Кока-Кола?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 08 Юни 2004, 8:12

fortune написа:Я кажете верно с бирата какво може да се прави, че нея я употребяваме повече май :) Нещо приложение в домакинството??? :)

Дървото се чисти много хубаво с бира .

п.с. според мен обаче не си струва да я хабиш така.По-добре... едно пакетче биренки,фъстъци или пържена царевица и ... :drink:

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 08 Юни 2004, 8:46

fortune написа:Я кажете верно с бирата какво може да се прави, че нея я употребяваме повече май Нещо приложение в домакинството???

Идеална е за готвене....свински или пилешки пържоли накиснати предвариително в бира стават след това страхотни на скарата, месото става крехко.....и пие много бира :D :D :D
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Юни 2004, 9:58

A незнам защо си мислите, че натуралните сокове (особено по- ефтините) са по- безвредни от колата?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от wazzz » 08 Юни 2004, 11:02

А дали и останлите напитки на Coca-cola са толкова вредни...Аз се наливам по цял ден със Sprite... :)

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 08 Юни 2004, 11:03

аз съм чувал че когато бебетата повръщат или малки деца са с храносмилателни проблеми им се дава по една чаена лажичка кола през малки интервали от време. до скоро и аз пиех ного кола но намалих ''дозата''. :mha:
Изображение

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 08 Юни 2004, 11:39

А дано ти е помогнала, че от твойте храносмилателни проблеми и форума хвана газове :roll: :mha:
Изображение Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 08 Юни 2004, 11:54

аз давам инфо па ми се смееш мама му стара. :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiqdancho » 08 Юни 2004, 12:00

абе вие ме отчаяхте аз сигурно вече нямам черва :bcry: :bcry: :bcry:

p.s.почвам да пия само бира :bchug:
наздраве
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 08 Юни 2004, 12:54

bum_bum написа:A незнам защо си мислите, че натуралните сокове (особено по- ефтините) са по- безвредни от колата?

В Флорина-България поддържаме асансьорите... и имах и един познат който работеше там... Едо на ръка сока не е натурален ми идва концентрат...и тука се разтваря само с вода...а тоя концентрат е толкова изкуствен че направо може да посърнеш ако капне на теб... и другото което е :arrow: моя приятел лично ми е казвал че плюят вътре в соковете и се храчат яко с разни мазни тлъсти синузитки... да не говориме че някой и пикаят вътре :roll:
Ако си мислите, че в България има нещо истинско се лъжете жестоко...по добре да не знаете подробности за да ви е вкусно като хапвате...хляб, сладкиши, кисели млека, сокове и секви такива :idea:
Вярно ако си купиш сок "Pfanner" от 5 кинта може би да не е така макар че се съмнявам да внасят такива промишлени количества от белите страни... все пак сме България :arrow: това което консумираме се внася далеч от там от където си мислим че е :wink:
За това пийте кола, натурални сокове, хапвайте си и не се притеснявайте ние тука сме като хлебарките - приспособили сме се и да се опитват не могат да ни затрият :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Юни 2004, 13:01

Това ми беше мисълта отчасти. Плюнките и пикоча в сока ги мани, мисля, че ги има във всичко, което се произвежда на родна територия, а и не само (някой да е гледал риалити тв наскоро :)) )
Консервантите, оцветителите и изкуствените аромати в соковете са адски вредни, а и не само там ги слагат. Има ги в почти всички консервирани и преработени храни.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MadShofer » 08 Юни 2004, 19:49

и сега ако мен не ме хванат храносмилателни проблеми .... :bcry: :puke:
*** Пали десен мигач и бегай у лево да те ударат !!! ***
Изображение

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 08 Юни 2004, 20:57

Край и аз повече няма да пия кола !
:roll: Само не разбрах за другите напитки от семейството на кока-кола дали вредят и имат ли други приложения освен за пиене ...
Щото Фанта лимон ми е любима дали ще се наложи и нея да я заменя с бира ...

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 08 Юни 2004, 21:47

пък аз съм виждал как някаква жена си пие боза и познайте ко имало в шишенцето.....опашка на плъх :lol: :shock: направо не повярвах като я видях.
а наистина колата действа успокояващо...аз вчера преди изпита ликвидирах 2 литра и ми беше много по-спокойно...а и аз пия пфанер ама нещо киселини ми стават и през повечето време съм на лимонада...а най-често пия едно здраво разджангъркано мляко.по-натурално няма от тва :wink: и с 2,3 кроасана става супер :D
Изображение
8.32

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 09 Юни 2004, 0:16

Всичко което пише тука за колата е вярно с изключение на 1:
Че е вредна (в нормални количества разбира се)
Така че, на който му се иска, да си пие количка на воля :drink: няма да му се разяде стомаха. Киселинността в него е значително по-висока от тази на колата (или поне не по ниска) :roll:
Аз лично продължавам да си карам на бира не от страх а поради предпочитания :bchug:
P.S. Е някой път стават и издънки :drinking: :have one:
P.P.S. Другите продукти на Кока-Кола не са толкоз "кисели" колкото е самата кола.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Организазазатор
Аватар

Мнение от sparco » 09 Юни 2004, 0:34

:bowdown: :bowdown: :bowdown: АЙРЯН(не се чудете ,че не съм написал думата с "Я" тва е по новия правопис,преди беше с "А" :wink: )За другия събор,ще ви кажа коя световно известна фирма СЪС СИГУРНОСТ НЯМА НИКОГА ДА Е СПОНСОР :D .Кока-Кола е американска капиталистическа фирма ,която искаа да ни изтрови всички.Така е и с американското кино ,но това е една друга тема.И както са казвали преди(надпис на стената на цех за баници)ВСЯКА ПРОИЗВЕДЕНА БАНИЦА НОЖ В ГЪРБА НА КАПИТАЛИЗМА.Не позволявайте западното влияние да ви вреди.Пийте родните български останки от социалистическият строй-напитките от серията ЕТЪР.ПО ЕДИН ЕТЪР НА ДЕН,ДОКТОРА БЯГА ОТ МЕН.
Гледайки какво съм написал и колко е часа,ще взема да си легна,защото май безсънието ми вреди :D .
Member of HATER CLUB... soon coming
От всичко най-мразим прани дънки и BigBrother!

Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата