Никола Дановски (sachs) - майстор или съсипник? + ФОТО

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 13 Фев 2008, 21:46

говори ми :confused:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 13 Фев 2008, 22:02

pavlin_e30 написа:този занаят май е доста неблагодарен-да бачкаш като луд,да пропускаш времето за манджа,за сън,за развлечения,за семейството,колата ти да стои развалена,щот клиентските са най-важни...един доволен,друг не е!
а,като отидеш в болницата,банката,общината,кръчмата-чакаш,получаваш,плащаш!ама колко пъти оставаш доволен.... :roll:

Май по-точно не е казано до сега. На момента се сещам поне за 10 човека от този форум, които страдат от това ;)

Потребител
Аватар

Мнение от ludacris » 14 Фев 2008, 13:29

Blackmag написа:... и видите ли затова претършувал цялата кола, разбишкал ми нещата, поразглобил туй-онуй ...

интересно, как ли би реагирал въпросния майстор ако отидеш и му потършуваш малко сервиза ...

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 14 Фев 2008, 17:44

pavlin_e30 написа:този занаят май е доста неблагодарен-да бачкаш като луд,да пропускаш времето за манджа,за сън,за развлечения,за семейството,колата ти да стои развалена,щот клиентските са най-важни...един доволен,друг не е!
а,като отидеш в болницата,банката,общината,кръчмата-чакаш,получаваш,плащаш!ама колко пъти оставаш доволен.... :roll:

И на вестникарите не им е приятно да стават сутрин в 05:00 ама стават.. за да можеш ти да си купиш 24 часа в 7 нали, така че .. това е една от многото работи свързани с хора.. а с хора се работи най-трудно! ако беше овчар нямаше да го имаш тоя проблем.. всеки сам си избира...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Потребител
Аватар

Мнение от shnitzer » 15 Фев 2008, 13:27

За това вече и аз като ходя по сервизи им казвам това онова,колко бензин имам,какво да пазят да не прецакат нищо,че са майстори и така си спестявам доста главоболия,щото друго си е да са предупредени!Когато знаят,че ти знаеш как си и докарал колата пипат по нежно!Иначе селските изпълнения,за по 20-30 литра бензин или липсващи вещи на липсват по нашите сервизи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 17 Фев 2008, 13:12

не исках да си отварям миризливата уста ама няма как...
значи какво общо има професията на автомонтьора,вестникаря,млекаря,овчаря,зъбаря и такива наред...
ако вестникарчето направи грешка,щот сме хора и такива се случват постоянно,кво става-ми най-много да продаде вестник на цената на друг и разликата от 30ст той да я поеме
овчарчето-ми освен да не напасе овцете правилно,като не ги заведе на хубава трева,друго не виждам кво
а тука кво правим-ми то една смяна на накладки си е отговорна работа,ама като ти виси и някой досадник на главата и ти разправя цялото си битие и ти дава идеи как да си вършиш работата и една дребна грешка довежда до сериозни последици!
ако трябва да се прави нещо по колата,преценявам как си вършат работата,оставям я и като е готова си я взимам,без да давам зор и да ръся простотии,щом съм отишъл за определена услуга,значи не мога сам да се оправя...
а като ти дойде някъв МАЙСТОР у вас,да реди плочки,вземе ти всичките пари,направи сума ти мизерии,прайш му маса даже и след време всичко е леш!ми дограма дето правят,ми мебели-повечето са пълни некадърници...
а в авторемонтите е съвсем друга работа,ама е доста слабо заплатена и за това няма респект към този бранш,ама ние още не сме дорасли за да караме-поддържаме ЗАПАДНИ автомобили,до вчера с мосвича,днес на аудито-95г и искаме всичко да ства лесно,бързо и евтино!
и въобще не искам да намесвам онези ми ти стари автомайстори от руската школа,дето на обяд наливат в пластмасова чашка,целите омазани,небръснати и миризливи!става въпрос за младите момчета,начетени,образовани,с желание за работа...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 17 Фев 2008, 13:49

и какъв е извода от всичките ви писания ? няма ли да я заключите тая тъпа тема най-накрая? който не е доволен от тоя да не ходи при него не виждам какво ще се промени като напишете още 1231 страници тъпни :!:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е30-та гумите да разпищява!!!
Мечтае да кара: и някоя да го бара

Мнение от E30325 » 17 Фев 2008, 15:21

BeXTMaN написа:и какъв е извода от всичките ви писания ? няма ли да я заключите тая тъпа тема най-накрая? който не е доволен от тоя да не ходи при него не виждам какво ще се промени като напишете още 1231 страници тъпни :!:

колега теб като не те интересува не се ври!!!ок :dummy:
0885/006808
ЕМО

младши ентусиаст
Аватар
Кара: остъклена тераса
Мечтае да кара: open wheeler

Мнение от dobo-is » 17 Фев 2008, 19:54

E30325 написа:
BeXTMaN написа:и какъв е извода от всичките ви писания ? няма ли да я заключите тая тъпа тема най-накрая? който не е доволен от тоя да не ходи при него не виждам какво ще се промени като напишете още 1231 страници тъпни :!:

колега теб като не те интересува не се ври!!!ок :dummy:

нищо не съм казал :!:
Последна промяна dobo-is на 17 Фев 2008, 23:45, променена общо 1 път
brillantrot team
Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NetWar » 17 Фев 2008, 21:04

Аз ще ходя там другата седмица и ще ви кажа дали съм доволен , ще рискувам да видя какво ще стане .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 17 Фев 2008, 21:06

ти го изкара това кат разходка до ада,ако оцелееш,ще разправяш
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 17 Фев 2008, 22:18

Съвсем разлокумихте нещата. Крайно време е да се сложи катанеца на тази тема :roll:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Предишна

Назад към Сервизно обслужване на БМВ