предница на служебната-неспособна да се регулира!!! висях 1ч в най-добрият сервиз в дружба за реглаж и хората казаха да я застрелям тая кола!!! сичко и е в норми и дърпа на дясно!!! Форд!!!! отказах се и карам така-по цариградско лееееко завивам на дясно като се заблея!!!! 1ч-нреви!!!
каране на Форд по магистрала-няма как да оценя загубените нерви...!!!!
качване на дърва до 4тия етаж-един чувал=15кг...!!!

прибрах се-няма топла вода!!! нанайси вана!!! чакам да сгрее!!! и пиша тема в "....историите"....!!! 45мин.!!!
изпити 3чаши червено Телиш....!не е нещо добро !! трябваше да си кача домашното от мазето,ма немах празна ръка..!!
денят още не е свършил-може и да допълня....!!!
всичко това се случи днес - за един ден на един човек!!!!!!

хубаво разказано! Напоследък все такива ми се случват и алекс е прав за чуждите битки, май... напоследък оправям и компютрите в офиса, щото компютърджията все е много зает и идва с подпухнали очи... ма представи си каква скука щеше да е да цъкаш с дистанционното и да искаш пари на татко за бира :winky: хубавото е,че успяваш да се забавляваш с всичко това.
Never mistake motion for action...

Аватар

Мнение от SKISA » 27 Фев 2008, 8:19

аз настина почти бях превъртял снощи...!
изкъпах се,джаснах две уискита и умрях / междувременно още 5 човека ми се обадиха/ :mhihi:
ако не е всеки ден-може да се издържи на това темпо,но като стане много често си е зор и съм изключвал тотално физически и психически....!
сега уж внимавам да не ми избие баланса...!
Лъве, какъв татко,кви бири...!?!? :mhihi: Аз от баща ми бира не съм получавал от 86та,а скоро моят син ше иска от мене...! ;) Дърт съм , брат!! :lol:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 27 Фев 2008, 8:45

alx написа:това е батка защото бориш битки дето не са твой.

избирай си ги- и деня ти ще е далеч по симбиозен..

това тъченето на 20 стана е комунистическа измислица ;)

Алекс е прав :!:
Вие поне сте по-големи от мен и трябва да се сещате за Найда Манчева :mhihi: :mhihi: Многомашинничката, героят на социалистическия труд , работила на 5 стана едновременно и "отлетяла" напред с няколко петилетки :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Много голяма лудница стана живота, май така няма да изкараме дълго :help: Аз като отида в Швейцария и направо имам чувството ,че сънувам,такова спокойствие ,как няма да живеят 100 години.Имам приятел там ,чийто майка и леля са съответно на по 97 и 98 години и няма умиране ей, вампирясали са :mhihi: :mhihi:
Даже лелята ни беше канила на един ресторант на езерото и се шегува,смее се :shock:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 27 Фев 2008, 9:12

Жоре,живота е такъв,че изостанеш ли си аут...! и ти го знаеш и го правиш! ако можеше да го спазиш и ти щеше да си седиш дома или да юркаш комбито събота и неделя,а ти млатиш по банско да ги качваш почиващите по асансьорите....! живота има определен брой удари на сърцето! живееш по-бързо и по-динамично - съответно във времето ударите свършват по-бързо! не си даваш много зор-ето ,че и ударите се провлачват във времето и живееш по-дълго...! само че и в двата случая си си изживял ударите...!!! хубаво е човек да може да почине,но явно така сме създадени ,че винаги да дърпаме напред. и не при всички е от лакомия или от ненасищане...!! амбицията за постигане на повече води света и еволюцията...!!! ако кажеш-стига ми си направо за копане....!!! няма стигане...!!! и за това ,може би почнаха хора да умират от инсулти и инфаркти на по 20 и кусур 30 години,а преди 15г тва беше немислимо. някой да получи инсулт - изобщо не се е мислило на колко е-явно е на много-поне над 60....! сега ,обаче ритъмът на живот стана друг и почнахме да капем рано...!! кофти работа ,ма....!!! живот! ше треа да го изживеем....!!! :roll:

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 27 Фев 2008, 9:35

Точно така е, както казвате :) Няма нищо фатално и се надявам от работа да не се умира- трябва да се бачка яко, дори и да си осигурен финансово, защото в противен случай нищо хубаво не се случва- това застоят е ужасно нещо, а и е много тъпо да няма кво да правиш цял ден...

ама хора всякакви... хубаво е да имаш примери, които да ти показват, че всекидневната работа, дори и събота и неделя, не е нещо невъзможно...а и да намираш смисъл да го правиш :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

ок

Мнение от emiche » 27 Фев 2008, 10:27

Колко позната и истинска история, само дето при мен не са намесени камиони,а ВСИЧКИ търговски банки в София - 29 на брой,които обиколих за около 5 часа (с ладата,защото на БМВ-то помпата на съединителя е за смяна,а нямам време да я закарам), 116 обаждания по телефона,псувни от около 10-тина длъжници и 22-ма юрисконсулти на банки и Фонд републиканска пътна инфраструктура,явяване на изпит по право на интелектуална собственост - взех го с 4, отиване до МОЛ-а за 5 минути и купуване на подарък за жена ми за Св. Валентин (действието се развива тогава) - излизам - СКОБА :arrow: псуване със скобарите на стамболийски - съпругата ми звъни и дава зор да не закъснееме за резервацията ни за вечеря в Симеоново, и понеже всичко дотук ми беше СУПЕР късам долен десен шарнир на коня точно пред Народното събрание,викам баща ми с крикове и тръби да се мъчиме да го смениме,но закъснявам и го оставям да се оправя сам,отва м в симеоново на вечерята с жената - скарваме се за некви глупости - после се сдобряваме - як секс в стаята и на другия де пак почти същата история,а съм на 24 години. Но аз съм си избрал живота и не се оплаквам от нищо,както предполагам и колегата SKISA :winky:
Изображение
Дизелите са мъртви души.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 27 Фев 2008, 12:12

Не се вайкайте... Живота си е ваш, вие решавате как точно да го изживеете... Скучно ще е да бездействаме по цял ден... точно това ни прави малко по-силни... от тук и поговорката "Това, което не ме убива, ме прави по-силен". Справяйте се с проблемите...

Когато при мен стане напечено, просто се пускам по инерция и правя каквото ми дойде, без да го мисля много... т.е. не действам толкова съсредоточено, като едновременно с това се старая да не допускам грешки, но натоварването е по-малко. После съвсем започвам да давам заето, спирам да помня каквото и да е, спирам да мисля изобщо... Какъв е цяра, който ви излекува вас в такива моменти? :) Интересно ми е просто... всеки си има нещо... споделете :)

Skisa, я си представи да си модератор в някой автофорум... и в края на този работен ден да ти се наложи да прегледаш всичко в поверените ти подфоруми... :) Ще изтрещиш ли тотално, ще нахраниш ли всеки, ще заключиш ли повечето теми, ще започнеш ли да псуваш???
При мен се е случвало чат-пат... Денят ми не минава по същия начин като твоя, но обажданията, разправиите, ходенето по мъките може би е на същото ниво... И прибирайки се сядам уж да релаксна малко пред компа и тук във форума, след което... се получава точно обратното...
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории