plovdivskie bavarci
Модератори: mitaka7, Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Здравейте,аз съм съвсем нов тук (между другото поздравления за форума - намирам много полезно инфо в него).Наскоро завърших реставрацията на едно Е12 и бих искал да се свържа с хора за които БМВ е начин на живот
Ще се опитам да дойда на сбирката в неделя( ако добре съм разбрал) от 16.00 ч на полигона на Гребната.

ton4o,
за нас ще бъде голямо удоволствие.Виждам,че си от Асеновград,а от там имаме много сериозни фенове.Може да се организирате и да идвате всяка неделя Асеновградчани.В неделя ще чакам с нетърпение да видя Е-12ската,един от моделите на които БМВ дължи славата си.Ще имаш възможност да обмениш информация от първа ръка с Георги които,вече е възстановил една Е12ска.
за нас ще бъде голямо удоволствие.Виждам,че си от Асеновград,а от там имаме много сериозни фенове.Може да се организирате и да идвате всяка неделя Асеновградчани.В неделя ще чакам с нетърпение да видя Е-12ската,един от моделите на които БМВ дължи славата си.Ще имаш възможност да обмениш информация от първа ръка с Георги които,вече е възстановил една Е12ска.
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Хораааа, доживяхмееееееееее. Най-накрая пак съм на колела. Е, има една камара забележки, но важното е, че милата ми колица е отново при мен и в неделя пак ще има якоооо фън
.

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Честито Митак и не забравяй, че караваните се дърпат, а не се бутат 

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
сорри майни ама имах предвид шоу в смисъл не само да си трошим съединители и тъй подобни дребни консумативи
ама в смисъл да се съберем повече хора,да се запознаем бах мааму все ентусиасти сме!Знам че времето не е било и от най хубавото ама ...
а бре палячо,толкова си ми смешен че въобще ще ти спестя приказките и ще ти ги кажа наживо
тая морга може да се върти като луда,питай Кингпин че не можеше да повярва как колата прай осмици с лекота пък спойлерчета и мрежички....хех! ти па колко литра масло изгоря бре Пинокио?? големия ти нос не ти ли пречеше като въртеше волана?интересно ми е:) 

ти па кво шоу ша правиш с тая морга дето има споилерчета и мрежички само да и дигат конете
а бре палячо,толкова си ми смешен че въобще ще ти спестя приказките и ще ти ги кажа наживо

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Dimitar написа:Хораааа, доживяхмееееееееее. Най-накрая пак съм на колела. Е, има една камара забележки, но важното е, че милата ми колица е отново при мен и в неделя пак ще има якоооо фън.
Ха честито

и да посещаваш бокса вече само за смяна на консумативи

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
сорри майни ама имах предвид шоу в смисъл не само да си трошим съединители и тъй подобни дребни консумативи ама в смисъл да се съберем повече хора,да се запознаем бах мааму все ентусиасти сме!Знам че времето не е било и от най хубавото ама ...
Цитат:
ти па кво шоу ша правиш с тая морга дето има споилерчета и мрежички само да и дигат конете
а бре палячо,толкова си ми смешен че въобще ще ти спестя приказките и ще ти ги кажа наживо тая морга може да се върти като луда,питай Кингпин че не можеше да повярва как колата прай осмици с лекота пък спойлерчета и мрежички....хех! ти па колко литра масло изгоря бре Пинокио?? големия ти нос не ти ли пречеше като въртеше волана?интересно ми е

Аре мите честито за колата и внимаваи с влизането в полигона тая седмица да не я закараш обратно сервиза ....... уффф тая уста мръсна
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!

сорри майни ама имах предвид шоу в смисъл не само да си трошим съединители и тъй подобни дребни консумативи ама в смисъл да се съберем повече хора,да се запознаем бах мааму все ентусиасти сме!Знам че времето не е било и от най хубавото ама ...
Цитат:
а бре палячо,толкова си ми смешен че въобще ще ти спестя приказките и ще ти ги кажа наживо тая морга може да се върти като луда,питай Кингпин че не можеше да повярва как колата прай осмици с лекота пък спойлерчета и мрежички....хех! ти па колко литра масло изгоря бре Пинокио?? големия ти нос не ти ли пречеше като въртеше волана?интересно ми е

Аре мите честито за колата и внимаваи с влизането в полигона тая седмица да не я закараш обратно сервиза ....... уффф тая уста мръсна
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!

- Xarax
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS 200
Dimitar написа:....
А честито . Ама сега трябва да видим , как пили гуми след ремонта

Respect is everything !
а бре палячо
пак ме развесели бре евала ! сополанко ти като си карал е34 голям праз....все пак съм карал повечко и по-интересни колички от тебе тъй че не ми се отваряй много много...от ауди 80 взел си бмв и като си завъртял 2-3 пъти си станал голям гъзар нали?шперове мерове няма моята количка,за съжаление, и от това се разбира колко знаеш...както и да е смешник...за твоя информация карам с Кастрол Рейсинг 0-40 на 9500 км съм и те предизвиквам да видиш къде стои маслото по щеката...къде ли?още на максимума...питай и венто по въпроса...и нещо друго колата съм я купил така с тия "мрежички" и спойлерчета" не са много скъпи и ти можеш да ги купиш да си направиш от твоята морга нещо по-прилично ама кво приказвам на един тъпан дето от беднотия и завист като види нещо по-хубаво го плюва...съжалявам за тебе пич и найстина ако устата ти знае много пред монитора както в реалния живот тогата найстина ще се радвам да та ебна малко че взе да ставаш мастия
ай село ще се видим следващия път...дочукане:))

ай село ще се видим следващия път...дочукане:))
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4