Никола Дановски (sachs) - майстор или съсипник? + ФОТО
Модератор: Технически модератори
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
pavlin_e30 написа:този занаят май е доста неблагодарен-да бачкаш като луд,да пропускаш времето за манджа,за сън,за развлечения,за семейството,колата ти да стои развалена,щот клиентските са най-важни...един доволен,друг не е!
а,като отидеш в болницата,банката,общината,кръчмата-чакаш,получаваш,плащаш!ама колко пъти оставаш доволен....
Май по-точно не е казано до сега. На момента се сещам поне за 10 човека от този форум, които страдат от това

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
pavlin_e30 написа:този занаят май е доста неблагодарен-да бачкаш като луд,да пропускаш времето за манджа,за сън,за развлечения,за семейството,колата ти да стои развалена,щот клиентските са най-важни...един доволен,друг не е!
а,като отидеш в болницата,банката,общината,кръчмата-чакаш,получаваш,плащаш!ама колко пъти оставаш доволен....
И на вестникарите не им е приятно да стават сутрин в 05:00 ама стават.. за да можеш ти да си купиш 24 часа в 7 нали, така че .. това е една от многото работи свързани с хора.. а с хора се работи най-трудно! ако беше овчар нямаше да го имаш тоя проблем.. всеки сам си избира...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
За това вече и аз като ходя по сервизи им казвам това онова,колко бензин имам,какво да пазят да не прецакат нищо,че са майстори и така си спестявам доста главоболия,щото друго си е да са предупредени!Когато знаят,че ти знаеш как си и докарал колата пипат по нежно!Иначе селските изпълнения,за по 20-30 литра бензин или липсващи вещи на липсват по нашите сервизи.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
не исках да си отварям миризливата уста ама няма как...
значи какво общо има професията на автомонтьора,вестникаря,млекаря,овчаря,зъбаря и такива наред...
ако вестникарчето направи грешка,щот сме хора и такива се случват постоянно,кво става-ми най-много да продаде вестник на цената на друг и разликата от 30ст той да я поеме
овчарчето-ми освен да не напасе овцете правилно,като не ги заведе на хубава трева,друго не виждам кво
а тука кво правим-ми то една смяна на накладки си е отговорна работа,ама като ти виси и някой досадник на главата и ти разправя цялото си битие и ти дава идеи как да си вършиш работата и една дребна грешка довежда до сериозни последици!
ако трябва да се прави нещо по колата,преценявам как си вършат работата,оставям я и като е готова си я взимам,без да давам зор и да ръся простотии,щом съм отишъл за определена услуга,значи не мога сам да се оправя...
а като ти дойде някъв МАЙСТОР у вас,да реди плочки,вземе ти всичките пари,направи сума ти мизерии,прайш му маса даже и след време всичко е леш!ми дограма дето правят,ми мебели-повечето са пълни некадърници...
а в авторемонтите е съвсем друга работа,ама е доста слабо заплатена и за това няма респект към този бранш,ама ние още не сме дорасли за да караме-поддържаме ЗАПАДНИ автомобили,до вчера с мосвича,днес на аудито-95г и искаме всичко да ства лесно,бързо и евтино!
и въобще не искам да намесвам онези ми ти стари автомайстори от руската школа,дето на обяд наливат в пластмасова чашка,целите омазани,небръснати и миризливи!става въпрос за младите момчета,начетени,образовани,с желание за работа...
значи какво общо има професията на автомонтьора,вестникаря,млекаря,овчаря,зъбаря и такива наред...
ако вестникарчето направи грешка,щот сме хора и такива се случват постоянно,кво става-ми най-много да продаде вестник на цената на друг и разликата от 30ст той да я поеме
овчарчето-ми освен да не напасе овцете правилно,като не ги заведе на хубава трева,друго не виждам кво
а тука кво правим-ми то една смяна на накладки си е отговорна работа,ама като ти виси и някой досадник на главата и ти разправя цялото си битие и ти дава идеи как да си вършиш работата и една дребна грешка довежда до сериозни последици!
ако трябва да се прави нещо по колата,преценявам как си вършат работата,оставям я и като е готова си я взимам,без да давам зор и да ръся простотии,щом съм отишъл за определена услуга,значи не мога сам да се оправя...
а като ти дойде някъв МАЙСТОР у вас,да реди плочки,вземе ти всичките пари,направи сума ти мизерии,прайш му маса даже и след време всичко е леш!ми дограма дето правят,ми мебели-повечето са пълни некадърници...
а в авторемонтите е съвсем друга работа,ама е доста слабо заплатена и за това няма респект към този бранш,ама ние още не сме дорасли за да караме-поддържаме ЗАПАДНИ автомобили,до вчера с мосвича,днес на аудито-95г и искаме всичко да ства лесно,бързо и евтино!
и въобще не искам да намесвам онези ми ти стари автомайстори от руската школа,дето на обяд наливат в пластмасова чашка,целите омазани,небръснати и миризливи!става въпрос за младите момчета,начетени,образовани,с желание за работа...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
и какъв е извода от всичките ви писания ? няма ли да я заключите тая тъпа тема най-накрая? който не е доволен от тоя да не ходи при него не виждам какво ще се промени като напишете още 1231 страници тъпни 

- E30325
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-та гумите да разпищява!!!
- Мечтае да кара: и някоя да го бара
BeXTMaN написа:и какъв е извода от всичките ви писания ? няма ли да я заключите тая тъпа тема най-накрая? който не е доволен от тоя да не ходи при него не виждам какво ще се промени като напишете още 1231 страници тъпни
колега теб като не те интересува не се ври!!!ок

0885/006808
ЕМО
ЕМО
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
E30325 написа:BeXTMaN написа:и какъв е извода от всичките ви писания ? няма ли да я заключите тая тъпа тема най-накрая? който не е доволен от тоя да не ходи при него не виждам какво ще се промени като напишете още 1231 страници тъпни
колега теб като не те интересува не се ври!!!ок
нищо не съм казал

Последна промяна dobo-is на 17 Фев 2008, 23:45, променена общо 1 път
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ти го изкара това кат разходка до ада,ако оцелееш,ще разправяш
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Назад към Сервизно обслужване на БМВ