един чуден работен ден...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
един чуден работен ден...
Днес!!! 26.02.08!!!!
241 телефонни обаждания/малко посмалих-току що ги преброих-точно 122 обаждания за деня/!! по двата мобилни за деня...като деня още не е свършил!! един оправен компресор за камион-винтов! компресора струва 15000лв! спестени на боса-14800лв!!! нерви-4ч!
един аварирал камион на изкачването от Княжево за Владая! ако е пречил на някой колега-сори!!! камиона е блокирал въпреки че е на година и половина и не мое да мръдне!!! и е ивеко!!!кво да напрааа...
пазене на стоката нощес и караул от шофера и на телефона ако ми звънне да паля да го спасявам!!!
договаряне на база във Враца - 30мин нерви!!!
смяна на гуми -летни на "убавицата"!!! 4 летни -смяна за 4часа!!!! щото през целото време говоря по телефона и държа джанта в зъбите и отверка у гъзъ!!!
един натоварен камион в италия*ма не с цялата стока и остава за утре да дотоваря с друг*!!! 2ч нерви!!!
всички възможни роднини се обадиха за неква работа-кой за карта от метро,кой за пари....! 1ч нерви!!!
слагане на ламинат в три стаи.... повечето свършено от жена ми ,но въпреки това трябваше да открия къде да купи первази,да и дам телефон на братчеда ,за да се намери с майсторите и кинти -щот не стигнали!!!
зареждане на магазина със стока....!!! 1ч.
реглаж на предница на служебната-неспособна да се регулира!!! висях 1ч в най-добрият сервиз в дружба за реглаж и хората казаха да я застрелям тая кола!!! сичко и е в норми и дърпа на дясно!!! Форд!!!! отказах се и карам така-по цариградско лееееко завивам на дясно като се заблея!!!! 1ч-нреви!!!
каране на Форд по магистрала-няма как да оценя загубените нерви...!!!!
качване на дърва до 4тия етаж-един чувал=15кг...!!!
прибрах се-няма топла вода!!! нанайси вана!!! чакам да сгрее!!! и пиша тема в "....историите"....!!! 45мин.!!!
изпити 3чаши червено Телиш....!не е нещо добро !! трябваше да си кача домашното от мазето,ма немах празна ръка..!!
денят още не е свършил-може и да допълня....!!!
всичко това се случи днес - за един ден на един човек!!!!!!
241 телефонни обаждания/малко посмалих-току що ги преброих-точно 122 обаждания за деня/!! по двата мобилни за деня...като деня още не е свършил!! един оправен компресор за камион-винтов! компресора струва 15000лв! спестени на боса-14800лв!!! нерви-4ч!
един аварирал камион на изкачването от Княжево за Владая! ако е пречил на някой колега-сори!!! камиона е блокирал въпреки че е на година и половина и не мое да мръдне!!! и е ивеко!!!кво да напрааа...
пазене на стоката нощес и караул от шофера и на телефона ако ми звънне да паля да го спасявам!!!
смяна на гуми -летни на "убавицата"!!! 4 летни -смяна за 4часа!!!! щото през целото време говоря по телефона и държа джанта в зъбите и отверка у гъзъ!!!
един натоварен камион в италия*ма не с цялата стока и остава за утре да дотоваря с друг*!!! 2ч нерви!!!
всички възможни роднини се обадиха за неква работа-кой за карта от метро,кой за пари....! 1ч нерви!!!
слагане на ламинат в три стаи.... повечето свършено от жена ми ,но въпреки това трябваше да открия къде да купи первази,да и дам телефон на братчеда ,за да се намери с майсторите и кинти -щот не стигнали!!!
реглаж на предница на служебната-неспособна да се регулира!!! висях 1ч в най-добрият сервиз в дружба за реглаж и хората казаха да я застрелям тая кола!!! сичко и е в норми и дърпа на дясно!!! Форд!!!! отказах се и карам така-по цариградско лееееко завивам на дясно като се заблея!!!! 1ч-нреви!!!
прибрах се-няма топла вода!!! нанайси вана!!! чакам да сгрее!!! и пиша тема в "....историите"....!!! 45мин.!!!
изпити 3чаши червено Телиш....!не е нещо добро !! трябваше да си кача домашното от мазето,ма немах празна ръка..!!
Последна промяна SKISA на 26 Фев 2008, 20:52, променена общо 2 пъти
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
поне имаш какво да разкажеш...
п.с. искам да работя при теб, явно е интересно

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- SKISA
-
-
vicho написа:поне имаш какво да разкажеш...
е ми дай да те праим отговорник за базата у враца и готоо...!!!
а и тука ше ми треат помощници ,щото още един такъв ден и ше ми носите портокали у 4ти км...!!!!

