plovdivskie bavarci

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от ton4o » 09 Юни 2004, 22:16

Здравейте,аз съм съвсем нов тук (между другото поздравления за форума - намирам много полезно инфо в него).Наскоро завърших реставрацията на едно Е12 и бих искал да се свържа с хора за които БМВ е начин на живот :twisted: Ще се опитам да дойда на сбирката в неделя( ако добре съм разбрал) от 16.00 ч на полигона на Гребната.

Организазазатор
Аватар

Мнение от sparco » 09 Юни 2004, 22:33

ton4o,
за нас ще бъде голямо удоволствие.Виждам,че си от Асеновград,а от там имаме много сериозни фенове.Може да се организирате и да идвате всяка неделя Асеновградчани.В неделя ще чакам с нетърпение да видя Е-12ската,един от моделите на които БМВ дължи славата си.Ще имаш възможност да обмениш информация от първа ръка с Георги които,вече е възстановил една Е12ска.
Member of HATER CLUB... soon coming
От всичко най-мразим прани дънки и BigBrother!

Изображение
Изображение

Организазазатор
Аватар

Мнение от sparco » 09 Юни 2004, 22:36

ton4o написа:( ако добре съм разбрал) от 16.00 ч на полигона на Гребната.

Точно така. :D

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 09 Юни 2004, 22:50

Хораааа, доживяхмееееееееее. Най-накрая пак съм на колела. Е, има една камара забележки, но важното е, че милата ми колица е отново при мен и в неделя пак ще има якоооо фън 8) .

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 09 Юни 2004, 23:01

Честито Митак и не забравяй, че караваните се дърпат, а не се бутат :lol:
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

Потребител
Аватар

Мнение от ton4o » 09 Юни 2004, 23:22

sparco,благодариа ти за барзиа отговор,но не познавам много феновете на истинската марка тука,така че сигорно ще дойда сам

Организазазатор
Аватар

Мнение от sparco » 10 Юни 2004, 0:30

ton4o,
в неделя ще се запознаем и ще ти кажа кои са най-изявените,които познавам в твоя град.

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 10 Юни 2004, 1:00

сорри майни ама имах предвид шоу в смисъл не само да си трошим съединители и тъй подобни дребни консумативи :lol: ама в смисъл да се съберем повече хора,да се запознаем бах мааму все ентусиасти сме!Знам че времето не е било и от най хубавото ама ...:)

ти па кво шоу ша правиш с тая морга дето има споилерчета и мрежички само да и дигат конете

а бре палячо,толкова си ми смешен че въобще ще ти спестя приказките и ще ти ги кажа наживо :lol: тая морга може да се върти като луда,питай Кингпин че не можеше да повярва как колата прай осмици с лекота пък спойлерчета и мрежички....хех! ти па колко литра масло изгоря бре Пинокио?? големия ти нос не ти ли пречеше като въртеше волана?интересно ми е:) :D

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 10 Юни 2004, 10:10

Dimitar написа:Хораааа, доживяхмееееееееее. Най-накрая пак съм на колела. Е, има една камара забележки, но важното е, че милата ми колица е отново при мен и в неделя пак ще има якоооо фън 8) .

Ха честито :D
и да посещаваш бокса вече само за смяна на консумативи :wink:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 10 Юни 2004, 10:49

сорри майни ама имах предвид шоу в смисъл не само да си трошим съединители и тъй подобни дребни консумативи ама в смисъл да се съберем повече хора,да се запознаем бах мааму все ентусиасти сме!Знам че времето не е било и от най хубавото ама ...

Цитат:
ти па кво шоу ша правиш с тая морга дето има споилерчета и мрежички само да и дигат конете

а бре палячо,толкова си ми смешен че въобще ще ти спестя приказките и ще ти ги кажа наживо тая морга може да се върти като луда,питай Кингпин че не можеше да повярва как колата прай осмици с лекота пък спойлерчета и мрежички....хех! ти па колко литра масло изгоря бре Пинокио?? големия ти нос не ти ли пречеше като въртеше волана?интересно ми е

