Мнения за СД "САНГ"
Модератор: Icco
5 мнения
• Страница 1 от 1
- itan75
- Потребител
-
- Кара: БМВ 318и M43TU B19
- Мечтае да кара: БМВ 750
Мнения за СД "САНГ"
Колеги мой приятел си е харесал въпросния СД Плеар,който има малък дисплей и даже чете Divx формат.Във Технополис неговата цена е 300лв и даже си има и USB.Ta въпроса ми е свързан с това дали дава някакви дефекти с оптиката примерно,някакви механични проблеми,звука който вади сравним ли е със повечето СД-та,абе с две думи заслужава ли си изобщо тази покупка Rolling Eyes .И последно,но не по значение с комбинация с какви тонколони(170мм) за вратите и 100мм за таблото би свирил най-добре? Преди малко ми се обади и за колоните ми каза,че имал предпочитания към "Херц" въпреки по-височката им цена сравнена примерно с Блаупункт,Тъндър,Сони и др. Та моля ви изразете своите доводи за/против тази сериозна за него инвестиция в комбинация с колоните.
Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Re: Мнения за СД "САНГ"
За плеара Санг пълен кенеф изобщо и Санг и другите китайски боклуци за нищо не стават знам го от опит в Технополис работил съм близо 2 години успех на твоя приятел с нещо читаво.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Само лошо мога да говоря за тая марка ,а при положение че на тази цена има Pioneer и Alpin дори не бих се сетил да го погледна тоя санг.
I'm slowly drifting

- Blue2
- Потребител
-
- Кара: BMW i3s / BMW e46 320i
- Мечтае да кара: BMW M4
A...така..
Аз имам същата глупост в колата...скоро я взех и с този САНГ дойде...
Няма такава глупост.... има малко дисплейче с отвратителна резолюция на което е практически невъзможно да гледаш нещо от разтоянието на седалката..като качество също е доста зле.. Но - да..чете ДВД-та..Divx филми чете..отзад има и изход за връзка на втори монитор..
Мислех да го продавам, но едва ли някой ще го купи...

Аз имам същата глупост в колата...скоро я взех и с този САНГ дойде...
Няма такава глупост.... има малко дисплейче с отвратителна резолюция на което е практически невъзможно да гледаш нещо от разтоянието на седалката..като качество също е доста зле.. Но - да..чете ДВД-та..Divx филми чете..отзад има и изход за връзка на втори монитор..
Мислех да го продавам, но едва ли някой ще го купи...
5 мнения
• Страница 1 от 1