- SKISA
-
-
батка, многофункционалният мъж е капиталистическа реклама,а не ком.-измислица...!!!
а битките се водят,щот ги има ,а не щото искам или не искам...!!! не може да се хванеш на хорото и по средата да се пуснеш и да кажеш-уморих се...!!! няма кой след тва да те покани на "танц"!!!! налага се ,въпреки че е адски натоварващо!!! не се оплаквам-просто споделям с приятели...!!! понякога битките избират теб,а не ти тях!!!
след 4 чаши вино и две по 200 с уиски вече на мога да дискутирам..........................................................!

след 4 чаши вино и две по 200 с уиски вече на мога да дискутирам..........................................................!

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
и как става-на работа,на гумаджийно,своите гуми,ремонт вкъщи,зареждане на личен магазин..а работата ти,май е отговорна-нещо спедиция,много камиони....и така падаш физически,психически и стават бели..а заслужава ли си накрая
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- SKISA
-
-
pavlin_e30 написа:и как става-на работа,на гумаджийно,своите гуми,ремонт вкъщи,зареждане на личен магазин..а работата ти,май е отговорна-нещо спедиция,много камиони....и така падаш физически,психически и стават бели..а заслужава ли си накрая
ми.....!май да!!!

ремонта не е в къщи ,а ве един апартамент ,дето давам под наем!
гумаджийното е в гаража ми и си ги сменям сам...!
работата е дотолкова отговорна,че трябва да се свърши-вече е рутина.
магазина е още нерзаработен-20 дни...!

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Ехеее, а аз се оплаклавм от моето ежедневие
Честно да ти кажа, аз ако имах такъв ден вече да съм психясала на мах.
, но работата си е работа, няма спиране 

Честно да ти кажа, аз ако имах такъв ден вече да съм психясала на мах.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: един чуден работен ден...
SKISA написа:Днес!!! 26.02.08!!!!
хубаво разказано! Напоследък все такива ми се случват и алекс е прав за чуждите битки, май... напоследък оправям и компютрите в офиса, щото компютърджията все е много зает и идва с подпухнали очи... ма представи си каква скука щеше да е да цъкаш с дистанционното и да искаш пари на татко за бира

Never mistake motion for action...
- SKISA
-
-
аз настина почти бях превъртял снощи...!
изкъпах се,джаснах две уискита и умрях / междувременно още 5 човека ми се обадиха/
ако не е всеки ден-може да се издържи на това темпо,но като стане много често си е зор и съм изключвал тотално физически и психически....!
сега уж внимавам да не ми избие баланса...!
Лъве, какъв татко,кви бири...!?!?
Аз от баща ми бира не съм получавал от 86та,а скоро моят син ше иска от мене...!
Дърт съм , брат!! 
изкъпах се,джаснах две уискита и умрях / междувременно още 5 човека ми се обадиха/

ако не е всеки ден-може да се издържи на това темпо,но като стане много често си е зор и съм изключвал тотално физически и психически....!
сега уж внимавам да не ми избие баланса...!
Лъве, какъв татко,кви бири...!?!?

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
alx написа:това е батка защото бориш битки дето не са твой.
избирай си ги- и деня ти ще е далеч по симбиозен..
това тъченето на 20 стана е комунистическа измислица
Алекс е прав

Вие поне сте по-големи от мен и трябва да се сещате за Найда Манчева

Много голяма лудница стана живота, май така няма да изкараме дълго

Даже лелята ни беше канила на един ресторант на езерото и се шегува,смее се

Георги Пенчев
- SKISA
-
-
Жоре,живота е такъв,че изостанеш ли си аут...! и ти го знаеш и го правиш! ако можеше да го спазиш и ти щеше да си седиш дома или да юркаш комбито събота и неделя,а ти млатиш по банско да ги качваш почиващите по асансьорите....! живота има определен брой удари на сърцето! живееш по-бързо и по-динамично - съответно във времето ударите свършват по-бързо! не си даваш много зор-ето ,че и ударите се провлачват във времето и живееш по-дълго...! само че и в двата случая си си изживял ударите...!!! хубаво е човек да може да почине,но явно така сме създадени ,че винаги да дърпаме напред. и не при всички е от лакомия или от ненасищане...!! амбицията за постигане на повече води света и еволюцията...!!! ако кажеш-стига ми си направо за копане....!!! няма стигане...!!! и за това ,може би почнаха хора да умират от инсулти и инфаркти на по 20 и кусур 30 години,а преди 15г тва беше немислимо. някой да получи инсулт - изобщо не се е мислило на колко е-явно е на много-поне над 60....! сега ,обаче ритъмът на живот стана друг и почнахме да капем рано...!! кофти работа ,ма....!!! живот! ше треа да го изживеем....!!! 

