Кока-Кола?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
fortune написа:Я кажете верно с бирата какво може да се прави, че нея я употребяваме повече майНещо приложение в домакинството???
Дървото се чисти много хубаво с бира .
п.с. според мен обаче не си струва да я хабиш така.По-добре... едно пакетче биренки,фъстъци или пържена царевица и ...

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
fortune написа:Я кажете верно с бирата какво може да се прави, че нея я употребяваме повече май Нещо приложение в домакинството???
Идеална е за готвене....свински или пилешки пържоли накиснати предвариително в бира стават след това страхотни на скарата, месото става крехко.....и пие много бира

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
аз съм чувал че когато бебетата повръщат или малки деца са с храносмилателни проблеми им се дава по една чаена лажичка кола през малки интервали от време. до скоро и аз пиех ного кола но намалих ''дозата''. :mha:

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
bum_bum написа:A незнам защо си мислите, че натуралните сокове (особено по- ефтините) са по- безвредни от колата?
В Флорина-България поддържаме асансьорите... и имах и един познат който работеше там... Едо на ръка сока не е натурален ми идва концентрат...и тука се разтваря само с вода...а тоя концентрат е толкова изкуствен че направо може да посърнеш ако капне на теб... и другото което е

Ако си мислите, че в България има нещо истинско се лъжете жестоко...по добре да не знаете подробности за да ви е вкусно като хапвате...хляб, сладкиши, кисели млека, сокове и секви такива

Вярно ако си купиш сок "Pfanner" от 5 кинта може би да не е така макар че се съмнявам да внасят такива промишлени количества от белите страни... все пак сме България

За това пийте кола, натурални сокове, хапвайте си и не се притеснявайте ние тука сме като хлебарките - приспособили сме се и да се опитват не могат да ни затрият

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Това ми беше мисълта отчасти. Плюнките и пикоча в сока ги мани, мисля, че ги има във всичко, което се произвежда на родна територия, а и не само (някой да е гледал риалити тв наскоро
) )
Консервантите, оцветителите и изкуствените аромати в соковете са адски вредни, а и не само там ги слагат. Има ги в почти всички консервирани и преработени храни.

Консервантите, оцветителите и изкуствените аромати в соковете са адски вредни, а и не само там ги слагат. Има ги в почти всички консервирани и преработени храни.
- MadShofer
- кандидат ентусиаст
-
и сега ако мен не ме хванат храносмилателни проблеми ....

*** Пали десен мигач и бегай у лево да те ударат !!! ***

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Край и аз повече няма да пия кола !
Само не разбрах за другите напитки от семейството на кока-кола дали вредят и имат ли други приложения освен за пиене ...
Щото Фанта лимон ми е любима дали ще се наложи и нея да я заменя с бира ...

Щото Фанта лимон ми е любима дали ще се наложи и нея да я заменя с бира ...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
пък аз съм виждал как някаква жена си пие боза и познайте ко имало в шишенцето.....опашка на плъх
направо не повярвах като я видях.
а наистина колата действа успокояващо...аз вчера преди изпита ликвидирах 2 литра и ми беше много по-спокойно...а и аз пия пфанер ама нещо киселини ми стават и през повечето време съм на лимонада...а най-често пия едно здраво разджангъркано мляко.по-натурално няма от тва
и с 2,3 кроасана става супер 

а наистина колата действа успокояващо...аз вчера преди изпита ликвидирах 2 литра и ми беше много по-спокойно...а и аз пия пфанер ама нещо киселини ми стават и през повечето време съм на лимонада...а най-често пия едно здраво разджангъркано мляко.по-натурално няма от тва

8.32
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Всичко което пише тука за колата е вярно с изключение на 1:
Че е вредна (в нормални количества разбира се)
Така че, на който му се иска, да си пие количка на воля
няма да му се разяде стомаха. Киселинността в него е значително по-висока от тази на колата (или поне не по ниска)
Аз лично продължавам да си карам на бира не от страх а поради предпочитания
P.S. Е някой път стават и издънки
P.P.S. Другите продукти на Кока-Кола не са толкоз "кисели" колкото е самата кола.
Че е вредна (в нормални количества разбира се)
Така че, на който му се иска, да си пие количка на воля

Аз лично продължавам да си карам на бира не от страх а поради предпочитания

P.S. Е някой път стават и издънки

P.P.S. Другите продукти на Кока-Кола не са толкоз "кисели" колкото е самата кола.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Гледайки какво съм написал и колко е часа,ще взема да си легна,защото май безсънието ми вреди

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3