:lol: :lol: :lol: приателю когато съм карал е34 ти едва ли си имал такова ..... така че не ми обясняваи как се върти щото ще я въртиш като мене без шпер някои друг път.Относно разхода на масло съм доволен защото колата ми не е първа младост а и м20 си лапа масълце по принцип и около 300-400 грама на 1000 км е нормално (карам с полусинтетика все пак). А е34 -ката ТИ е толкова орезилена с тия бързи и яростни тунинги че не можах да се сдържа да не те похваля :lol: :lol: :lol: и за пръв път чувам че носът ми е голям не бях забелязал ама нз и не знам тебе п кво те грее да не би д си надъхан да ме ебеш та ме оглеждаш така ....... секси ли съм я кажи може да те огрее напраи ми един комплимент де :lol: :lol: :lol:

Аре мите честито за колата и внимаваи с влизането в полигона тая седмица да не я закараш обратно сервиза ....... уффф тая уста мръсна
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 10 Юни 2004, 10:50

сорри майни ама имах предвид шоу в смисъл не само да си трошим съединители и тъй подобни дребни консумативи ама в смисъл да се съберем повече хора,да се запознаем бах мааму все ентусиасти сме!Знам че времето не е било и от най хубавото ама ...

Цитат:

а бре палячо,толкова си ми смешен че въобще ще ти спестя приказките и ще ти ги кажа наживо тая морга може да се върти като луда,питай Кингпин че не можеше да повярва как колата прай осмици с лекота пък спойлерчета и мрежички....хех! ти па колко литра масло изгоря бре Пинокио?? големия ти нос не ти ли пречеше като въртеше волана?интересно ми е

:lol: :lol: :lol: приателю когато съм карал е34 ти едва ли си имал такова ..... така че не ми обясняваи как се върти щото ще я въртиш като мене без шпер някои друг път.Относно разхода на масло съм доволен защото колата ми не е първа младост а и м20 си лапа масълце по принцип и около 300-400 грама на 1000 км е нормално (карам с полусинтетика все пак). А е34 -ката ТИ е толкова орезилена с тия бързи и яростни тунинги че не можах да се сдържа да не те похваля :lol: :lol: :lol: и за пръв път чувам че носът ми е голям не бях забелязал ама нз и не знам тебе п кво те грее да не би д си надъхан да ме ебеш та ме оглеждаш така ....... секси ли съм я кажи може да те огрее напраи ми един комплимент де :lol: :lol: :lol:

Аре мите честито за колата и внимаваи с влизането в полигона тая седмица да не я закараш обратно сервиза ....... уффф тая уста мръсна
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ton4o » 10 Юни 2004, 12:36

sparco написа:ton4o,
в неделя ще се запознаем и ще ти кажа кои са най-изявените,които познавам в твоя град.

Всащност познавам 1 човек с синьо Е36,който знам че е от клуба,но не сам го виждал от бая време

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus IS 200

Мнение от Xarax » 10 Юни 2004, 18:38

Dimitar написа:....

А честито . Ама сега трябва да видим , как пили гуми след ремонта :wink:
Изображение
Respect is everything !

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 10 Юни 2004, 19:10

а бре палячо :lol: пак ме развесели бре евала ! сополанко ти като си карал е34 голям праз....все пак съм карал повечко и по-интересни колички от тебе тъй че не ми се отваряй много много...от ауди 80 взел си бмв и като си завъртял 2-3 пъти си станал голям гъзар нали?шперове мерове няма моята количка,за съжаление, и от това се разбира колко знаеш...както и да е смешник...за твоя информация карам с Кастрол Рейсинг 0-40 на 9500 км съм и те предизвиквам да видиш къде стои маслото по щеката...къде ли?още на максимума...питай и венто по въпроса...и нещо друго колата съм я купил така с тия "мрежички" и спойлерчета" не са много скъпи и ти можеш да ги купиш да си направиш от твоята морга нещо по-прилично ама кво приказвам на един тъпан дето от беднотия и завист като види нещо по-хубаво го плюва...съжалявам за тебе пич и найстина ако устата ти знае много пред монитора както в реалния живот тогата найстина ще се радвам да та ебна малко че взе да ставаш мастия :lol:
ай село ще се видим следващия път...дочукане:))

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 10 Юни 2004, 20:29

Ton4o,добре си дошъл при нас.Винаги сме се радвали на истински ценители на добрите автомобили..

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия