Мнения за СД "САНГ"

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар
Кара: БМВ 318и M43TU B19
Мечтае да кара: БМВ 750

Мнения за СД "САНГ"

Мнение от itan75 » 03 Фев 2008, 10:37

Колеги мой приятел си е харесал въпросния СД Плеар,който има малък дисплей и даже чете Divx формат.Във Технополис неговата цена е 300лв и даже си има и USB.Ta въпроса ми е свързан с това дали дава някакви дефекти с оптиката примерно,някакви механични проблеми,звука който вади сравним ли е със повечето СД-та,абе с две думи заслужава ли си изобщо тази покупка Rolling Eyes .И последно,но не по значение с комбинация с какви тонколони(170мм) за вратите и 100мм за таблото би свирил най-добре? Преди малко ми се обади и за колоните ми каза,че имал предпочитания към "Херц" въпреки по-височката им цена сравнена примерно с Блаупункт,Тъндър,Сони и др. Та моля ви изразете своите доводи за/против тази сериозна за него инвестиция в комбинация с колоните.
Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Re: Мнения за СД "САНГ"

Мнение от ggb » 11 Фев 2008, 12:03

За плеара Санг пълен кенеф изобщо и Санг и другите китайски боклуци за нищо не стават знам го от опит в Технополис работил съм близо 2 години успех на твоя приятел с нещо читаво.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 11 Фев 2008, 23:16

Само лошо мога да говоря за тая марка ,а при положение че на тази цена има Pioneer и Alpin дори не бих се сетил да го погледна тоя санг.
I'm slowly drifting
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от petko331 » 15 Фев 2008, 16:34

Това не го пипай! Така те съветвам!

Потребител
Аватар
Кара: BMW i3s / BMW e46 320i
Мечтае да кара: BMW M4

Мнение от Blue2 » 22 Фев 2008, 22:42

A...така..:(

Аз имам същата глупост в колата...скоро я взех и с този САНГ дойде...
Няма такава глупост.... има малко дисплейче с отвратителна резолюция на което е практически невъзможно да гледаш нещо от разтоянието на седалката..като качество също е доста зле.. Но - да..чете ДВД-та..Divx филми чете..отзад има и изход за връзка на втори монитор..
Мислех да го продавам, но едва ли някой ще го купи...

Назад към Car аудио и видео