Пръскалките на предния прозорец....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Махнах ги тия клапанчета,сега чуквам за кратко няколко пъти да качи вода,и после като задържа лоста чистачките вече не трият на сухо 

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
а
така първо сваляш кората от предният капак, след това тези белите клапанчета се вадят от пръскалките, праскалките се махат от капака с размърдване на горе и надилу ще усетиш сам, след това клапаните са захванати с едни скоби за маркучетата с отерка внимателно на страни трябва да освободиш скобата, подменяш с ново клапанче и затваряш скобата с цигански клещи, преполагам имаш такива и след това сглобяваш останалите части. хайде успех ако има нещо питай
Няма начин да няма начин
- KickingKing
- ентусиаст
-
Купи си и от скобите - някви стотинки са, а са мега гнусни за махане и слагане след това.
Аз смених само филтрите, но ако се спреш на тоя вариант отиди на някой компресор и издухай дюзите на него, че иначе има проблеми ми се запушват.
Аз смених само филтрите, но ако се спреш на тоя вариант отиди на някой компресор и издухай дюзите на него, че иначе има проблеми ми се запушват.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
a
KickingKing написа:Купи си и от скобите - някви стотинки са, а са мега гнусни за махане и слагане след това.
да ама за тези скоби трябва да имаш специални клещи.
Няма начин да няма начин
- KickingKing
- ентусиаст
-
Re: a
pinko_23 написа:KickingKing написа:Купи си и от скобите - някви стотинки са, а са мега гнусни за махане и слагане след това.
Не мисля, че няма да може да ги сложи както вече изпозлваните. А и да е така ша е по-беден с 1 лев. На дали ще му се отрази толкова на бюджета

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
Re: a
KickingKing написа:pinko_23 написа:KickingKing написа:Купи си и от скобите - някви стотинки са, а са мега гнусни за махане и слагане след това.
Не мисля, че няма да може да ги сложи както вече изпозлваните. А и да е така ша е по-беден с 1 лев. На дали ще му се отрази толкова на бюджета
принципно си прав нищо не струват но аз неможах да си ги намеря и затова след викане на неволята достигнах до решението, ако си ги намериш си ги взимай.
Няма начин да няма начин
- KickingKing
- ентусиаст
-
Това имах впредвид.
А относно телта... Мойте в момента са скоби + свински прасета... Че скобите от 2-3 отваряния и затваряния се деформираха и не притискат хубаво, та с по 1 свиня за всеки случай
А относно телта... Мойте в момента са скоби + свински прасета... Че скобите от 2-3 отваряния и затваряния се деформираха и не притискат хубаво, та с по 1 свиня за всеки случай

- Bullet_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA E39 M-pack
- Мечтае да кара: E30 S50 на широко
Тези белите (филтърчета ) задържат и отварят при определено налягане, когато се развалят протичат и обикновенно мокрят кората отдолу и по това се познава пръскалките пръскат но слабо и предния капак се мокри от течнос, разхода на течност скача драстично. След смяната на белите клапанчета ще забележите значителна разлика и ще доливате по малко течност 

Който се стиска после яко писка
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
като го махнете филтърчето и после почва да пишка , все едно е с хиперплазия на простатата- нема фаида - или нови от дару или ги накисваш в ОЦЕТ за една нощ - като при дюзите за ютиите- да се разкара гадостта и после продухваш.....с уста .......може и друг да духне ......
...поне моиТО така го оправих - то е само едно филтърче и е от страната на шофера..........ма като гледам каква е цената - по добре и аз да отида до дару ................. само , че кога ще намеря времееееее пуууууууууу .....................................

- KickingKing
- ентусиаст
-
Аз мойте от вари ги взех,ч е е некак си по в центара

40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3