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Точно така е, както казвате
Няма нищо фатално и се надявам от работа да не се умира- трябва да се бачка яко, дори и да си осигурен финансово, защото в противен случай нищо хубаво не се случва- това застоят е ужасно нещо, а и е много тъпо да няма кво да правиш цял ден...
ама хора всякакви... хубаво е да имаш примери, които да ти показват, че всекидневната работа, дори и събота и неделя, не е нещо невъзможно...а и да намираш смисъл да го правиш

ама хора всякакви... хубаво е да имаш примери, които да ти показват, че всекидневната работа, дори и събота и неделя, не е нещо невъзможно...а и да намираш смисъл да го правиш

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
ок
Колко позната и истинска история, само дето при мен не са намесени камиони,а ВСИЧКИ търговски банки в София - 29 на брой,които обиколих за около 5 часа (с ладата,защото на БМВ-то помпата на съединителя е за смяна,а нямам време да я закарам), 116 обаждания по телефона,псувни от около 10-тина длъжници и 22-ма юрисконсулти на банки и Фонд републиканска пътна инфраструктура,явяване на изпит по право на интелектуална собственост - взех го с 4, отиване до МОЛ-а за 5 минути и купуване на подарък за жена ми за Св. Валентин (действието се развива тогава) - излизам - СКОБА
псуване със скобарите на стамболийски - съпругата ми звъни и дава зор да не закъснееме за резервацията ни за вечеря в Симеоново, и понеже всичко дотук ми беше СУПЕР късам долен десен шарнир на коня точно пред Народното събрание,викам баща ми с крикове и тръби да се мъчиме да го смениме,но закъснявам и го оставям да се оправя сам,отва м в симеоново на вечерята с жената - скарваме се за некви глупости - после се сдобряваме - як секс в стаята и на другия де пак почти същата история,а съм на 24 години. Но аз съм си избрал живота и не се оплаквам от нищо,както предполагам и колегата SKISA 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Не се вайкайте... Живота си е ваш, вие решавате как точно да го изживеете... Скучно ще е да бездействаме по цял ден... точно това ни прави малко по-силни... от тук и поговорката "Това, което не ме убива, ме прави по-силен". Справяйте се с проблемите...
Когато при мен стане напечено, просто се пускам по инерция и правя каквото ми дойде, без да го мисля много... т.е. не действам толкова съсредоточено, като едновременно с това се старая да не допускам грешки, но натоварването е по-малко. После съвсем започвам да давам заето, спирам да помня каквото и да е, спирам да мисля изобщо... Какъв е цяра, който ви излекува вас в такива моменти?
Интересно ми е просто... всеки си има нещо... споделете
Skisa, я си представи да си модератор в някой автофорум... и в края на този работен ден да ти се наложи да прегледаш всичко в поверените ти подфоруми...
Ще изтрещиш ли тотално, ще нахраниш ли всеки, ще заключиш ли повечето теми, ще започнеш ли да псуваш???
При мен се е случвало чат-пат... Денят ми не минава по същия начин като твоя, но обажданията, разправиите, ходенето по мъките може би е на същото ниво... И прибирайки се сядам уж да релаксна малко пред компа и тук във форума, след което... се получава точно обратното...
Когато при мен стане напечено, просто се пускам по инерция и правя каквото ми дойде, без да го мисля много... т.е. не действам толкова съсредоточено, като едновременно с това се старая да не допускам грешки, но натоварването е по-малко. После съвсем започвам да давам заето, спирам да помня каквото и да е, спирам да мисля изобщо... Какъв е цяра, който ви излекува вас в такива моменти?

Skisa, я си представи да си модератор в някой автофорум... и в края на този работен ден да ти се наложи да прегледаш всичко в поверените ти подфоруми...

При мен се е случвало чат-пат... Денят ми не минава по същия начин като твоя, но обажданията, разправиите, ходенето по мъките може би е на същото ниво... И прибирайки се сядам уж да релаксна малко пред компа и тук във форума, след което... се получава точно обратното...

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2